Matiz po třetí

Moderátor: Blue Lanos

Kaufik.

Matiz po třetí

Příspěvek od Kaufik. »

je tu matiz a sice třetíííí

Obrázek
Reklama

Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Mě se líbí, odpovídá to těm spy fotkám. Z ekipy nejmenších korejců Hyundai Atos, Kia Picanto je Matiz stále nejhezčí.

Jen jim skutečně neodpustím ty budíky uprostřed. Proč, kucí korejský, proč???
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Tak musim sa uprimne priznat ze tento matisek sa mi paci viac ako kalos :oops: :oops: ale the best is lacetti 8)
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

No tak jak byl zadek nového matize II krokem vpřed a zařadil ho podle mě do kategorie větších aut ( o předku trochu pochybuji ) ;) tak tady na tom je zase nádhernej předek a ten zadek už se mi tolik nelíbí :(
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

jj predek je suprovy ma paradne velike ociska :)
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
jakub

Příspěvek od jakub »

Ondras píše:Mě se líbí, odpovídá to těm spy fotkám. Z ekipy nejmenších korejců Hyundai Atos, Kia Picanto je Matiz stále nejhezčí.

Jen jim skutečně neodpustím ty budíky uprostřed. Proč, kucí korejský, proč???
holt to bude trosku vic namahy, udelat z toho auto, osobne primo kvetu pri pohledu na ty kola, trosku rozpacitej jsem z toho zadku, to vypada jak detsky auticko, z dalky mi to prijde jak navrat k dvanactkam :/, nicmene nechme se prekvapit, skutecnost je temer vzdy jina nez i ty nejlepsi promo fotky ...
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

jakub píše:...osobne primo kvetu pri pohledu na ty kola ... z dalky mi to prijde jak navrat k dvanactkam
Podle jiné spy-fotky vypadá, že tento Matízek bude proporčně asi dopovídat současnému, takže ty kola nebudou hrozné:

Obrázek

Ty 3 paprskové liťáky ze současného modelu tam ale skutečně vypadají divně. Co se mi na spy-fotkách nelíbilo, byla zalomená dolní hrana bočního předního okna. Když to ale vidím vcelku, tak jsem nadšen nádherným přechodem prolisu v kapotě až pod vnější zrcátka. Téhle kastli by strašlivě slušel dvoubarevný lak.

No a s interiérem půjde udělat jediné - před řidiče se umístí pěkně masívní otáčkoměr s indikací řazení a bude to racing!
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
zabijec

Příspěvek od zabijec »

Jo jo, předek sice ztratil na roztomilosti, ale je moc pěknej 8) , zato zadek a hlavně ta světla jsou hodně nepěkný :(
Už bez Matesa
Radim

Příspěvek od Radim »

už to není pěkný Matizek :(
shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

Fuj, ten zadek je fakt nic moc, doufám, že to takhle nepošlou do výroby, to by dopadlo podobně jak s Atosem. Hynek
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

shaman píše:Fuj, ten zadek je fakt nic moc, doufám, že to takhle nepošlou do výroby, to by dopadlo podobně jak s Atosem. Hynek
Já bych řekl že pošlou, protože v téhle podobě to auto jezdí už asi 2 roky (první spy fotku jsem našel před rokem a půl). Mi se líbí čím dál tím víc.

Obrázek

Ty zadní lampy nejsou tak zlé...
|\/| /\ '|' | '/.

petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Lampy né ale to zakomponování do celku :(
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

já osobně bych spíše uvítal u nového modelu přepracování uchycení zadní nápravy a snižení hlučnosti ,která se přenáší dost do vozu.Vzhled je samozřejmě také důležitý a tento model špatný není.Předek nemá chybu a zadní část je věc názoru.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Václav Brousek píše:já osobně bych spíše uvítal u nového modelu přepracování uchycení zadní nápravy...
No bylo by to pěkné, ale mám obavu, že se žádného víceprvku nedočkáme :( Snad bude alespoň současná konstrukce nějak poladěná
|\/| /\ '|' | '/.

shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

M3X (ten modrej) má zadek super, ale to stříbrný nahoře na fotkách, to je děs... H
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“