Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No já mám SONY ale nastavené mám len všetko na automatiku lebo som taká laik :D Rád fotím ale vetšinou mobilom no a manuál som asi ani nečítal :D
Reklama

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Muco- Koukam taky se dari a ty pojistovny to je fakt zazitek ale prived si me na dobrou myslenku nebot me taky to plati cele ma havarijka od Uniqy ale mam to dve udalosti a tudis dve spoluucasti a tak tu druhou zkusim vymahat po pojistovne vinika druhe udalosti je to vase Komunalna pojistovna a uvidim co mi povi...
Jinak se mi opravdu dost dari dnes dalsi udalost na pracovnim aute felicie combi-mijel jsem se rano s traktorem tou velkou novou Holandskou potvorou a mel nejaky siroky kram pripnuty a zrovna v miste bylo kovove zabradli na jeho strane a tak asi vyjel jeste vic do silnice a ja uz nemel kam uhnout jedine do hluboke prikopy a tycky na snih a tak najednou rana a vysypalo se na me bocni sklo a zrcatko fuc!Takze kdyz se dari tak se dari...asi se mu to nejak zhouplo nebo to nechyt ani jeden sloupek a uf hlavne ne ja a tak opet dnes jednani pro zmenu s Ceskou pojistovnou a nastesti mel likvidator cestu kolem z jine udalosti a stavil se hned dnes a muzu to hned zitra opravit nebo hned jsem si sehnal sklo a zrcatko... ;)
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Muco

Příspěvek od Muco »

No jo...to je život... vždy je čo riešiť...potom aby človek nebol vystresovaný :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: a dá sa to NEbyť??? Veď čo len dvere otvorím, je to samý stres. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

inak-MIKI ,presne ako píše Peha...tiež som angličan ako pes.... :lol: :lol: :lol: takže -automatika- a ideš...
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
dedo.miki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

No len ten foták je natrieskaný rôznymi funkciami a tie na podobných som nenašiel.Automatikou fotím, ale to využívam len 50% fotáku.
Muco

Příspěvek od Muco »

Miki,ja mam sony foťák a dokonca slovenský manuál a poviem ti úprimne,že je tam veľa nezrozumiteľných viet a vždy sa vtedy spýtam tak sám seba-akože -co tím chtěl básnik říci... ale zasa, samozrejme je to lepšie ,ako nemať nič :roll: :roll: :roll:
Obrázek
dedo.miki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

Muco ved ja len tých ikoniek čo ukazuje čo mám nastavené mám vyše 30.
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

co ma dnes nepotesilo ?
susedovi ukradli TICO
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

TICO? Jakto, že někdo ukradl Tico???To je blbý :cry:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
milosh

Příspěvek od milosh »

Ivoš píše:TICO? Jakto, že někdo ukradl Tico???To je blbý :cry:
Na Slovensku se krade vse. :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Tiež ma to udivuje,hoci o jednom prípade z r.1998 som čítal,ale možné je všetko,ako vravieval môj starký,že videl aj nočného strážnika vo dne umrieť...,takže aj vozy,ktoré sa v zásade nekradnú,môžu byť terčom zlodejov,či už ako zdroj súčiastok,alebo ako bicykel,odviezť sa a hodiť potom niekde do jarku :( :( :( :( .Viem aj o prípade ukradnutého 25 ročného wartburga,hoci tie vozy sa nikdy nekradli,ale,každé pravidlo,aj to nepísané má svoje výnimky.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

mal ho starsi panko, auto bolo ale pekne zachovale a cudoval som sa tiez preco panko dava na volant tu sekeru ci ako sa tomu hovori
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

nuž,po našom vstupe do Schengenu by mali Kurvajinskú (našu východnu) hranicu zrušiť-zamínovať ako kedysi nemecko-nemeckú hranicu,tadiaľ zrejme miznú atá všetkých značiek :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Richard

Příspěvek od Richard »

No četl jsem, někde reklamní slogan nejmenované ukrajinské cestovní kanceláře:
"Navštivte Ukrajinu, vaše auta jsou už tady taky" :lol: :lol: :lol:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Muco

Příspěvek od Muco »

TICO??-to sa ale naozaj tím debilkom divím a je to aj tak trochu odvaha! Veď tých áut už veľa nebehá na tých cestách...Ak sa už niekomu oplatí riskovať basu kôli TICU(nemyslím tým,že by to auto bolo nejak menejcenné),tak toto je už veľa :? :? :? :?
Obrázek
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Asi najistejšia ochrana Tica pred krádežou,je dobre si ho zamknúť - doma do šuflíka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,my sme mali na volante takú korčuľu,že by to bolo asi odrovnalo prípadneho zlodeja - umrel by od smiechu,veď to by stačilo asi hlasnejšie grgnúť (říhnout),a ten zámok by sa rozletel na kusy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „POKEC“