OSRAM Night Breaker (až 90 % viac svetla).
Moderátor: Blue Lanos
OSRAM Night Breaker (až 90 % viac svetla).
V česku už bežia tieto žiarovky,nemá niekto s nimi skusenosti a kde by sa dali zohnať.Na slovenskom webe ešte nechyruju. alebo som ich neobjavil?
- Reklama
- Hanzy
Mohu vrele doporucit tyhle,maji udaje ktere neuvadi temer nikdo a od ledna je ma pritelkyne ve fabii ktera najezdi denne 100km a zarovky tak padaly jedna za druhou a ted od ledna klid a super svetlo...
http://www.automaxhk.cz/index.php?nid=1 ... &epc=13262
http://www.automaxhk.cz/index.php?nid=1 ... &epc=13262
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Ak mate zaujem o LONG LIFE tu je link
http://www.tuningshop.sk/?id=1129369476#
http://www.tuningshop.sk/?id=1129369476#
hanzy, jackaninm, nie su to nahodou tie iste ziarovky Long Life na oboch strankach /len rozdielny typ/
Hanzy, uz dlhsie som nad nimi rozmyslal, len som nemal s nimi skusenost a nemal mi kto poradit. Naozaj svietia dobre? A aka je farba svetla? - ako halogen alebo sa to priblizuje ku xenonu ked su plne takym plynom? Naozaj aj "dosvietia" oproti klasickym halogenom dalej? Dik
Hanzy, uz dlhsie som nad nimi rozmyslal, len som nemal s nimi skusenost a nemal mi kto poradit. Naozaj svietia dobre? A aka je farba svetla? - ako halogen alebo sa to priblizuje ku xenonu ked su plne takym plynom? Naozaj aj "dosvietia" oproti klasickym halogenom dalej? Dik
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
- Hanzy
LONG LIFE se delaji asi ve vsech beznych typech H1,H7,H4 a sviti skvele a jak si videl udavaji jako jedini barvu svetla a sviti skvele a taky zivotnost je u nich dlouha je to takove bile svetlo...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Cauko kluci.Mas pravdu pehacek je to super.Svieti to ohromne a som s nimi velmi spokojny.Kazdy kto sa zo mnou vezie hovori ze to svieti 2x lepsie ako predtym a ako obycajne ziarovky.Neviem kto co hovori na xenony ale mozno ich ma niejake smejdy alebo ma zle nastavene svetla.Najblisie ked sa stretneme tak uvidis ze neklamem.V tej cocke to svieti dobre ved aj nove auta ako napriklad audini ci medaky ich maju.je to sice draha zalezitost ale ja kym som ich nemal tak som tvrdil ze je to nic moc.-peha- píše:Mám je objednané tak potom dám vedieť a budem porovnávať lebo mám momentálne OSRAM silvestar 50% tak uvidíme či uvidíme
Jo Hanzy Pali z Humenného už má v Bielej Legyne xenony tak sa o chvílu podelí o zážitky no vraj je zatial velmi spokojný
Daewoo Leganza CDX 2,0 l biela HE-603AV full vybava,koza,Folie,LPG LOVATO,vyfuk POWERFULL,KOLA ALLESIO 17"Xenony:)
No chlape doufam,ze se uvidime na srazu na velkym...protoze tohle si nenecham ujit...pali píše:Cauko kluci.Mas pravdu pehacek je to super.Svieti to ohromne a som s nimi velmi spokojny.Kazdy kto sa zo mnou vezie hovori ze to svieti 2x lepsie ako predtym a ako obycajne ziarovky.Neviem kto co hovori na xenony ale mozno ich ma niejake smejdy alebo ma zle nastavene svetla.Najblisie ked sa stretneme tak uvidis ze neklamem.V tej cocke to svieti dobre ved aj nove auta ako napriklad audini ci medaky ich maju.je to sice draha zalezitost ale ja kym som ich nemal tak som tvrdil ze je to nic moc.-peha- píše:Mám je objednané tak potom dám vedieť a budem porovnávať lebo mám momentálne OSRAM silvestar 50% tak uvidíme či uvidíme
Jo Hanzy Pali z Humenného už má v Bielej Legyne xenony tak sa o chvílu podelí o zážitky no vraj je zatial velmi spokojný
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Ako si to vlastne myslelGoose píše:No chlape doufam,ze se uvidime na srazu na velkym...protoze tohle si nenecham ujit...pali píše:Cauko kluci.Mas pravdu pehacek je to super.Svieti to ohromne a som s nimi velmi spokojny.Kazdy kto sa zo mnou vezie hovori ze to svieti 2x lepsie ako predtym a ako obycajne ziarovky.Neviem kto co hovori na xenony ale mozno ich ma niejake smejdy alebo ma zle nastavene svetla.Najblisie ked sa stretneme tak uvidis ze neklamem.V tej cocke to svieti dobre ved aj nove auta ako napriklad audini ci medaky ich maju.je to sice draha zalezitost ale ja kym som ich nemal tak som tvrdil ze je to nic moc.-peha- píše:Mám je objednané tak potom dám vedieť a budem porovnávať lebo mám momentálne OSRAM silvestar 50% tak uvidíme či uvidíme
Daewoo Leganza CDX 2,0 l biela HE-603AV full vybava,koza,Folie,LPG LOVATO,vyfuk POWERFULL,KOLA ALLESIO 17"Xenony:)
Samo v dobrem...jsem moc zvedavy na to jak to vypada...Leganzu s xenonama jsem na vlastni oci jeste nevidel...pali píše:Ako si to vlastne myslelGoose píše:No chlape doufam,ze se uvidime na srazu na velkym...protoze tohle si nenecham ujit...pali píše: Cauko kluci.Mas pravdu pehacek je to super.Svieti to ohromne a som s nimi velmi spokojny.Kazdy kto sa zo mnou vezie hovori ze to svieti 2x lepsie ako predtym a ako obycajne ziarovky.Neviem kto co hovori na xenony ale mozno ich ma niejake smejdy alebo ma zle nastavene svetla.Najblisie ked sa stretneme tak uvidis ze neklamem.V tej cocke to svieti dobre ved aj nove auta ako napriklad audini ci medaky ich maju.je to sice draha zalezitost ale ja kym som ich nemal tak som tvrdil ze je to nic moc.
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...