Zablokované přední dveře

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
Tomas

Zablokované přední dveře

Příspěvek od Tomas »

Ahojte potřeboval bych poradit od zkušených. Mám takový malinký problémek :cry:. Nejdou mi otevřít přední dveře od spolujezdce. Myslel jsem, že je mám zamrzlé, ale oni nejdou otevřít i když je venku nad nulou. Jde slyšet že servo od centrálu funguje -> v autě i funguje zajišťovací páčka, ta vyskočí, ale dveře nejde otevřít ani zvenčí ani páčkou ze vnitř. Můžete mi někdo poradit jak ty dveře otevřít. Děkuji :cry:
Chevrolet Lacetti kombi 1,6/16V 80kW, r.v. 2005, stříbrná metalíza, klimatizace
Daewoo Nubira I. kombi 1,6/16V 78kW SX r.v. 1998, červená, klimatizace
Reklama

Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

... to se mi taky jednou stalo ( vlastně už víckrát ) , žena mi vzala za kliku zevnitř při zamčených dveřích a asi se tam něco natáhlo , ani po uvolnění páčky zámku to nešlo , ani zvenku . Pomohlo několikrát odemknout a zamknout klíčem zvenku ( u spolujezdce) .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Tomas

Příspěvek od Tomas »

Tomáš píše:... to se mi taky jednou stalo ( vlastně už víckrát ) , žena mi vzala za kliku zevnitř při zamčených dveřích a asi se tam něco natáhlo , ani po uvolnění páčky zámku to nešlo , ani zvenku . Pomohlo několikrát odemknout a zamknout klíčem zvenku ( u spolujezdce).
... no tak tahle metoda mi nepomohla. Stále se mi nedaří dveře od spolujezdce otevřít. Když zvenku použiju klíč v zámku od spolujezdce, tak celé auto zamknu, ale otočím li na opačnou stranu klíč, tak auto neodemknu (ani ostatní dveře). Slyším, že v těch dveří servo funguje, i když potáhnu zevnitř za páčku, že tam táhlo fodí...

Prosím mohl by mi někdo poradit jak se do těch dveří dostat :?: :cry: Potřeboval bych nejraději sundat "tapecirunk" dveří, i když jsou dveře zavřeny. Předem za všechny dobré rady děkuji.
Chevrolet Lacetti kombi 1,6/16V 80kW, r.v. 2005, stříbrná metalíza, klimatizace
Daewoo Nubira I. kombi 1,6/16V 78kW SX r.v. 1998, červená, klimatizace
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Tapecírunk u zavřených dveří nepůjde...ty šroubky jsou po straně...leda mě napadá zkusit způsob jako u starých škodovek...vzít drát a trochu tam s tím poštelovat a odemknout tu západku drátem, potom půjde sundat tapecírunk...ale nikdy jsem se s tímhle problémem nesetkal....max. při mrazu a pomohl postup jak psal Tomáš, případně odemknout zevnitř...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

ach jo
no sendat tapec neni sranda ale jde to.
v podstate doporucuji vyndat sedacku aby se ke dverim mohlo.v tapecu smerem k zadnim dverim jsou 2 plastove prychytky.ty musis vyndat.potom vyndat plast kolem vnitrni kliky jeste tam jsou 2 sroubky ale k tem se nedostanes jelikoz jsou v prostoru palubky.
tapec je narazen na plastovych prichytkach a tedy se musi tapec odspodu odtrhnout od dveri.pak uz pujde skvirou strcit ruka k zamku a zkusit nejak zahybat nebo posvitit a treba neco uvidis.
vic neporadim.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“