vzduchotechnika
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- ice.cube
- Kontaktovat uživatele:
vzduchotechnika
nefuka mi na nohy teplo. Dost je to nepríjemné idú mi odmrznút nohy v aute. čo to tam moze byt? mamm to odvtedy ako som robil ten filter na ventilaciu aby mi nefukalo listy dnu. nieco som tam dohúkal ale neviem čo.
NEXIA, tmavomodrá metalíza, fólie, PREDANÉ !!!
- Reklama
Myslim, ze ti ostala (alebo tym filtrom) zavreta klapka nasavania vzduchu z vonku a tak ti stale len cirkuluje vzduch v aute a prava on sa nasava tam pri nohach. Nerosia sa ti viac okna??? Asi ten filter tam nejak vadi aby sa otvorila klapka, alebo tiez je to ovladane podtlakom a tak ci si nestrhol tam nejaku tenku ciernu hadicku???
Ked si to bol pozriet, skusal si tu klapku (zapnut a vypnut vnutornu cirkulaciu vzduchu, ale pri zapnutom motore)??? Otvarala sa ti??? Ak sa ti otvarala tak tam problem neni a tym padom by sa ti ani okna nerosia, ale problem bude bud v tom ovladaci alebo v hadicke od neho, alebo priamo v tych klapkach. Ak otacas tym ovladacom (kam ma fukat vzduch), tak zakazdym by si mal pocut na chvilku ako pracuje ten podtlak (Take sycanie, ked z podtlakovej membrany sa odsava vzduch). Malo by to pracovat aj chvilu po vypnuti motora a vtedy by si mohol pocut aj tie jednotlive klapky ako sa otvaraju a zatvaraju. Nesmie to sycat stale, to by znamenalo nejaku poruchu.
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
jen se dediv jestli ti auto chcipne nebo na prvni fotce budes odpojovat podtlak z map senzoru, radej to delej na zahratym motoru
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW