Model Matiz

Moderátor: Blue Lanos

J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Model Matiz

Příspěvek od J.Bad »

Poraďte někdo - nemohu nikde sehnat model Matize - je jedno v jakém měřítku -- byli jsme před rokem na Hobby výstavě (hračky) a to snad nikdo nedělá - kdybyste někdo věděl dejte mi link - díky. J.
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Reklama

Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Ahoj ,
taky koukám , kde můžu , občas jdu po Praze kolem prodejen s modely , ale zatím bez ůspěchu . Nikdo ho nevyrábí . Ale aspoň hledáme dva , tak kdyby náhodou , dáme si vědět .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Hoši to sa shání velmi špatne my sme tu už skúšali model na Leganzu ale ani po velkom hladaní nič dokonca ani tu u nás v Daewoo salónu nemajú na Daewátka nič :evil: Ako keby to neboli auta hlavne keď človek shána malé auto tak SMART ten je vo všetkých farbách aj C-1 som videl ale také pekné ako je Maťulka to samo nikdo aby ich čert vzal :?
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

U Palixe a Petrma v servisu jsem viděl vystavenou Tacumu 1:43, dokonce snad ve dvou barvách , tak kluci jak to je , nedělalo to přímo Daewoo ??
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Jirko,pre tú švandu by som skúsil priamo u nejakého dealera CHevroletu,ono je to síce horšie,že sa Matej už u nás nepredáva,iba Spark,lebo napr.modely vozov HYUNDAI sa dajú objednať priamo u dealera ,tu v Nitre,lebo aj v internetových katalógoch je to bieda,ani na jeden som zatiaľ nenarazil
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Martina od Bandolika se nabídla, že v Ostravě snad něco měli. Jenže pouze Sparka (a ještě k tomu zelenýho). Toho teda nechci. Prý objednala 2ks. Jestli někdo bude chtít. Je o tom zmínka v tématu Manín - foto,video.
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Tak na tohle se podívejte , to je hnus ...... , to provedení a věrnost .....

http://images.google.cz/imgres?imgurl=h ... s%26sa%3DN
conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

Z těch modelů jsem bezpečně poznal jen Tico, protože je hranatý :D ostatní bych nepoznal , kdybych si to nepřečet :lol:
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Slam

Příspěvek od Slam »

Tomáš píše:U Palixe a Petrma v servisu jsem viděl vystavenou Tacumu 1:43, dokonce snad ve dvou barvách , tak kluci jak to je , nedělalo to přímo Daewoo ??
Je videt, zes tam uz hooodne dlouho nebyl, protoze cervenou uz jaksi urcite nemaji: :lol:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

...a je to sice z Koreje, ale jina firma, jak je ze zadni strany krabicky videt. :)

PS: Je videt, ze nechodis(-te) do sekce 'Koupím', protoze tam uz delsi dobu shanim jakekoliv reklamni predmety Daewoo/Chevrolet a sve ulovky tam i prubezne pridavam. Takze prosim nastivte prislusny thread a nabidnete (momentalne nejvic shanim samostatny prospekt Evandy - posledni model, co se k nam dovazel, co mi ve sbirce prospektu jeste chybi): :cry:

https://www.chevroletclub.cz//viewtopic.php?t=9353

Vojta píše:Martina od Bandolika se nabídla, že v Ostravě snad něco měli. Jenže pouze Sparka (a ještě k tomu zelenýho). Toho teda nechci. Prý objednala 2ks. Jestli někdo bude chtít. Je o tom zmínka v tématu Manín - foto,video.
Tak to prrr, ten druhy uz mam davno zamluveny ja! 8)

Tomáš píše:Tak na tohle se podívejte , to je hnus ...... , to provedení a věrnost .....
Ta vernost je sice hodne chaba (a zvlast u Leganzy! :roll:), ale urcite bych je chtel mit ve sve sbirce (kdyz nic lepsiho neni). Nemate nekdo poneti, jak by to slo ziskat/objednat (na tech strankach je jenom telefon a e-mail)? :?:
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

jasne chtel jsem to napsat ale uz je to tu videt.jediny model ktery se da sehnat je ta tacuma.a to jeste navic uz mame jen asi jeden.je to primo z koreje na podporu prodeje tacumy.zadne jine tu nikdy nebyly.v cechach se navic tyto modely vubec nedaji sehnat.jsou uz stare a navic korejci.
a nemusime chodit daleko ja shanel 5 let model peugeota 306 a nenasel jsem ho taky.jediny ktery jsem objevil bylo v prodejne peugeotu modry za 1800kc tak jsem rekl ze silenec opravdu nejsem.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Slam

Příspěvek od Slam »

Slam píše:Ta vernost je sice hodne chaba (a zvlast u Leganzy! :roll:), ale urcite bych je chtel mit ve sve sbirce (kdyz nic lepsiho neni). Nemate nekdo poneti, jak by to slo ziskat/objednat (na tech strankach je jenom telefon a e-mail)? :?:
Tak jsem napsal na ten e-mail a odepsala mi nejaka Linda, ze prej nakup je mozny zde:

http://stores.ebay.com/faircloverland

...jenze tam jsou akorat vysokozdvizne voziky a bagry Daewoo... :roll: A jejich cena je navic dost vysoka. :?
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Tak jsem napsal na ten e-mail a odepsala mi nejaka Linda, ze prej nakup je mozny zde:

http://stores.ebay.com/faircloverland

...jenze tam jsou akorat vysokozdvizne voziky a bagry Daewoo... :roll: A jejich cena je navic dost vysoka. :?[/quote]

Tak díky Lindo - když už teda nebude Matiz tak aspoň jeden vysokozdvih!!Když už budou ty vánoce tak proč si neudělat radost
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Slam

Příspěvek od Slam »

J.Bad píše:Tak díky Lindo - když už teda nebude Matiz tak aspoň jeden vysokozdvih!!Když už budou ty vánoce tak proč si neudělat radost
Po mem dodatecnem dotazu mi Linda napsala, ze vse, co aktualne nabizeji k prodeji, je na eBay, jenze tam nejsou auta ani Daewoo, ani Chevrolet, ale ani Hyundai (ty pritom na svych strankach maji taky). Takze se jim asi nevyplati prodavat osobni auta... :?
Slam

Re: Model Matiz

Příspěvek od Slam »

J.Bad píše:Poraďte někdo - nemohu nikde sehnat model Matize - je jedno v jakém měřítku -- byli jsme před rokem na Hobby výstavě (hračky) a to snad nikdo nedělá - kdybyste někdo věděl dejte mi link - díky. J.
Tady jsem Ti nejaky modylek Daewoo Matize za necelych 9$ nasel:

http://cgi.ebay.com/Daewoo-matiz-1-64-f ... dZViewItem

...maji tam i jina Daewatka (Lanos, Espero, Prince a Korando):

http://search.stores.ebay.com/duewag-co ... 43QQsofpZ0
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no tak to je bomba opravdu tam jsou.sice kvalita neni uplne super ale aspon neco.
skoda ze nemaj nubiru.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“