Krásný Lacík

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Krásný Lacík

Příspěvek od -peha- »

Reklama

Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Noooo...moc peknej kousek... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Rastos

Příspěvek od Rastos »

Nie je to nahodou ta edicia WTCC? Sportovy vzhlad, ale bez klimy? Inac tie kolesa maju smrnc...
Co nan vyslo komplet LPG?
ex: Matiz, Kalos, Lacetti
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Má všetko klíma,abs,aerbeky 4x ,multifunkčný volant ,sportovný podvozek a iné vecicky jo ide to ako diabol má 3 týždne ale je to divoch a LPGčko sme tam dali sekvenciu je to bomba a hlavne krásne vyzerá na pohlad ako dravec :lol: :lol: :lol:Jo a cena LPGčka 38 000 sk no vlastne sme ho majitelovi montovali lebo už to isté má v AVEU teda v dvoch no a je s tým spokojný tak pokračuje no a cena síce vysoká ale pri km ktoré najazdí je skorá návratnosť :lol: :lol: :lol:
Rastos

Příspěvek od Rastos »

Ten sportovy podvozok myslis tie spojlery, alebo nieco ine? Lebo o originalnych upravach na podvozku som este nepocul...
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Nie má to šport tlmiče a trocha je znížený proste fešáčik :lol: :lol: :lol:
pekrtek

Příspěvek od pekrtek »

Řekl bych, že tlumiče to má normální - seriové. Ta 1,6 jezdí hezky,ale jako každé Daewoo/Chevrolet při záběhu pěkně bumbá (kolem 8,5). První kilometry si to vzalo 7,5 a pak to vyrostlo skoro o litr. Po zkušenostech s Racerem a Lanosem jsem v klidu a myslím, že to půjde níž. S tou edicií WTCC se jim to povedlo.
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No dneska som ho dost dlho videl zo spodu a nieje až tak sériový ale o spotrebe neviem kolko berie ale nie je to nič hrozné na to aký to má odpich je to pekná hračička jo a páčia sa mi aj odkladacie šuflíčky všade kde sa dalo proste ma prekvapil :lol: :lol: :lol:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

A kolik za to dal love?
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
mino

Příspěvek od mino »

Aký tam ma motor?
Škoda Roomster TSI
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Cenu dáko neviem ale spítam sa ho ale motor tam je 1,6 16 ventil bez úprav len LPG sekvenc :lol: :lol: :lol:
pekrtek

Příspěvek od pekrtek »

Pravda je, že odpich to má slušný. Mám najeto 1.600 km a už nyní je to živější jak Lanos. Šupliků to má opravdu plno.Pokud bych měl něco označit jako "chybu", tak že rádio nemá MP3.
Rastos

Příspěvek od Rastos »

1.6 je labuznicky motor najma vtedy, ak je obsadena len jednym clovekom. Inac mne MP3 nechybaju, ale co mi chyba, to je jednoducho skvely vysuvaci drziak na napoje, co som mal v Kalose! A tiez deti by vzadu privitali vyklopny piknik stolik, co tiez v Kalose bol.
pekrtek

Příspěvek od pekrtek »

Rastos píše:1.6 je labuznicky motor najma vtedy, ak je obsadena len jednym clovekom. Inac mne MP3 nechybaju, ale co mi chyba, to je jednoducho skvely vysuvaci drziak na napoje, co som mal v Kalose! A tiez deti by vzadu privitali vyklopny piknik stolik, co tiez v Kalose bol.
Taky mi chabí. Na Lanose byl a tady nic moc. Hlavně na zadních sedačkách není nic kam pití uložit. Jezdíme ale ve dvou a pes vzadu ho nepotřebuje.
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“