N a potom to vyzeralo takto:faczko76 píše:Ahoj Ivoši, no, ehm, ono tam nešlo ani o ten sníh, jako spíš o ten hořící panelák... (Sorry, je to foceno z dálky)Ivoš píše:To by mě taky nepotěšilo...sníh zas mizí![]()
![]()

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Ajo, já si toho nevšimnul...no hulán je to teda pěknejfaczko76 píše:Ahoj Ivoši, no, ehm, ono tam nešlo ani o ten sníh, jako spíš o ten hořící panelák... (Sorry, je to foceno z dálky)Ivoš píše:To by mě taky nepotěšilo...sníh zas mizí![]()
![]()
Teda chlape ty mě děsíš...budu zítra držet palceGoose píše:Me dnes nepotesilo to,ze se mi zacinaji nejspis vracet zdravotni problemy,ktere jsem ze vsech sil prekonal pred 2 lety...![]()
![]()
Zitra se dozvim vysledky krevnich testu a podle tech se uvidi jak se bude dal rozhodovat...tak snad to bude ok...ja uz bych podruhe to same neunesl...
Goosiku nestras a preji at je to dobre a vse v pohode at muzem provest na srazu radnou dezinfekci organismu...Goose píše:Me dnes nepotesilo to,ze se mi zacinaji nejspis vracet zdravotni problemy,ktere jsem ze vsech sil prekonal pred 2 lety...![]()
![]()
Zitra se dozvim vysledky krevnich testu a podle tech se uvidi jak se bude dal rozhodovat...tak snad to bude ok...ja uz bych podruhe to same neunesl...a za dalsi jsem teprve dneska sel nalepit na sklo samolepku z Baldovce a ona se mi mrcha nejak zkroutila a zustali pod ni bubliny ktere se premenili v osklive praskliny,kdyz jsem se je snazil vyrovnat...dnesek proste na nic...
Držím palce.Goose píše:Me dnes nepotesilo to,ze se mi zacinaji nejspis vracet zdravotni problemy,ktere jsem ze vsech sil prekonal pred 2 lety...![]()
![]()
Zitra se dozvim vysledky krevnich testu a podle tech se uvidi jak se bude dal rozhodovat...tak snad to bude ok...ja uz bych podruhe to same neunesl...a za dalsi jsem teprve dneska sel nalepit na sklo samolepku z Baldovce a ona se mi mrcha nejak zkroutila a zustali pod ni bubliny ktere se premenili v osklive praskliny,kdyz jsem se je snazil vyrovnat...dnesek proste na nic...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |