![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Ja mám jediný osvedčený recept WD-40 cez hadičku a nacať tam ten spray pôsobiť nejakú dobu.Tak a mi podarilo uvoľniť aj totálne zahrdzavené matice od brzdových rúrok na Š120.slaza píše:Tak jsme byl taky na prohlídce po 3 letech v Brně, najeto 20 000 km a zaplatil jsme necelých 6 tisíc Kč. Trochu mě to zaskočilo, ale když chci mít potvrzenou servisní knížku, tak mě nic jiného nezbývá. Naštěstí jsem zatím neměl s autem jediný problém (nevím, jestli je to autem nebo servisem). Jediný zádrhel je, že jsme potřeboval poprvé po 3 letech odšroubovat anténu (auto myji doma) a nešlo to. V servisu mi řekli, že to už nepůjde bez zničení. Nikde jsme ale nezjistil, jak často jsem ji měl odmontovávat aby to šlo. Brzdovka nepomohla. Neporadíte někdo?
Šťastnou cestu.
Ja som tiež išla prvý krát po viac ako 2 rokoch do autoumývačky a antena nešla dolu. Chalan z pumpy ju dal dolu kliešťami. Išlo to dosť ťažko, aj som to chcela vzdať. Plast je trocha zmáčknutý, ale išla nakoniec dolu bez poškodenia. Našťastie. Asi to dajako lepia alebo čo...slaza píše: Jediný zádrhel je, že jsme potřeboval poprvé po 3 letech odšroubovat anténu (auto myji doma) a nešlo to. V servisu mi řekli, že to už nepůjde bez zničení.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |