krytky na disky
Moderátor: Blue Lanos
krytky na disky
Ahojte Lanosáci, kupil som si nové alu kolieska a potreboval by som na ne zohnat náhradné stredové krytky a tie vystredovacie plastové podložky. Neviete kde v BA je to dostat alebo na webe?
Lanos sedan´98 1,6 16V
- Reklama
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Krytky
Zdravim nováčka " Palino 16V "nevím jak u vás v SK,ale když jsem si loni kupoval alu kola zn.Borbet CF , tak jsem k nim ty vystředovací kroužky dostal včetně 16ks upevnovacích matic,v ceně .Zdraví " Vazoun "
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Jaký typ
------------------Palino16V píše:No nie nové ako úplne nové, ale pre mna sú nové Inak sú už jazdené, boli za dobrú cenu. Len potrebujem zohnat tie krytky a krúžky.
také si " Palino 16V" nenapsal jaký typ alu kol jsi koupil a rozměr také není známý.Jinak já osobně hodně využívám nákup různých věcí přes internet.Čau" Vazoun
Sú to 15". Ani neviem presne, čo je to za značku. Je na nich napísané len Italy a AVG, alebo AGV, čo ja viem. Ale tie krytky sú značky Stilauto, len neviem či sú originál z tých diskov, alebo už boli dokupované.
Jááj a ešte niečo mohol by som mať nejaký problém s policajtami alebo s poisťovňou, keď na Lanosa sú predpísané max. 14"? Viem, že už sa tu o tom davnejšie písalo, len som z toho nepochopil, čo z toho pre mna v prípade dopravnej nehody vyplíva? Poisťovna mi nezaplatí škodu, aj keď ju zavinil ten druhý vodič?
Jááj a ešte niečo mohol by som mať nejaký problém s policajtami alebo s poisťovňou, keď na Lanosa sú predpísané max. 14"? Viem, že už sa tu o tom davnejšie písalo, len som z toho nepochopil, čo z toho pre mna v prípade dopravnej nehody vyplíva? Poisťovna mi nezaplatí škodu, aj keď ju zavinil ten druhý vodič?
Lanos sedan´98 1,6 16V
- Blue Lanos
Ja som na dezentoch mal tie plastove kruzky
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01