problém s otáčkomerom
Moderátor: Blue Lanos
problém s otáčkomerom
Zistil som cez víkend ked som išiel autom, že mi blbne ručička ukazovateľa rýchlosti, proste ked sa rozbehnem a idem tak okolo 60-80km/h tak mi proste začne rapkať a zblbne a zastaví sa až na 220km/j.No robí mi to len teraz ked je vonku chladno, predtým mi to nerobilo vôbec.Už som skúšal po tom buchnúť zvrchu po prístrojovke aj po tom sklíčku plastovom troch to prestane a potom opať začne.No skúšal som aj vopchať ruku po prístrojovku a skúsiť či není lanko povytiahnuté alebo bolo v poriadku, čím to mže byť ,že ten budík hlavne tá ručička na rýchlosť tak rapká. nevime čím to môže byť.
- Reklama
Ja mam len jednu otazku... Tebe otackomer ukazuje rychlost???
Lebo mne otackomer ukazuje len otacky...
Inam mne tiez trochu trasie rucicku v tachometri na rychlosti okolo 40km/h, ale ukazuje dobre, tak to zatial neriesim.
Skus vymenit cele lanko za nove mozno to pomoze.
Lebo mne otackomer ukazuje len otacky...
Inam mne tiez trochu trasie rucicku v tachometri na rychlosti okolo 40km/h, ale ukazuje dobre, tak to zatial neriesim.
Skus vymenit cele lanko za nove mozno to pomoze.
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
rozobrate som to este nemal...tak v tomto ti velmi neporadim . Ale ina pokazena vec okrem lanka ma nenapada... mozno s tym ma skusenost aj niekto iny...
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
re: RYchlomer
Take niečo robilo aj mne.
len som odpojil lanko z pristrojovky, na konci lanka bola taka silonová sprostosť. Len som ju aj s lankom namazal, dal späť a pripojil do pristrojovky.
A sranda že to ide.
len som odpojil lanko z pristrojovky, na konci lanka bola taka silonová sprostosť. Len som ju aj s lankom namazal, dal späť a pripojil do pristrojovky.
A sranda že to ide.
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
strikni do boudenu lanka a do tachometru kde se pripojije lanko silikon a prestane to, nekde to zadrhava
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
nastavenim volantu si ho dej uplne dolu a pak odroubuj plasty kolem volantu a horni plast budiku pak odsroubujes budiky to lanko z budiku se musi vycvaknout musi se to smacknout, nevim jak bych ti to popsal ale prijdes nato, no a pak promazat
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Zadrháva sa ti lanko v bovdene a po namazaní to prestane.Len daj olej do bovdenu a bude pokoj.Ak nemáš silikónový olej tak môže byť aj iný hlavne nech maže.Ja dávam bežne prevodový olej. Robí to aj ked máš niekde bouden prudko ohnutý.Ohyby majú byť čo najmenšie. Prístrojovku ,ale treba vybrať a odpojiť lanko a tak môžeš mazať.