Anketa - jste pro - proti nahlašování radarů na silnicích

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět

Jste pro zveřejňování radarů a hlídek policie

ano
39
74%
ne
14
26%

Celkem hlasů: 53

Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

co vídam spíš se tvořej kvůli blbečkum co byli vychcaný a nezařadili se do volnýho místa když to šlo a (často jako jedinej debil) se hnali až nakonec kde někoho ťukli při vynucování si zipu pro jediný auto když za projíždějícim blo místo na kamion.
A nejlepší bejvá zip na Rozvadově směrem k nám. Otevřená jedna závora, kolona 2 km a přijede debil (ideálně pražák v koktávce), dojede až k závoře a vynucuje si zyp. Kvůli jednomu takovýmu mi kolegové rozervali bundu když sem vylejzal z auta :x
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Reklama

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Zip se vynucuje jen diky blbeckum kteri jej neznaji a je smutne ze se musi u nekterych vynutit jinak je to skvela vec ktera urychluje provoz a to bez diskuze... ;) Taky to same pred kruhacema ktere maji dva pruhy ale asi jen pro ty vidome nebo to same kolona v pravem pruhu a cesta ucpana az po druhy kruhac nebo krizovatku a na co je pak ten druhy pruh jak na ceste tak kruhaci???Asi na ozdobu!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Bergman píše: Pokud je to vidlák.......
......a tohle mám ze všeho nejraději. Pak se pražáci divíte, že vás všude nesnášejí. Vaše povýšenost, arogance a pražská nadřazenost. Já jsem pražák a kdo je víc? Vy ostatní jste vidláci - prostě vesnickej póvl.
Tyhle typy prostě nesnáším.
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Já mám rád všechny slušné řidiče a je jedno odkud jsou. Pokud jedu do Prahy, většinou se chovají ke mě slušně.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Topol

Příspěvek od Topol »

Vojta píše:
Bergman píše: Pokud je to vidlák.......
......a tohle mám ze všeho nejraději. Pak se pražáci divíte, že vás všude nesnášejí. Vaše povýšenost, arogance a pražská nadřazenost. Já jsem pražák a kdo je víc? Vy ostatní jste vidláci - prostě vesnickej póvl.
Tyhle typy prostě nesnáším.
Pěkný den :D
Vojto úplný souhlas!!!
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Richard

Příspěvek od Richard »

Zkusím se přidat do diskuse k tomu zipu. Zip funguje zcela spolehlivě, ale řidiči ho neumějí používat. Uvedu příklad: Karlovarská výpadovka na Bílé Hoře, dva pruhy a těsně před konečnou tramvaje zúžení do jednoho a to levého. Každý den stojí kolona skoro od benzínové pumpy tedy asi 500m v levým pruhu :!: :!: :!: pravej je volnej. Vím sice, že se může v obci jezdit v kterémkoli pruhu, ale nemělo by se především ject v pravo :?: :?: :?: Jak to že se dělá kolona vlevo :roll: :roll: :roll: :?: :?: :?: Místní to znají a řadí se vlevo, ale sakra PROČ :evil: :evil: nemístní jedou vpravo a najednou je nikdo nechce pustit :evil: :evil: :evil: to je fakt na hlavu, rozčilujou se a naschvály s nepouštěním dělají ti vlevo, co sami sebe i ostatní zdržujou :!: :!: :!:

Jinak k poznámkám na Pražály se dávno nevyjadřuju, všude se najdou experti, ale mnoho expertů s A nejsou pražáci jsou to řidiči s celé ČR jejichž firma sídlí bohužel v Praze a tak klidně mohou být z Jeseníku, stejně tak i z Nového Boru, nebo Dolní Poustevny, že jo kluci???? Nic ve zlým jó :lol: :lol:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Jen souhlas ty pruhy jsou dva a maji se oba vyuzivat a pokud se nauci vsichni a pouziju slovo co tady zaznelo vidlaci i z prazaci nebot u me jsou vidlaci ti co se tak chovaji ne odkud jsou ale je pravda ze nejvic jich je s A nebot jich je nejvic a taky jak bylo receno i firemni ale znali problemu si tam davaji nalepku NEJSU Z PRAHY!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Tak se mě přestává tato debata nějak líbit. Přečetl jsem všechny příspěvky od začátku a musím konstatovat, že Bergman použil nevhodný výraz, Vojta že neunesl tento neštastný výrok a jenom vystřihnul část Bergmanova příspěvku. Kluci nechte toho. Pražák jezdí zrovna tak blbě v Jeseníku, V Dlouhé lhotě či někde jinde, protože to nezná a zrovna tak jezdíme mi špatně v Praze, protože neznáme místní úpravy a zvyklosti jak a kam se včas zařadit, zejména když něco hledáme. Že mě Bergman nazval vidlákem mě vůbec nevadí, ano jsem VIDLÁK - ale pokud jsem se zeptal pražkého řidiče kam se potřebuji dostat - ochotně si se mnou zajel kus cesty a navedl mě na správnou silnici.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

:D to je teda kovbojka.vsecko je to o lidech.pokud je nekdo bezohlednej v zivote je takovy i v aute a vubec mu to neprijde divny.
Zip to je problem stve me jedna vec pokud se pruhy sbihaji v jeden a spousta lidi stoji v kolone v jednom pruhu a radi se tam jeste v dobe kdy to jde aby to bylo na konci plynulejsi chapu to.a samo je problem s tim ze ten druhy pruh je volnejsi.a tim me taky stve ze stojim hodinu v kolone a prijede auto az k mistu spoje a cpe se tam-jenze on na to ma vlastne pravo a my ostatni sme debilove ze to tak nedelame taky.v tu chvili by to mozna bylo rychlejsi i kdyz asi ne aut je porad stejne.
pak me stve ze se sjizdej pruhy v jeden kdy ten prvni dal pokracuje na odboceni.a vsichni jedou v odbocovacim pruhu a pak pred svetlama hodi mysku do volnejsiho mista-strilel bych je-
a jezdim celkem normalne v obcich plus minus 50.a krtkuv nazor asi neni uplne ok jelikoz tim ze jedes jako blazen mene skuseni ridici nemusi odhadnout rychlost nastane zmatek a pruser je na svete.radeji jezdim pomaleji neni kam spechat pokud nejde o zivot(v takovem pripade se udajne da policii vysvetlit a pokuta neplati pokud neudelate pruser a jde jen o rychlost)
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
ppp

Příspěvek od ppp »

Zip na slovenskych a predpokladam aj na ceskych cestach nefunguje proste preto lebo takmer nikto neudrzuje dostatocny odstup od vozidla pred svojim. Takze automaticky sa ten kto chce pravidlo zipsu vyuzti nema kam zaradit. Dost expertov doknca nema problem ist v 150km/h s asi metrovym odstupom. Potom to konci ako silvester (alebo to bol stedry vecer) pred dvoma rokmi ked sa medzi BA a TT zmackalo asi 60aut.
Mimochodom dnes ked bolo dopoludnia tak pekne zatiahnute a mrholilo som takmer sposobil nehodu. Nevidel som cez odparkovanu aviu, ker, znacku, reklamu a rad zaparkovanych aut na ceste kolmej k mojej baworaka tmavomodrosivej farby (cize farby poprsaneho cestneho asfaltu), samozrejme bez svetiel a slusne uhanajuceho. Kiezby bolo povinne svietenie (a nie ako idioti v rakusku ho zrusili), pretoze takito blbci budu furt tvrdit ze ved oni vidia perfektne (napriklad mna bordoveho a svietiaceho) a tak naco svietit.
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Nechtěl jsem, abych byl chápan jako nepřítel Pražáků. To v žádném případě. Nemám nic proti nikomu, ale nemám rád, když se někdo takhle vyjadřuje. Lidi, kteří se takto chovají, dělají ostatním medvědí službu. Kvůli nim potom jsou posuzováni ostatní. Jako nejsou všichni policajti blbci a tupci, úředníci arogantní atd atd., tak i v případě pražských řidičů nejsou všichni špatní.
S tímhle tématem to dopadlo stejně jako s ostatními, když se někdo nedrží tématu a vykecává se o naprosto odlišných věcech. Nějak nám ten radar vypadl a jsme u zipu.
Kolegové, snažte se držet témat a pokud něco máte, založte mové téma.
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Vojta píše:Nechtěl jsem, abych byl chápan jako nepřítel Pražáků. To v žádném případě. Nemám nic proti nikomu, ale nemám rád, když se někdo takhle vyjadřuje. Lidi, kteří se takto chovají, dělají ostatním medvědí službu. Kvůli nim potom jsou posuzováni ostatní. Jako nejsou všichni policajti blbci a tupci, úředníci arogantní atd atd., tak i v případě pražských řidičů nejsou všichni špatní.
S tímhle tématem to dopadlo stejně jako s ostatními, když se někdo nedrží tématu a vykecává se o naprosto odlišných věcech. Nějak nám ten radar vypadl a jsme u zipu.
Kolegové, snažte se držet témat a pokud něco máte, založte mové téma.
To Vojto,já jsem Pražák,ale že bych byl něco víc? To ne. Stejně jako jiní i mezi Pražákama se najdou experti co tě brzdí v levim pruhu,akorát mi připadá,že ve Středočeském a Ústeckém kraji se jinde než v levo nejezdí! :( Jezdím deně po Praze,ale i mimo Prahu,ale to co dělají experti s r.z. xSx xx xx a xUx xx xx se jen tak nevidí! No ono ani Hradečáci,či Pardubičtaky nejsou zrovna lidumilové. Je super když letim na poruchu a řidič rz. xHx xx xx si jede po jižní spojce 80 v levo a neuhne a neuhne,dokud ho úplně nedojedu a netroubim a neblikam tak kilometr,než si uvědomí,že by mohl do pravého. Samozřejmě netvrdím,že to dělají úplně všichni! Třeba Pražák s koktáfkou a pokud možno TDi,tak to je kapitola sama pro sebe,ale taky ne všichni. Asi si nevybereme,všude je někdo za debila. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ale chtělo by to víc uvažovat za volantem. Zažil jste někdo zip v německu? To je paráda! Všichni jedou a nikdo nebrzdí!
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

S pražákama v Praze mam jenom dobrý zkušennosti. Kdysi mi kámoš řikal do Prahy jedině s jinou SPZ. Na sebe jsou to dobytci ale na mně vidláka jsou celkem milí :lol: Akorát taxikáři a MHD jsou dobvytci i na nás vidloně.
Nechci aby to vyznělo že nemam rád zip ale nemam rád jeho vynucování a zneužívání, kde to neni nutný. Viz poloprázdná dálnice vpravo 5 aut s odstupama a jedinej blbeček v levym se bude hnát až nakonec a vnucovat se před ostatní když je moh v klidu předject a zařadit se.
Ono i s těma odstupama je někdy kříž... nechávam si odstup na 1-2 auta a někdo to bere jako vhodnou mezeru aby mně předjel.
Palikx: nejezdim jak prase všude ale mam názor že je blbost omezovat lidi globálně všude když většina míst umožňuje ject rychlejš. JE potřeba přenést odpovědnost za svoje chování na řidiče aby si uvědomili co můžou udělat a co je za to čeká.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Krtek píše:S pražákama v Praze mam jenom dobrý zkušennosti. Kdysi mi kámoš řikal do Prahy jedině s jinou SPZ. Na sebe jsou to dobytci ale na mně vidláka jsou celkem milí :lol: Akorát taxikáři a MHD jsou dobvytci i na nás vidloně.
Nechci aby to vyznělo že nemam rád zip ale nemam rád jeho vynucování a zneužívání, kde to neni nutný. Viz poloprázdná dálnice vpravo 5 aut s odstupama a jedinej blbeček v levym se bude hnát až nakonec a vnucovat se před ostatní když je moh v klidu předject a zařadit se.
Ono i s těma odstupama je někdy kříž... nechávam si odstup na 1-2 auta a někdo to bere jako vhodnou mezeru aby mně předjel.
Palikx: nejezdim jak prase všude ale mam názor že je blbost omezovat lidi globálně všude když většina míst umožňuje ject rychlejš. JE potřeba přenést odpovědnost za svoje chování na řidiče aby si uvědomili co můžou udělat a co je za to čeká.
Krtku,taxikáři a autobusáci MHD jsou prasata i na Pražáky. Taxikář mi hodil bez blinkru myšku,tak jsem mu to po párstech metrech vrátil a měl jsi vidět jak prskal,ale v momentě kdy jsem vylezl z auta,tak dělal,že nic. :lol:
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Zip je pravidlo a ne neco co by se melo vynucovat ale dodrzovat zajed si na exkurzi do Nemecka nebo Rakouska a uvidis jak krasne funguje kdyz se dodrzuje... ;) Je to jak se dohadovad jestli dodrzovat nebo si vynucovat pravidla-nesmysl dodrzovat nebo pokutovat a dal nesmysl o tom diskutovat!!!
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Odpovědět

Zpět na „POKEC“