Matíz se znovu narodil.
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Matíz se znovu narodil.
V pondělí jsem sestřelil Matízem 70 kg divočáka. Náraz nepřežil, na autě škoda á 5000 Kč. Škoda je tak nízká díky přednímu ochrannému rámu.
Dávejte pozor na zvěř, v této roční době obvzlášť.
Jarda-Loštice
Jarda-Loštice
- Reklama
Re: Matíz se znovu narodil.
No Jardu klobouk dolů - nebýt rámu tak nevím!Nemáš v zásobě nějaký fotky - jak dopadl Matízek?Tak na Baldovci se můžeme těšit na kančí gulášek - to překoná řezníkaJarda. píše:V pondělí jsem sestřelil Matízem 70 kg divočáka. Náraz nepřežil, na autě škoda á 5000 Kč. Škoda je tak nízká díky přednímu ochrannému rámu.
Jarda-Loštice
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Jarda., to je stastie v nestasti. Som rad, ze sa nikomu nic nestalo...
Matizka zachranil ten ram urcite...
Matizka zachranil ten ram urcite...
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
Tak to jsi dopadl fakt dobře, ale stejně je to asi nějaký pomačkaný, z těch fotek to není dost dobře vidět, ale mohlo to být mnohom horší. Tak ať je to co nejdřív zase jako dřív
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Spis to bylo stesti ze se trefil presne do ramu, ja takovy stesticko s nexii nemel, skoda 36000kc.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Mne na Ibize obyčajný zajac narobil skoro 8000 vú škodu,a to som ho chytil v cca 90-ke predným spojlerom,ale to bola taká šupa,že odlomilo chladič z držiakov,ešte šťastie,že IBIZA má motor naprieč,takže remenica je naboku,inak by som ani nebol býval došiel domov (stalo sa to 29.2.2004 na obchvate Trnavy),takže Jardo mal si šťastie a môžeš vyplatiť jazyk každéme,kto sa bavil na účet toho rámu v Maníne
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Ja vedel proc platil havarijni, vse slo pres pojistovnuJarda. píše:Tak to tě Miloši lituji, 36000Kč-tat to je palba. Já počítá že se vejdu do 5000Kč,dík rámu.
Jarda-Loštice
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-