Imobilizér.

Moderátor: Blue Lanos

Satik

Imobilizér.

Příspěvek od Satik »

Clapáci, potřebuji radu. Asi od servisáka. Nevíte náhodou jak funguje imobilizér u Matize II ?. Tady přesněji ve který okamžik dochází k přečtení kódu z klíčku a odblokování. Nutně to potřebuji vědět. Díky.
Reklama

jakub

Re: Imobilizér.

Příspěvek od jakub »

Satik píše:Clapáci, potřebuji radu. Asi od servisáka. Nevíte náhodou jak funguje imobilizér u Matize II ?. Tady přesněji ve který okamžik dochází k přečtení kódu z klíčku a odblokování. Nutně to potřebuji vědět. Díky.
copak, copak, horke zbozi ... mmchdm asi by to stejne chtelo specifikovat dotaz - imho totiz nepovoli zazeh/vstrik - cili pred otocenim starteru, podle toho pak starter budto klouze ci nastartuje ...
Satik

Neéé.

Příspěvek od Satik »

Po pravdě jsem dnes do Matízka nainstaloval alarm Mgicar 9000 který umožňuje i dálkový start. Ten ale nefunguje. Kontrolky svítí, startér točí a a a a NIC ! Samozřejmě mám i překlenovací modul (by-pass) , možná nefunguje. Co si o tom myslíš ?
Lacetti S.W. 2.0 16V TCDi, mint green, r. v. 2008, Magicar M100AS, Panasonic CQ-VX100N.
Satik

Dodatek.

Příspěvek od Satik »

Záleží na orientaci snímací cívky imobilizéru ?
Lacetti S.W. 2.0 16V TCDi, mint green, r. v. 2008, Magicar M100AS, Panasonic CQ-VX100N.
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Kolik ta stranda stoji? taky bych potreboval nejaky zabezpeceni...Matizek mi stoji pred barakem a krom toho imobilizeru tam nemam nic :cry:
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Robert píše:... krom toho imobilizeru tam nemam nic :cry:
Místo další elektroniky doporučuji mechanické zabezpečení - zámek páky. Cena je okolo 5-6000Kč
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Satik

Je to paráda.

Příspěvek od Satik »

Stálo to 5 990,-Kč. A JE SUPER. Jen co vyřeším ten dálkový start. :) Matízka mám taky venku.
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

No prave...ja mam akorat ten imobilizer a pochybnou paku na volant..Premyslim taky o alarmu na D.O., ale za 6tkc to urco nebude...asi sezenu nejakej starsi, ale i tak dekuju, aspon vim co to muze stat 8)
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

BTW: je ta instalace slozita? zvladl bych to sam, nebo je lepsi to nekomu sverit?
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Dálkový start je určitě super, hlavně v zimě. Ale ještě lepší je podle mě benzínový "mokrý" bufík. Ohřeje chladící kapalinu, el. čerpadlem ji prohání motorem a interiérovým fukarem ještě ohřívá interiér. Startuje se teplý motor i za mrazu. Spotřeba benzínu menší než při běhu studeného motoru na volnoběh. Dokonalé... 8) Ovšem cena je podstatně vyšší :(
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Satik

Příspěvek od Satik »

Není se čeho bát. Pouze musíš najít kablík ke kontrolce dobíjení, dveřní kontakt, kontakt kapoty atd. Vše jsem zvládl podle elektro-dokumentace stažené z netu.
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Satik píše:Není se čeho bát. Pouze musíš najít kablík ke kontrolce dobíjení, dveřní kontakt, kontakt kapoty atd. Vše jsem zvládl podle elektro-dokumentace stažené z netu.
Kontakt kapoty??? to slysim poprve... :shock:
Vojta

Alarm

Příspěvek od Vojta »

V Ostravě na burze prodávají různé alarmy - měl jsem ve Favoritu menší z Polska. Jednou se mi před barákem nějaký ožrala opřel o auto a málem se podělal. Alarm řval jako kráva. Celej panelák byl vzhůru. Cena od 1500 do 5000,-Kč. Jak kterej. Jenže - když Ti budou chít auto ukrást, tak ho machři ukradnou, ať tam máš cokoliv.
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Robert píše:Kontakt kapoty??? to slysim poprve... :shock:
Škoda, žes nebyl na srazu. Tam jsem se nad Jakubovým kontaktem kapoty dobře pobavili :lol: :lol: :lol:
|\/| /\ '|' | '/.

Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

To je jasny, v dnesni dobe se ani lidi neotoci, kdyz slysi houkat nejakej alarm, ale chci to pro svuj OSOBNI DOBREJ POCIT, ze tam je neco navic a ze to nekomu stizi praci, nez nejaka pochybna paka na volant, ne?
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“