Vrzganie
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Blue Lanos
Tak som asi definitivne prisiel na to co vrzga na lanosoch Po vsetkych pokusoch o olejovanie a vazelinovanie vsetkeho co sa hybe som pristupil na opacny sposob! Cistenie a odmastovanie. Ked sme boli pred tyzdnom v servise aj s richiprofim tak som sa tam pytal pana co predava diely (roky prace u Daewoo Motor Slovakia) a ten bez zavahania povedal s kludom Anglicana, su to tie silenbloky pri kolesach. Ze sa nesmeju olejovat lebo to potom vrze este viac Aaaaaaaa ja som ich olejoval vsetkym moznym a prava strana mi nevrzgala a po olejovej procedure uz vrzgala aj ta takze to nebol spravny postup. No a vcera som na skusku ocistil a odmastil vsetky tie gumy (kupene mam samo nove 11sk/kus ) Vysledok? Prava strana je zase uuplne tichucka a lava co po masteny vrzala o zivot uz len jemno vrzne Takze mal pravdu NEMAZAT ale treba ich rozobrat a vycistit ale to sa mi nechcelo radsej ich pri sevisnej prehliadke vymenim za nove a bude pokoj Ukazalo sa ze nie vzdy plati kto maze ten jede Za tu cenu to moze vrzat zase po 3 rokoch
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- Reklama
- Blue Lanos
diik ale asi vymenim vsetky gumy so sa budu dat
http://www.cardomain.com/id/27101976
S tím že nemazat mě to nenapadlo protože všeobecně nemáme problémy s vrzáním jedině Nubira a tam to dělá ten přední stabilizátor a nebo Lanos vzadu a tam je to vytlučené uložení tlumiče . Já třeba nemažu hlavně né sprejem omezovače dveří ty vždycky začnou strašně vrzat i když do té doby nevrzaly tak zase jedna skušenost
neviete mi s niecim poradit? mam take dva problemy s klepanim a vrzganim a uz sa to neda v kabine pocuvat.
1. Vrzgaju mi prave predne dvere, nemyslim zamky a panty, ale vrzgaju mi plechy na dverach zvnutra, vzdy pocas jazdy, ked idem po deravej ceste. Aj ked dam dole calunenie a pokyvem trochu s tym plechom pod cudlikom na zamykanie, tak vrzga, ale nechapem preco. Ved je tam vsetko napevno upevnene. Neexistuje nejaky spray alebo nieco podobne, s ktorym by som to striekol, aby to cele namazalo a prestalo?
2. Vpredu pod palubovkou niekde za budikmi mi nieco klepe, ked vbehnem do nejakej jamy na ceste, tak to tak klepne, akoby nejake zelezo o zelezo. Co to moze byt? Uz som tam pozeral vsetko, a nic nie je uvolnene?
Dik
1. Vrzgaju mi prave predne dvere, nemyslim zamky a panty, ale vrzgaju mi plechy na dverach zvnutra, vzdy pocas jazdy, ked idem po deravej ceste. Aj ked dam dole calunenie a pokyvem trochu s tym plechom pod cudlikom na zamykanie, tak vrzga, ale nechapem preco. Ved je tam vsetko napevno upevnene. Neexistuje nejaky spray alebo nieco podobne, s ktorym by som to striekol, aby to cele namazalo a prestalo?
2. Vpredu pod palubovkou niekde za budikmi mi nieco klepe, ked vbehnem do nejakej jamy na ceste, tak to tak klepne, akoby nejake zelezo o zelezo. Co to moze byt? Uz som tam pozeral vsetko, a nic nie je uvolnene?
Dik
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
No to vrzganie tych dveri....Bady píše:neviete mi s niecim poradit? mam take dva problemy s klepanim a vrzganim a uz sa to neda v kabine pocuvat.
Dik
jednoducho dvere ako celok su zlisovane cca z 3 (ci viac)kusov...
vonkajsi plaaaast...vnutorny plaaast, vystuha a co ja viem co este..
..kludne ti mozu vrzgat zle navarenee panty dveri...
..alebo hrdzavejuci falc...kukni sa na spodny falc..
...skus to vystriekat sprejom na dutiny..
idealne by to bolo odmontovat dvere...
a do kazdej strany toho trochu naliat...
..a to buchotanie za palubnou doskou...
... nemash nahodou vybite klby na riadeniiii...
Tak som stravil pri tom cely den, dvere som namazal cele, kde sa len dalo.. a zatial to je ok.. len dokedy? A po dlhom case a rozoberani vsetkeho co mi prislo pod ruku, som prisiel na to, ze za palubovkou klepe jednoducho kapota..Neviem preco, tam kde su zavesy, chcel som tam dotiahnut srubku, ale zistil som,ze je privarena tak som tam dal trosku molitanu, a tiez je to zatial ok...uz som preskakal vsetky diery v meste, a v kabine ticho tak dik za rady