Videoplayer do SPV C500
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
-
- Kontaktovat uživatele:
Videoplayer do SPV C500
Hoši a dámi mám prosbičku lebo už od ránačumim na net a ničevó-nič
Potreboval by som dáky video prehrávač do Orange SPV C500 je to smartmobile s Windows systémom no a je v nem windows media player ale ten nepretáča videa len prepína takže potrebujem dačo čo by malo takého jazdca ktorým sa dá film posúvať , našiel som dačo také ako BetaPlayer ale neviem ho stiahnuť a ani nainštalovať takkeby ste mali skúsenosti alebo viete mipomôcť bolby som vďačný faktuž pomalina oči nevidím a zatial sa mi nedarýale mezi nami satu vyskytujú velmi schopní lidičky v obore PC a podobne tak že to skúšam Díky moc každému
Potreboval by som dáky video prehrávač do Orange SPV C500 je to smartmobile s Windows systémom no a je v nem windows media player ale ten nepretáča videa len prepína takže potrebujem dačo čo by malo takého jazdca ktorým sa dá film posúvať , našiel som dačo také ako BetaPlayer ale neviem ho stiahnuť a ani nainštalovať takkeby ste mali skúsenosti alebo viete mipomôcť bolby som vďačný faktuž pomalina oči nevidím a zatial sa mi nedarýale mezi nami satu vyskytujú velmi schopní lidičky v obore PC a podobne tak že to skúšam Díky moc každému
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Mipko díkymám to už nainštalované a funguje ale mám jeden problém nejde mi zvuk tak sa s tým trápim ale asi to bude v tom že to nemá kodek na 3gp ale uvidíme Skúsim dáky film v MPEG4 AAC Jinak mi vypisuje že --Audio decoder not included ! It was removed from the official install package because of intellectual property considerations.----a nakolko toho velaprečítať neviemtak musí počkať asi až domovlebo dcérky neščastie vedia angl
Ja jsem sice vyhradne zastancem Symbianu, ale SmartMovie, ktery jsem si oblibil ja, existuje i pro "Windows Mobile SmartPhone" a veskere kodeky to ma u sebe:
http://www.lonelycatgames.com/?app=smartmovie
http://www.lonelycatgames.com/?app=smartmovie
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Necelej tejden mám Nokii 6120 Classic - je to Smartmobil se Symbianem 3ti generace....v3.70. A přehrávač 3gp filmů jsem tam měl už původně (stejně tak i flash videí)...jen jsem si tam dotáhnul DivX Player na AVI a je to pohoda.....Jen by se mi hodilo ještě něco na přehrávání WMV....nebo sehnat nějakej aspoň konvertor do PCčka na zmenšení Avi filmů apod. Virtual Dub mi nevyhovuje....no něco se snad najde...kdybyste měl někdo radu, pls. řekněte
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
-
- Kontaktovat uživatele:
Skus Avidemux, podporuje viac vstupnych a vystupnych formatov a ked sa nastavi tak vie vyuzit aj dualcore procaky. A hlavne, vsetky kodeky ma v sebe takze netreba nic instalovat...
http://avidemux.berlios.de/index.html
http://avidemux.berlios.de/index.html
- Hanzy
Same kraviny tady vymyslate misto toho aby ste sli za kamarady na pivo!
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Symbian 3. generace ma cislo 9.x, to "v3.70" je zrejme verze firmware nebo uplne neco jineho... Konvertor do PCcka je primo soucasti archivu se SmartMovie, DivX Player je sice mladsi, ale vedle SmartMovie vypada jako Tico vedle Statesmana!Ivoš píše:Necelej tejden mám Nokii 6120 Classic - je to Smartmobil se Symbianem 3ti generace....v3.70. A přehrávač 3gp filmů jsem tam měl už původně (stejně tak i flash videí)...jen jsem si tam dotáhnul DivX Player na AVI a je to pohoda.....Jen by se mi hodilo ještě něco na přehrávání WMV....nebo sehnat nějakej aspoň konvertor do PCčka na zmenšení Avi filmů apod. Virtual Dub mi nevyhovuje....no něco se snad najde...kdybyste měl někdo radu, pls. řekněte
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Máš recht, je to verze firmwaru Teprv se do toho dostávám a chybuji , ale to bude ok. Něco s tím pokoumu...Zatím jsem si koupil jen 2GB kartu, takže se tam toho moc nevejde....ale spíš mi dělá problémy TomTom...nainstaloval jsem ho a když ho spustím, tak je tam bílá obrazovka,logo TomTom a rotující zeměkoule....v pohodě...ale nic víc...pořád tenhle loading.....tak nějak to přisuzuju tomu, že ještě nemám ten GPS modul, takže proto to nenaběhne do nějakého menu, protože to zřejmě nejdřív při loadingu potřebuje "ošahat" hardware a nastavit se do základu....jako to bývá u her....nemám tucha co je to za verzi, ale do fóra, ze kterého jsem stahoval, to bylo přidáno někdy v květnu 2007....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza