Ziarovky ostram night breaker
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Ziarovky ostram night breaker
Tak som aj ja podlahol tej reklamnej masazi a kupil som. Vsade som pocul chvalu na ne a vysledok??? Tu so urobil taky maly test na ziarovky v Nexii. Porovnaval som systemom takym, ze v pravom (na spolujazdcovej) strane je namontovana ziarovky Ostram night breaker a v lavom som menil ostatne ziarovky. Fotene to bolo za uplne rovnakych podmienok a na fotaku boloa vypnuta funkcia autom. regulacie jasu. Tu su fotky s popisom ziarovky. To je ziarovka Osram BILUX . To je ziarovka Lucas (obycajna) A tu je 100W ziarovka Lucas (zial tu som musel svietit na "dialkove", stretavacie vlakno bolo KO. A tu este nejake foto tych ziaroviek: Ziarovka Osram night breaker: Tu je ziarovka Osram BILUX: Tu je ziarovka Lucas obycajna: Dalsia Lucas ale 100W: Zaver mam z toho asi takyto: Osram len upravil povrchovu vrstvu ziarovky a je to vlastne typ co uz davno vyraba (Osram BILUX), len teraz predava pod inym oznacenim. Ta standardna Lucas 60W/55W nieje az tak "slabsia" a ten rozptyl svetla je sposobeny mozno aj tym, ze to nebola zrovna nova ziarovka. Ta 100W Lucas je asi naozaj nevhodna, pretoze ten rozptyl je tam naozaj velky a pritom je to nova ziarovka.Takze, je to na vas ako sa rozhodnete.
- Reklama
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavé porovnání...
...já jsem konečně nahodil NightBreakery, které mi už pár dní ležely v garáži...oproti předchozím Silverstar je to znatelná změna k lepšímu...bělejší to není, ale je znát, že to svítí více...
...s původními žárovičkami ještě z fabriky byla na okresce na dálkové bezpečná rychlost 80 km/h...se Silverstary na dálkové můžu jet bez obav 110 km/h a s těmihle NightBreaker klidně 120 km/h...takže tak...
...já jsem konečně nahodil NightBreakery, které mi už pár dní ležely v garáži...oproti předchozím Silverstar je to znatelná změna k lepšímu...bělejší to není, ale je znát, že to svítí více...
...s původními žárovičkami ještě z fabriky byla na okresce na dálkové bezpečná rychlost 80 km/h...se Silverstary na dálkové můžu jet bez obav 110 km/h a s těmihle NightBreaker klidně 120 km/h...takže tak...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
-
- Kontaktovat uživatele:
No mne dneska došla SMS že žiarovky boli odoslané tak rátam že v pondelok a hned ich nahodím tak len dúfam že to bude OK lebo teraz mám v dialkových Osram silvestar s ktorýmy som navýsosť spokojný tak myslím že tieto nebudú horšie ale do takého že ..plnené xenonovým plynom...už nejdem a nikdy ma nikdo už neprsvedčí že to svieti lebo vidim čo vidim
- Hanzy
Taky ta zarovka cos koupil mela s xenonem spolecneho tak jen napis vic tam za tu cenu ani nemohlo byt!!!-peha- píše:No mne dneska došla SMS že žiarovky boli odoslané tak rátam že v pondelok a hned ich nahodím tak len dúfam že to bude OK lebo teraz mám v dialkových Osram silvestar s ktorýmy som navýsosť spokojný tak myslím že tieto nebudú horšie ale do takého že ..plnené xenonovým plynom...už nejdem a nikdy ma nikdo už neprsvedčí že to svieti lebo vidim čo vidim
Tak otestuj ty nove Osramky pisou o jejich svitvosti velkou chvalu tak dej pak vedet...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
To ako myslis? Akoze to je iba lacna napodobenina? S tou cenou to moze byt urovna tak ako s tymi mlhovkami https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=10382 , alebo tiez ze je to nove tak niekde je to absurdne predrazene. Kedysi som zhanal HDD do mojho notebooku a ceny boli od 85 USD az po nejakych 150 USD.Hanzy píše:Taky ta zarovka cos koupil mela s xenonem spolecneho tak jen napis vic tam za tu cenu ani nemohlo byt!!!-peha- píše:No mne dneska došla SMS že žiarovky boli odoslané tak rátam že v pondelok a hned ich nahodím tak len dúfam že to bude OK lebo teraz mám v dialkových Osram silvestar s ktorýmy som navýsosť spokojný tak myslím že tieto nebudú horšie ale do takého že ..plnené xenonovým plynom...už nejdem a nikdy ma nikdo už neprsvedčí že to svieti lebo vidim čo vidim
Tak otestuj ty nove Osramky pisou o jejich svitvosti velkou chvalu tak dej pak vedet...
- Hanzy
Neeeeee na Pehackove zarovky s xenonem co koupil za 80sk tak ted nadava na plnene xenonem ale v tom se plete ne vsechny maji xenon jen v napisu na krabicce...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
A to hovorý pták ktorý to napálí do srnky lebo mu svetla svietia bielo Ty umnelče ja už som trocha starší a modré žiarovky a žlté (ješte je mám doma boli z HU )som používal keď Ty si ťahal dreveného koníka po dvore Vieš nič v zlom ale mám velkú galérku umnelcou čo majú nakapote divinu a pokud nie si línej tak čuhni na moje príspevky a hádaj aké majú vetšinou svetla a to beze srandy skoro vždy XENÓN tak mi to vysvetli veď aj Ty patríš do takej skupiny
- Hanzy
Tomu bych se moc neposmival at zitra nemas na kapote jeste neco vetsiho...
S tema zarovkama to ma spolecne asi tolik jako policajt s rozumem ty zvanilo!!!
S tema zarovkama to ma spolecne asi tolik jako policajt s rozumem ty zvanilo!!!
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
Neboj ty modrý sajrajty sem už vyndal víš ono u mne je to tak že mockrát sem se poučil právě při svojem povolání a to že nejvíc nehod mají xeňáci to si nevymýšlím a múžu to dokázat bo fotím skoro všecko a i kolegové mají fotečky tak sem došel k názoru že tam má být to co je tam dané bo vtedy je bezpečnost více méně jistější víš
- Hanzy
Co nadelas kdyz s tim jezdi sleponi co ztraceji zrak z chlastu a tak si mysli ze s xenony vic uvidi a ono porad prd...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Tady je to hezky jednim popsano sic pise o xenonech ale jednoduse cim vic modre tim vic sviti na prdlacku...
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... &start=105
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... &start=105
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG