espero vs. Leganza
Moderátor: Blue Lanos
espero vs. Leganza
cavte som tu new a mam kopec otazok...tak najskor ta 1. daju sa z Leganzy premontovat predne a zadne zavesy kolies? 2. ma Leganza v zadu kotucove brzdy alebo bubne...? a 3. dala by sa nejak premontovat automaticka klima na espero? dakujem za odpovede
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
No to si sa rozbehol Takže vzadu aj v predu má Lega kotúče a ručnú má vzadu v bubienku len s tým premontovaním si myslím že to nebude kóšer a asi sú tam iné rozmery a úchyty ale keď si skúsený mechanik tak by sa to mohlo podariť a s tou klímou neviem ale Legy to majú inde ako Esperka a tak tiež možno áno možno nie ješte to tu nikdo neriešil
-peha- píše:No to si sa rozbehol Takže vzadu aj v predu má Lega kotúče a ručnú má vzadu v bubienku len s tým premontovaním si myslím že to nebude kóšer a asi sú tam iné rozmery a úchyty ale keď si skúsený mechanik tak by sa to mohlo podariť a s tou klímou neviem ale Legy to majú inde ako Esperka a tak tiež možno áno možno nie ješte to tu nikdo neriešil
jj ja viem ze to nebude lahke ale aj tak diky ak zozeniem veci z Legy tak s tym pomalinky zacnem... potom sem dam navodik ako na som to prerabal...
No předělávka asi bude drahá, nechceš radši celou Leganzu? Např. http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lbeqduhnqydn
Je to stejně strašný jak jdou ty auťáky dolů, já si asi Nubi nechám a pak ji snad radši hodím ze skály
Je to stejně strašný jak jdou ty auťáky dolů, já si asi Nubi nechám a pak ji snad radši hodím ze skály
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
ne e nechcem....to mas pravdu ze idu tie ceny strasne rychlo dolu....
ale chcem si urobit toto moje esperko takze investujem nieco....ak by ste niekto vedeli o nejakych suciastkach za dobru cenu dajte vediet...apropo motor uz mam zohnany.... je to Opelacky...2.0 t 226 koni... ale netusim ako ho dam napasujem... preto potrebujem kotiuce aj do zadu...sak kto to potom ubrzdi...heh
ale chcem si urobit toto moje esperko takze investujem nieco....ak by ste niekto vedeli o nejakych suciastkach za dobru cenu dajte vediet...apropo motor uz mam zohnany.... je to Opelacky...2.0 t 226 koni... ale netusim ako ho dam napasujem... preto potrebujem kotiuce aj do zadu...sak kto to potom ubrzdi...heh