Octan konektor
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Octan konektor
Tak sem se konečně dostal k hloubější analíze Nexie a našel sem ten konektor je lehce přístupný po demontování krytu počítače motoru na pravém sloupku u spolujezdce najdete diagnostickou zásuvku a když se kouknete po kabeláži dál směrem k motoru objevíte po asi 5 cm zásuvku která asi nebude zapojená to znamená že váš motor má základní nastavení 91 Oct . Při pohledu zepředu tak aby ste se koukali jako by ste chtěli do té zásuvky něco zapojit a budete mít výstupek na zajištění nahoru tak když propojíte prostřední konektor a z vašeho pohledu levý tak se základní nastavení přepne na 95 octanů a když to propojíte doprava tak se nastaví na 87 octanů
- Reklama
podle mě se nemění nic výrazného ale na diagnostice když to propojuješ tak to ukazuje právě tyhle hodnoty a podle toho na co má octanové číslo vliv se asi bude lehce měnit předstih a možná dávka paliva ale myslím že to bude naprosto zanedbatelná a nevýrazná změna tak sem to zkusil namalovat snad to z toho pochopíte
Tak jsem dnes VELMI DŮKLADNĚ hledal tuto zásuvku jak je popsáno výše a NENAŠEL! Moje Nessi ji na tomto místě určitě nemá...a pokud náhodou ano tak je buď neviditelná, nebo jsem úplně slepej.
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
- Blue Lanos
existuje nieco podobne aj v lanose
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Pajda píše:Já myslím, že úpln slepej Peca v Lanose nebyl, možná v nejlepší výbavě.Blue Lanos píše: existuje nieco podobne aj v lanose
vole
PECA
otazka znie ci je lepsie mat prepnute na 95 oktanov a capovat benzin 95 u ktoreho clovek nikdy nevie ci ma 95 oktanov (vid kontroly benzinu - skoro vsetky benzinky nesplnali normy) alebo na 91 a capovat lacnejsi benzin - ale teraz si nespomeniem ci som niekde videl natural 91 a ak ano, tak iba zriedka
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Že by? Já spíš myslel, že je to zástrčka na připojení něčeho...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Tak přátelé, dneska jsme to zkoumali s Pecou a asi určitě to bude onen konektor!
Petře, když se podíváme na ten Tvůj obrázek a očíslujeme si ty piny od leva do prava 1, 2 a 3, tak propojíme-li piny 1 a 2, tak máme nastaveno na 95, když nepropojíme žádné, tak je 91. Jaké jsou prosímtě další možnosti?
A otázka pro všechny: jak mám ty piny propojit? Kusem drátu a připájet ho?
Petře, když se podíváme na ten Tvůj obrázek a očíslujeme si ty piny od leva do prava 1, 2 a 3, tak propojíme-li piny 1 a 2, tak máme nastaveno na 95, když nepropojíme žádné, tak je 91. Jaké jsou prosímtě další možnosti?
A otázka pro všechny: jak mám ty piny propojit? Kusem drátu a připájet ho?
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project