Univerzálna lakťová opierka
Moderátor: Blue Lanos
Univerzálna lakťová opierka
Chcem sa opýtať či už niekto z Vás menil univerzálnu lakťovú opierku na Daewoo espero myslím tu v strede či vám tam sadla alebo to treba nejako opravovať.a
- Reklama
tak som myslel túto
www.tuningshop.sk
nejde poslať obrázok to je na kokot ukážto.com
konkrétne ktorá by mi tam pasoval čo Vy na to http://www.tuningshop.sk/?id=1139234136#
www.tuningshop.sk
nejde poslať obrázok to je na kokot ukážto.com
konkrétne ktorá by mi tam pasoval čo Vy na to http://www.tuningshop.sk/?id=1139234136#
- Rumcajz
- Kontaktovat uživatele:
šak tam máš origoš tak čo riešiš...
Espero 2.0l na 1.5l TP,, 15" elektróny, new music, new sanie, new výfuk, new vačka z 1.8...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
...nooo, ja ju mám tak šikovne urvatú, že ju proste nemak do čoho priskrutkovat. Ono najprv som to normalne samorezkou chcel že navrtam to ce tie povocne otvory v tom plechu kde boli aj original šroby...lenže ta umelina v spodnej časti, do ktorej sa maju sroby zasrobovat je tak vytrhnuta, že tam je vlastne diera tvaru obdlznika...cize aj keby chcem, tak nemam do coho to uchytit...už som sa s tým pasoval- nemam šancu. Dokonca som sa snažil prelepit to kuskom umeliny aby som "zalatal" dieru, no nevydržalo to, olo to labilnéppp píše:kaper -> ako ze nejde opravit? Ja som svoju ulomil a potom aj opravil. A drzi lepsiee nez predtym.
...myslíš medzi sedačky? no ta opierka samotna ma myslim hornu širku cca 17 cm... nevim ale asi by sa to zmestilo medzi esperacke sedačky... dnes si to pojdem omerat a kuknem aj tomu kamošovi že jak to tam vlastne vypadá...ono naživo vidieť je lepšie ako to len zvažovať...roberto33 píše:Ja viem len tam chcem zmenu imidž je pekná čierno strieborná myslíte,že by tam vošla?Nechcem niečo kupovať čo bude zbytočné.
Daj vedieť ako to vyzerá Ja si ju chcem objednať z www.tuningshop.sk
tak len čakám aký to má mať rozmer.Dúfam,že bude tam pasovať...
tak len čakám aký to má mať rozmer.Dúfam,že bude tam pasovať...
No Ja som dnes bol kuknúť túto v obchode má rozmery 30cmdlhá a 15,5cm široká www.tuningshop.sk tá strieborná tak dúfam,že keď ju kúpim tak bude OK
to roberto33 - tu som skusal i ja do nubi, ale nakoniec som ju vratil, s pripevnenim by nemal byt problem, len by som odstavil ten maly kastlicek co tam je, ale s tym pocitam... Len pri otvoreni tej opierky som zistil, ze sroby co su zospodu na vyklopnej casti boli vsetky uplne hrdzave, pochadza to z ciny a asi to sem islo po slanej vode...
Nubi 1,6 SX combi, r.v. 97, LPG Lovato, klima - PREDANÉ
ŠKoda Octavia II 1,9 TDi Elegance Plus 2008
ŠKoda Octavia II 1,9 TDi Elegance Plus 2008