Ivoš píše:Na kartě mám ještě asi 520 MB místa....mám tam dost hudby, nějaký filmy, hry atd.
Snad se na ty filmy nekooukas?
Tak velkej displej urcite nemas, aby to bylo lepsi nez na TV ci monitoru! Navic Tvuj displej ma vic jak 2x mensi rozliseni nez obycejna televize, takze prichazi o vic jak polovinu vizualnich dat.
Ivoš píše:hlavní požadavek byl Simbian,možnost SD karty, velký displej a cena okolo 3 000 Kč
Pise se "Symbian", ty jeden prznici!
SD maj dneska vsechny Nokie (akorat SE pouziva z pochopitelnych duvodu MemoryStick), velky displej nestaci... muj selsky rozum rika, na co velky displej, kdyz ma nizke rozliseni! Ale uz aspon chapu skudleni Nokie, tj. proc tam strka velkej displej s mizernym rozlisenim => kazdej amater kouka jen na velikost a ne na kvalitu (jemnost).
Ja mam N80, ta ma velikost displeje stejnou jako treba prvni Nokie se Symbianem (N7650), jenomze se 4x vetsim rozlisenim, tj. ma 4x jemnejsi rastr, kdezto u vetsiny dnesnich Nokii je sice displej jak krava, ale s jemnosti pomalu horsi, nez ta prvni Nokie se Symbianem! A ja osobne koukani na struhadlo (i kdyz velke) za prijemny vizualni pozitek nepovazuji, navic cim rozmernejsi displej, tim vetsi mobil (a pravdepodobne i spotreba)...
Fotak s autofokusem a vestavenou navigaci ma treba jiz zminena N95... Co se tyce spotreby, hold si s tim nesmis tak hrat, mne vydrzi zhruba 5 dni. Pokud si chces hrat (a chtels mit velkej displej, tak ted nezehrej
), tak hold na nabijecce...