nápisy a loga
Moderátor: Blue Lanos
nápisy a loga
Zdravím všechny, jen se chci zeptat, zda-li nekdo nevite, jestli napisy na zadi auta Daewoo Matiz jsou jen nalepene, nebo pridelane? Logo daewoo vepredu a vzadu by melo byt zastrceno ve dvou dirach , jestli se nepletu?
Ptam se pac to chci hodit pryc a zajima me nasledna uprava, tj. jestli tam kydnout tmel, vybrousit a prstrikat, nebo jestli jsou to opravdu jen nalepky? Diky vsem.
Ptam se pac to chci hodit pryc a zajima me nasledna uprava, tj. jestli tam kydnout tmel, vybrousit a prstrikat, nebo jestli jsou to opravdu jen nalepky? Diky vsem.
Matiz 0,8 SE, rok výroby 99, najeto 90000, klima, servo, el.okna
- Reklama
Je to nalepene. Ked som mal malu buracku, tak sa mi premackol dekel kapoty a odpadol predny znak Daewoo. Bol tam nalepeny, ostal po nom na kapote taky isty znak z takeho gumoveho lepidla, a su tam aj dve dierky, priemer asi 1 - 2 mm. Lepidlo ide odlepit/zoskrabat dole z kapoty , takze ozaj len tie 2 dierky zagitovat staci
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak píšou jiní - loga mají prasečí dírky, nápisy jsou přilepené. Sundaval jsem všecko. Přední kapota i páté dveře se zavařily a celé komplet stříkaly.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
-
- Kontaktovat uživatele:
Lak zůstává. Sundaval jsem to na cca 5 letém Matizu. Lepidlo jsem sundal kombinací plastové stěrky, benzínu a tempa.lotos píše:to Ondras : a kdyz ty napsiy odlepim, nepujde s tim dolu i lak? Jde to pak pripadne nejak vylestit?
|\/| /\ '|' | '/.