Členská (klubová) karta

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět

Klubová kartička s výhodami a slevami?

Ano
44
92%
Ne
4
8%

Celkem hlasů: 48

Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Teda, Peťo, krásnej deštník....po nové roce do toho taky půjdu...a kdy budeš mít deštník Tatra? :lol: :lol: :lol: :lol:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Reklama

Slam

Příspěvek od Slam »

-peha- píše:A hele už mám dáždnik ale donese mi ho až ježíšek :lol: :lol: :lol:
Obrázek
Koukam, ze barevne by ladil spis s mym autem! 8)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Nó ono by sa dalo zohnať ho v bielom ale to som zavrhol lebo semo - tamo tu prší skoro bahno a tak tmavá bola lepšia hold čierna je krása tak a jeto :lol: :lol: :lol:
Slam

Vyroba karticek/visacek

Příspěvek od Slam »

Dneska jsem se byl zeptat ve 3 firmach, co mam par metru od pracoviste, ohledne vyroby karticek/visacek (kdyz to Ivošovi tak trva ;)).

Takze nikde bezne plastovou verzi nedelaji, resp. byla by to specialni zakazka za specialni (=velke) penize. Takze zbyvaji v podstate 3 varianty:

1. tvrdy papir + laminace
2. tenka folie
3. tvrdy papir

1) Lze vybrat z vice tloustek papiru, osobne bych vybral ten nejtlustsi (=nejpevnejsi), tzn. tloustka asi jako kreslici ctvrtka. Laminace budto matna nebo leskla (ja bych zvolil lesklou - lepe vyniknou barvy).

2) Zajimava moznost, nebot karticka je zhotovena jen z laminovaci folie, takze je vlastne plastova, bohuzel je podle me prilis tenka (150 mikrometru), tudiz je prusvitna a tzn. ze potisk karticky neni moc kontrastni, provedeni folie je matne.

3) papir bez laminace by stacil, pokud by byla karticka trvale umistena v plastovem pouzdru

Jelikoz mam ochotneho kamose, ktery mi vytvori profesionalni tiskove archy (tzn. vyrazna financni uspora), byla by cena (podle me) vylozene symbolicka, nebot pri mnou predpokladanem mnozstvi 60-80 karticek se jedna o 3 tiskove archy, za ktere si predbezne v jedne z mnou navstivenych firem rekli 270 Kc, tj. cca 3,80 Kc za jednu karticku. Proto me napadlo, ze by se mohly rovnou udelat od kazde karticky 2 kusy (jedna do rezervy). Co se tyce visacky, je nekolik variant (az dorazim domu, nahodim sem prislusne stranky z katalogu, co jsem tam dostal, aby si kazdy mohl udelat predstavu), osobne bych zvolil tvrdou pruhlednou plastovou visacku, kam se vlastni papirova vizitka zasune (z druhe strany visacky je prilepen kovovy klip i zapinaci spendlik) - cena za 1 kus je opet symbolicka: 3,90 Kc + pro pripadne zajemce je mozny jeste plastovy pruhledny stojanek za cca 20 Kc, kam se opet vizitka jednoduse zasouva.

Jelikoz jsou naklady na vyrobu karticek podle me zcela zanedbatelne, prikrocil bych rovnou (pokud nema nikdo vyhrady k podobe karticky) k sestaveni tabulky potrebnych dat (tj. od kazdeho zajemce: poradove cislo dle data registrace, jmeno, prijmeni, prezdivka a mesto, kde zije). Navrhnete nekdo, jak co nejefektivneji a nejrychleji ta data posbirat (idealni pro dalsi zpracovani dat by byl vysledek ve format tabulky v Excelu). Tohle je tedy zatim finalni podoba karticky ve velikosti 1:1:

Obrázek
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Slamko je to dobré takhle to môže vyzerať aj farebné je to velmi pekné nič by som na nej nemenil a dáta no tak to by chcelo nové téma kam by sa písalo len meno,nick a číslo samo že to by znamenalo že dotyčný kartičku chce :lol: :lol: :lol:
Muco

Příspěvek od Muco »

pekné-môže byť ...!!!;) ;) ;) ;) ;)
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Slamíku, Slamíku, zase jsi netrpělivý :lol: Já jsem psal, že do srazu bude hotovo...na srazu by se rozdaly...nuž nevadí....souhlasím s tebou navrženou variantou a nebyl by problém posílat mi potřebná data třeba přes PM a já to budu zapisovat do Excelovské tabulky....jakmile by byl deadline, poslal bych to tobě.
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tak-tak hoši šikovný ale fakt dobrý nápad aj návrh kartičky :lol: :lol: :lol:
Slam

Příspěvek od Slam »

Ivoš píše:Slamíku, Slamíku, zase jsi netrpělivý :lol: Já jsem psal, že do srazu bude hotovo...na srazu by se rozdaly...nuž nevadí....souhlasím s tebou navrženou variantou a nebyl by problém posílat mi potřebná data třeba přes PM a já to budu zapisovat do Excelovské tabulky....jakmile by byl deadline, poslal bych to tobě.
No, jestli tim srazem myslis Baldovec, tak pul roku je tak akorat, aby se ta data vcas sesla! ;)

Tady jsou ty slibovane stranky katalogu, aby kazdy videl, jak ty pouzdra na karticku vypadaji:

http://sl.ic.cz/files/klub_str2.jpg (tady jsou ty mnou navrzene visacka a stojanek)
http://sl.ic.cz/files/klub_str1.jpg (dalsi moznosti upevneni visacky)

Navrhuji udelat novy zvyrazneny thread, kde bude jen obrazek te karticky, co jsem sem dal, o co se jedna a zvyraznene napsano, jake udaje Ti maji vazni zajemci posilat, tj. asi takto:

REGISTRAČNÍ ČÍSLO:
PŘEZDÍVKA:
PŘÍJMENÍ:
JMÉNO:
MĚSTO:
STOJÁNEK: ANO/NE

REGISTRAČNÍ ČÍSLO k nalezeni zde: https://www.chevroletclub.cz/memberlist.php (trideno dle "Data registrace"!) - pripadne ho muze doplnovat Ivos sam, aby s tim mel trochu prace :lol:
STOJÁNEK: ANO/NE - by indikoval zajem i o 2. variantu karticky:

1. varianta (tu by mel kazdy) - leskle zalaminovana karticka na tvrdem papiru o velikosti cca 89x54mm s pouzdrem CT123 (viz katalog). Pokud se nic nezmeni, cena kompletu by mela byt do 10 Kc (vcetne DPH).

2. varianta (volitelna) - leskle zalaminovana karticka na tvrdem papiru o velikosti cca 79x54mm se skladacim stojankem SRD516 (viz katalog). Pokud se nic nezmeni, cena kompletu by mela byt do 25 Kc (vcetne DPH).

1. varianta je myslena pro majitele auta, 2. varianta pro auticko, aby na sraze mohl kazdy zjistit, ktery clovek ke kteremu auta patri. 8)

Pokud ma nekdo jinou predstavu nebo navrh, tak at se ozve co nejdrive, aby se sber dat moc neodkladal a stihlo se to vcetne zajemcu, kteri sem nechodi tak casto... :!:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Slamíku nebuď rejpavej, buď tak hodnej....já mám rád svoje klidný tempo...
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Slamiku je to hezke...ale ja mel uprimne predstavu trosku jinou...puvodne jsem myslel,ze by se karticka povesila na krk...ale je fakt jak tu nekdo psal,ze bychom se museli k sobe ohybat...no me je to celkem fuk...halvne,ze nejaka karta bude a budu za ni strasne stastnej...klidne to zarid ty ale Ivosek se do toho pustil prvni a mel radost,ze muze neco pro nas zaridit...bydlite kousek od sebe tak se muzete nejak domluvit...nechci ti timto rikat,ze Ivos byl prvni a ty do toho nemas co kecat to ne...nechci nikomu nic vycitat...vse v dobrem... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

Myslím, že to je docela dobrý nápad. Začíná se to tu konečně hýbat. Jsem pro. Už můžu poslat ty osobní údaje? :lol: :lol:
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
bandolik

Příspěvek od bandolik »

souhlasím s kartičkou teď jen kde můžem posílat údaje :-) jo a ta varianta pro auti se mi líbí určo ji beru taky :-)
od 07.04.2007 CHevrolet AVEO 1,2 sedan,sunset orange ,2xabg,abs,central,el. okna, 14 alu.disky Dotz Imola,podsvícení zelený neon
Prostě supr kárka :-)
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě

člen AVEO FANKLUBU
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No ja bych zalozil nove tema treba jako zajemci o kartu a tam bychom psali jen sve udaje...nic jineho...zadna diskuze...jen udaje a to jest vse...aby v tom nebyl zmatek...
Asi takto aby to kazdy napsal:
Jmeno,příjmení: Pavel Fuksa
Nick: Goose
ID číslo: 2479
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Honza Beneš

Příspěvek od Honza Beneš »

Čauko, kartu beru. Krom prvního příspěvku v tématu nevidím žádnou další zmínku o jiném využití kartičky než jako identifikačního média pro ostatní klubaře v případě setkání. Neočekávám slevu 20-30% od prodejce dílů na základě kartičky za pár korun. Samo za větší obolus, coby roční poplatek. Je teda v jednání nějaký další přínos kartičky??
Espero 1.8 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
Odpovědět

Zpět na „POKEC“