vylepseni matiska.....

Moderátor: Blue Lanos

viki

Příspěvek od viki »

zabijec píše:Já si pro kabely zajel včera a paní Chmelařová byla velmi milá, asi jsme jí volali v nevhodné chvíle.

Což ty kabely před montáží prostříknout kontaktolem nebo silikonovým olejem, třeba by pak šly sundat lépe bez přetržení.
jo me to taky napadlo tim olejem, pokud by to nicemu nevadilo, tak myslim ze by to mohlo byt lepsi. ja vzdy malinko taky promaznu "zavitů svicek, nez je tam nasroubuju, pak mi jdou vzdy pekne oddelat! teda na matizkovi sem to jeste nedelala, ale to je snad u vsech aut stejny:)
Ty kabely vydrží dokud je nebudete chtít znovu odpojit takže když dáte rovnou nové svíčky máte na 30 000 pokoj a to za tu cenu docela ujde i kdyby ste je měli znovu kupovat

tak to je v poho:) 30tkm nenajedu zas tak rychle:)
Reklama

viki

Příspěvek od viki »

no s tou citaci mi to porad nejak nejde :? ale kdo chce si to nejak prebere :D
milosh

Příspěvek od milosh »

viki píše:no s tou citaci mi to porad nejak nejde :? ale kdo chce si to nejak prebere :D
To je jednoduchy, kliknes jen na CITOVAT a pises po ten text 8)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
viki

Příspěvek od viki »

to ano, z jednoho prispevku citace do meho prispevku je ok, ale kdyz chci citovat casti textu od vice uzivatelu (jednu vetu od jednoho, dalsi kousek vety od druheho uzivatele)do meho jednoho tak to neumim, :? napsala sem to dost srozumitelne?
jakub

Příspěvek od jakub »

viki píše: citace od viki
[ quote="viki" ] citace od viki [ /quote ] (bez mezer v hranatych zavorkach)
kuku píše: citace od kuku
[ quote="kuku" ] citace od kuku [ /quote ] (bez mezer v hranatych zavorkach)
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

A aby si to nemusela celé přepisovat stačí si celý ten text který chceš citovat označit myší a pak zmáčkonut ctrl c a pak kliknout kam ho chceš vložit a zmáčknout ctrl v a ono se to nakopíruje a pak si to můžeš ještě jakkoliv upravovat . Doufám že sem nikoho z počítačových odborníků neurazil a těm co to umějí s počítačem asi jako já tedy velmi málo tak sem poradil jednu z užitečných funkcí :lol:
PetrCBR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrCBR »

petrm píše:
A aby si to nemusela celé přepisovat stačí si celý ten text který chceš citovat označit myší a pak zmáčkonut ctrl c a pak kliknout kam ho chceš vložit a zmáčknout ctrl v a ono se to nakopíruje a pak si to můžeš ještě jakkoliv upravovat . Doufám že sem nikoho z počítačových odborníků neurazil a těm co to umějí s počítačem asi jako já tedy velmi málo tak sem poradil jednu z užitečných funkcí :lol:
Budiz ti odpusteno :lol:
Jeste bych dodal, ze pokud mas nainstalovany MS Office, tak muzes nakopirovat vice textu najednou, ale to by bylo na delsi povidani :D
Daewoo Espero 2.0MPi, '97 (šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Já to beru ze svého pohledu že počítačům nerozumím a když se dozvím něco co mi pomáhá sem rád 8)
viki

Příspěvek od viki »

jakub píše:
diky tak snad se mi tam pak zas neukazou uplny blbosti:)
viki

Příspěvek od viki »

petrm píše:
jojo, to vim, ale nejak se mi tio prave minule neukazalo pak jako citace:) a jako citace se mi ukazalo uplne neco jinyho:)))no diky za rady:)

jinak jsem o vikendu vymenila ty cerveny kabliky a svicky a vypada to moooc pekne:) akorat jedna svicka mi nesla odtahnout, tak budu muset povolat nejakyho silaka :(
jakub

Příspěvek od jakub »

viki píše:jojo, to vim, ale nejak se mi tio prave minule neukazalo pak jako citace:) a jako citace se mi ukazalo uplne neco jinyho:)))no diky za rady:)
pokud se ti podari odmazat napr. jednu hranatou zavorku od toho "quote", tak to pak samozrejme bude delat neplechu
viki píše: jinak jsem o vikendu vymenila ty cerveny kabliky a svicky a vypada to moooc pekne:) akorat jedna svicka mi nesla odtahnout, tak budu muset povolat nejakyho silaka :(
tak hlavne at to nevyrve i s blokem motoru :lol:
Satik

Páté dveře.

Příspěvek od Satik »

O víkendu jdu na elektrické otevírání pátých dveří pomocí elektromagnetu. Dělal tuto srandu už někdo ?
Lacetti S.W. 2.0 16V TCDi, mint green, r. v. 2008, Magicar M100AS, Panasonic CQ-VX100N.
Satik

Světlo.

Příspěvek od Satik »

Nechci zapomenout na osvětlení zavazadlového prostoru. :lol:
Lacetti S.W. 2.0 16V TCDi, mint green, r. v. 2008, Magicar M100AS, Panasonic CQ-VX100N.
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

viki píše:
jakub píše:
diky tak snad se mi tam pak zas neukazou uplny blbosti:)
No a je to -i :PP:
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“