Pepino já ti dám slunečnici.Iveta píše:Tak to je dobrý název žeprý ,, slunečnice ".Jinak konkurence je zdravá a já už moc stejně nebudu vylepšovat , ono aby se to zase nepřepísklo. Ale nějaká ta dobrá hudba je ještě do budoucna můj sen.
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
![Sad :(](./images/smilies/smilie2.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Sad :(](./images/smilies/smilie2.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Pepino já ti dám slunečnici.Iveta píše:Tak to je dobrý název žeprý ,, slunečnice ".Jinak konkurence je zdravá a já už moc stejně nebudu vylepšovat , ono aby se to zase nepřepísklo. Ale nějaká ta dobrá hudba je ještě do budoucna můj sen.
Chlape ty nemas mapu!!!???My to tam mame temer 3x dal nez ty mysli trosku a podivej se do mapy nez neco placnes...Ja se dival a prave ta Polička je temer v presne pulce mezi FM a Prahou ja 194km nejrychlejsi a 184km nejkratsi a z Prahy 184km nejrychlejsi a dokonce jen 153km nejkratsi...Petr Soukup píše:Moc daleko? Vždyt od tebe by to mělo být asi tak stejně daleko jako z Prahy,nebo už se zase pletu? Asi jo vid.Iveta píše:Je to sice nádhera ale propána moooc daleko.Petr Soukup píše:Tak tady je odkaz na stránky toho penzionu. www.penzion-raj.euJinak spojler pod předním nárazníkem mám navařený dělal mi to karosář. A boční prahy mám přišroubované.
![]()
![]()
![]()
Já ho mám už na cestě a přemýšlím,jak ho přidělat.
Hanzyku koukej na smajlíky!!!! Příští víkend vůbec netuším,uvidím co v pondělí řekne doktorka,zatím mi do smíchu moc není.Hanzy píše:Chlape ty nemas mapu!!!???My to tam mame temer 3x dal nez ty mysli trosku a podivej se do mapy nez neco placnes...Ja se dival a prave ta Polička je temer v presne pulce mezi FM a Prahou ja 194km nejrychlejsi a 184km nejkratsi a z Prahy 184km nejrychlejsi a dokonce jen 153km nejkratsi...Petr Soukup píše:Moc daleko? Vždyt od tebe by to mělo být asi tak stejně daleko jako z Prahy,nebo už se zase pletu? Asi jo vid.Iveta píše: Je to sice nádhera ale propána moooc daleko.Jinak spojler pod předním nárazníkem mám navařený dělal mi to karosář. A boční prahy mám přišroubované.
![]()
![]()
![]()
Já ho mám už na cestě a přemýšlím,jak ho přidělat.
Polepsi se a tak jak nebo za chvili nam nasnezi co pristi vikend???
Máme říjen,tak listopad by šel. Hodme nějak debatu a pojdme se domluvit. A Hanzy,nerejpej jo?Iveta píše:To - Hanzy, však si taky mikulášskou můžeme udělat trochu dopředu ne ?Jasně že jsem nemyslela sejít se v prosinci ale třeba v průběhu listopadu ???JJá taky nemám na to abych letos přezouvala zimní gumy, však ty Hanzy dobře víš jak na tom teď jsem. Tak se hlavně domluvte a někde bychom se fakt ještě do zimy setkat mohli.
Já se přizpůsobím. Nechám to na radu starších a podle toho se budu snažit zařídit! Hanzy já mám zimáky taky na plech.diskách. Byli tragické,tak jsemje natřel na černo a koupil stříbrné poklice.Hanzy píše:Nejde o zimaky jako takove jen ze je mam na origo hnusackych discich a tak na nich chci stravit co nejmin casu.Ja se snazi o debatu rozumnou od pocatku tak kdy pristi vikend 21.10 nebo 28.10. nebo4.11. tak kdy???A ta Polička je si myslim idealni polohou...
Tak to jo,rád si s tebou dámIveta píše:Petře, jak to myslíš na radu ,, starších " ? No počkej to si vypiješ![]()
![]()
![]()
![]()
O.K. Hanzyku,vždyt já to myslel s úsměvem. Když to jen trošku půjde,rád přijedu! Fotky a videa ze srazu,byli úplně úžasný!Hanzy píše:Ja mam na zimu ty origo hliny hybrydy ale chystam se je aspon hodit o laku at se na ne muzu koukat...Na sojler se vyprdni auto je na srazu az to minimalne druhe dulezite,hlavni dobra nalada a zabava a poznani novych skvelych lidicek...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |