3 letá záruka a chování servisu
Moderátor: Blue Lanos
- schomi
- Kontaktovat uživatele:
3 letá záruka a chování servisu
Tak pánové a dámi jelikož sem tu zas dlouho nebyl tak bych se vám chtěl s necim pochlubit. Auto mám třetím rokem cca 40tkm najeto a třetí garanča za sebou. Mnoho z vás píše jak se setkávají s neochotou servisů a o to víc tam kde jsou spolecne s oplem. Už po několikáte musím vychválit autorizovaneho prodejce vozu chevrolet v Ústí n. L. (bývalé chabařovice) kde jsem si auto zakoupil. Při vyzvednutí auta z 3. garanční prohlídky mi bylo sděleno, že se mám příští týden dostavit s autem do servisu, že v rámci záruky mi vymění pravé rameno na nápravě nechápal sem! Nakonec při výměně toho ramene se z toho vyklubal vetsi problém, prý byla v řiti celá přední náprava a řízení! NO jěště že vše proběhlo v rámci záruky jinak bych se asi nedoplatil, jěšte jednou bych chtěl poděkovat. Autorizovanemu prodejci CHEVROLET v Ústí n. L. že si dokáží vážit zákazníků!
- Reklama
no tak to je hodne pekny.to sem teda u daewa jeste neslysel.vsichni se garanci brani jak cert krize jelikoz automobilka garance proplaci velmi malo a spatne.
tak to je asi hodne slusny servis.
tak to je asi hodne slusny servis.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
No tak ja neviem či by sa aj v mojom servise takto zachovali, pretože som mal menšie poruchy na metalíze( menšie škrabance.)Servisní technici to zaznamenali do servisnej knižky ,ale mi o poruchách vôbec nič nepovedali. Až keď som prišiel domov a kukol sa do nej. Takže je nemám dobré skúsenosti.
červený Daewoo Kalos sedan 1.4 16V, 2xabg,abs,central,el. okná 14 disky plánujem chip
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Nevim ale mně všechno na záruku měnili vždycky moc ochotně. 2x benálový čerpadlo u Soptíka, chtěli i EGR ventil vloni ale to jsem usnul a prokoučoval blbec a letos hned na počkání EGR ventil u Žužlíka. Tam ho nechtěli ani zkusit vyčistit, rovnou výměna. Tak nějak jsem získal dojem, že na zárukách a pojistkách rejžujou
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
-
pochvala
Ahoj všichni co máte dobré i zlé zkušenosti ze servisem kam dáváte vaše autíčka na prohlídky.Já osobně mám velice dobré zkušenosti s autorizovaným prodejcem Chevrolet v Teplicích.Vždy když jsem něco potřeboval tak my ochotně pomohli a i vysvětlili.Dnes jsem měl druhou záruční prohlídku a vše jsem měl v pořádku a když jsem při odjezdu měl zaplatit tak my všichni šli pogratulovat v jakém stavu mám Kalose a dali my v tašce dárky pro celou mou rodinu a moc mě to překvapilo že jdou člověku pogratulovat za stav jeho vozu a ktomu mu dají dárky.prohlídka mě stála 2380 kč což mě i toto překvapilo.Píšu to jen proto že někdo nadává na servis a já nemohu říci nic špatného protože vždy my vyšli vstříc a že jeden čas sem je hodně otravoval.Také touto cestou jim chci poděkovat jak se dnes zachovali.Děkuji i těm co můj článek četli ahoj Marek
Re: pochvala
Tak jsme byl taky na prohlídce po 3 letech v Brně, najeto 20 000 km a zaplatil jsme necelých 6 tisíc Kč. Trochu mě to zaskočilo, ale když chci mít potvrzenou servisní knížku, tak mě nic jiného nezbývá. Naštěstí jsem zatím neměl s autem jediný problém (nevím, jestli je to autem nebo servisem). Jediný zádrhel je, že jsme potřeboval poprvé po 3 letech odšroubovat anténu (auto myji doma) a nešlo to. V servisu mi řekli, že to už nepůjde bez zničení. Nikde jsme ale nezjistil, jak často jsem ji měl odmontovávat aby to šlo. Brzdovka nepomohla. Neporadíte někdo?
Šťastnou cestu.
Šťastnou cestu.
Pěkný den
Tak já mám na Kalosovi klasiku pravý závit.Jezdím občas do myčky a tam ji musíš sundat.Mě stačí jen rukou trochu ohnout a už se točí.Je pravda,že většinou pak prostříknu kontoxem.Zkuz navlíknout gumovou hadičku ale před tím kápni některý silikon a to udělej častěji.Jak to bude pod hadičkou tak se k tomu nedostane voda a silikon se tam udrží a uvidíš že povolí.
Ať nám jezdí a nezlobí
Tak já mám na Kalosovi klasiku pravý závit.Jezdím občas do myčky a tam ji musíš sundat.Mě stačí jen rukou trochu ohnout a už se točí.Je pravda,že většinou pak prostříknu kontoxem.Zkuz navlíknout gumovou hadičku ale před tím kápni některý silikon a to udělej častěji.Jak to bude pod hadičkou tak se k tomu nedostane voda a silikon se tam udrží a uvidíš že povolí.
Ať nám jezdí a nezlobí
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ja mám jediný osvedčený recept WD-40 cez hadičku a nacať tam ten spray pôsobiť nejakú dobu.Tak a mi podarilo uvoľniť aj totálne zahrdzavené matice od brzdových rúrok na Š120.slaza píše:Tak jsme byl taky na prohlídce po 3 letech v Brně, najeto 20 000 km a zaplatil jsme necelých 6 tisíc Kč. Trochu mě to zaskočilo, ale když chci mít potvrzenou servisní knížku, tak mě nic jiného nezbývá. Naštěstí jsem zatím neměl s autem jediný problém (nevím, jestli je to autem nebo servisem). Jediný zádrhel je, že jsme potřeboval poprvé po 3 letech odšroubovat anténu (auto myji doma) a nešlo to. V servisu mi řekli, že to už nepůjde bez zničení. Nikde jsme ale nezjistil, jak často jsem ji měl odmontovávat aby to šlo. Brzdovka nepomohla. Neporadíte někdo?
Šťastnou cestu.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Ja som tiež išla prvý krát po viac ako 2 rokoch do autoumývačky a antena nešla dolu. Chalan z pumpy ju dal dolu kliešťami. Išlo to dosť ťažko, aj som to chcela vzdať. Plast je trocha zmáčknutý, ale išla nakoniec dolu bez poškodenia. Našťastie. Asi to dajako lepia alebo čo...slaza píše: Jediný zádrhel je, že jsme potřeboval poprvé po 3 letech odšroubovat anténu (auto myji doma) a nešlo to. V servisu mi řekli, že to už nepůjde bez zničení.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
je to pojistka proti ukradeni, je to tesny a montuji to na nejaky silikon
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA