vymena bubnov, ale ...

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
sopco

vymena bubnov, ale ...

Příspěvek od sopco »

Cafte ludia. Pred nedavnom som sa rozhodol, ze autu doprajem nove bubny do zadu. Kupil som ich po 810sk za kus. Priniesol som ich domov, odmastil, nastriekal ziaruvzdornou farbou a nahodil. Pravy v pohode, ale lavy mi zadieral, to jest, ked som tocil kolesom, tak bolo miesto, kde suchal o oblozenie. Samostavy som nechal takmer uplne stiahnute, bol nahodeny aj disk, aby lepsie sedel bubon, aj som sa previezol a brzdil, aby oblozenie pekne sadlo, potom som znova zvihol koleso a skusal som, ale koleso stale o nieco suchalo, zasa som to rozobral, tento krat som aj pozhadzoval pakne, vsetko ocistil, nahodil naspat, vsetko zopakoval a vysledok stale rovnaky. Skusal som, ci to nahodou niesu plechy, sposobom, ze som vyhodil pakne a nahodil bubon a koleso a ten zahadny zvuk zmizol. teraz jazdim na skripajucom aute, ale rad by som to dal do kopy, no neviem co s tym. Moj mechanik na mna nanestastie nema cas a ja by som to chcel mat na zimu v poriadku, tak sa pytam, ci ste sa s tym nahodou nestretli, alebo ci mi neviete nejak poradit. Dakujem
DAEWOO ESPERO 1.5 16V r.v.96
MAZDA 6 WAGON 2.0D r.v.06
Reklama

benky71
Kontaktovat uživatele:

bubny

Příspěvek od benky71 »

brzdy ako také ptrebuju par sto kilometrov aby sa tzv. zbehli.ak sa menia kotuce, bubny, dosticky alebo pakne.ked su nove Pakne tak aj mne suchali na jednom mieste ale jazdil som dalej.zadne brzdy potrebuju viac km nabehat aby sa zabehali.
ppp

Příspěvek od ppp »

Ked si menil bubny, boli pruziny na lankach rucnej brzdy v poriadku? Ja som ich mal take hrdzave ze uz s pakou ani nepohli a teda sa rucna nevracala samostav nesamostav. Vlastne samostav bol "nahradeny" rucnou. Aj teraz to trosku sucha ale po par otackach uz dokazem bubon roztocit rukou takze spravi niekolko otacok len zotrvacnostou.
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“