CZ Drafel

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Goose
Kontaktovat uživatele:

CZ Drafel

Příspěvek od Goose »

Tak jsem dnes navstivil prodejnu autodilu CZ Drafel a musim rict,ze parada,pro me prijemne prostredi s prijemnym personalem...chtel jsem koupit krokac na Leganzu ale bohuzel bude az zitra,ze ja trouba si nazavolal nejdriv...ale to je fuk...bude zitra a za moc krasnou cenu 1840,- kacek ceskych... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Reklama

Richard

Příspěvek od Richard »

Mám z této prodejny taky dobrý pocit. Kupoval jsem tam věci na ruční brzdu, lanovod a vše bylo original Korea. Měli i výfuk asi PL ale už skoro 2 roky drží. Vědí i o Daewooklubu, ptal jsem se na ty projektorový světla na Nubi I.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Tak bychom tam mohli vyjednat nejakou slevu pro cleny clubu... :lol: :lol: :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...to GOOSE mě už dávali velice dobrou cenu loni - tvrdili 20% - za to, že jsem se zmínil o našem daewoo - clubu a našli si ho...ale ňák to neprošlo přes miloshe nereagoval a nebo nechtěl nevím, chtěli být na našem servru, pár kluků i pak od nich kupovalo...jo cenu jsem konzultoval s palikxem proti nákupce servisu a dobrý asi mínus 150 Kč...potřeboval jsem rychle kuláky na řízení, na spojovačku - vyhodili mi na kuláky spodních ramen z STK a když jsem to měl na heveru no tak jsme vzali za kuláky řízení a nebylo co řešit ( najeto 4 000km, práce Tempo servis )...jsem pro řešení ostatně můžeme mít větší váhu / odběry než servisy ( ty si jezdí pro á ks a nám zákazníkům počítají skladovou obrátku 20 - 30 % )

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No ja se na to zkusim zeptat zitra...lidi tam jsou prijemny a myslim,ze by se slo domluvit...ja budu potrebovat soucasti casem vic a tak tam budu asi casteji...a nebo pres palikxe... ;)
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

....jasně GOOSE, já jsem jenom myslel na všechny, tedy celý daewoo-club, prostě to byla a asi je pořád šance...a těch 20% klukům srovná balné a poštovné...třeba se ozve víc lidí, loni to zmrzlo...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Jasne,ze na vsechny...vsak ja se zitra zeptam na slevy pro vsechny z clubu...nevim jak to resit...jestli udelat nejake clenske karty nebo by se kazdy identifikoval uctem tady v clubu... ;)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Bylo by to fajn...my sice dáváme auto rovnou do servisu, protože ten čas fakt není a prostory taky ne, ale spousta kluků tady díly kupují, takže by to bylo určitě přijemný pro ně. ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

I pro mimoprazsky...me by se libil napad udelat clenske karty...plastove...jako je treba SMART karta...se jmenem,logem clubu,treba datem narozeni a byl by tam i nick pod kterym tu clovek je...ale to by byla asi draha sranda... :cry:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

No ale nápad je to přímo vynikající....a pak na srazech by se jen připnuly na hruď (nebo jinam :lol: ) a člověk by hned pak věděl s kým mluví...plus i ty výhody jak píšeš...já jsem pro a troufám si říc, že moc to nebude....
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Třeba tohle...nevýhoda je objednávka většího množství karet...

http://cardhouse.cz/produkty/plastove-karty/

http://www.blackcard.cz/plastove-karty.html

http://www.presscard.cz/plastove-karty/ ... igence/13/

možností je spousta...stačí dát do Googlu "výroba plastových karet"

Ten nápad mě nadchnul...jsme klub...jedinej v ČR a SR, tak proč to neudělat?
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ja bych z toho primo chca* radosti...ale nevim vubec kam se v tomhle obratit...presne jak povidas...kazdy by ji mel na krku a byla by to parada...i pro slovaky...ti by si taky mohli zaridit slevu v nejakych autodilech na zaklade clenske karty...
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ivoš píše:Třeba tohle...nevýhoda je objednávka většího množství karet...

http://cardhouse.cz/produkty/plastove-karty/

http://www.blackcard.cz/plastove-karty.html

http://www.presscard.cz/plastove-karty/ ... igence/13/

možností je spousta...stačí dát do Googlu "výroba plastových karet"

Ten nápad mě nadchnul...jsme klub...jedinej v ČR a SR, tak proč to neudělat?
No vida...myslim,ze tak 200 karet by se prodalo... ;)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Pojďte, musíme to rozjet!!!

Bylo by fajn, kdyby někdo s grafickým nadáním navrhnul úpravu kartičky...mám na mysli kartičku univerzální a dopsal by se tam vždy jen NICK a třeba oficiální jméno a adresa....

Pak bychom dali speciální thread, kde by se přihlásily členové klubu, abychom věděli, jestli 200 karet bude stačit (řekl bych, že ano) a pak se to objedná....nechám si vypracovat z pár firem předběžnou kalkulaci cen a dám vědět....jsem nadšen..do toho ;)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ja hele zkusim udelat karticku jak si to tak nejak predstavuju...bude to mizerie ale aspon por predstavu...Ivosku a co zalozit spesl tema???Clenska karta nebo tak neco...
Odpovědět

Zpět na „POKEC“