Autonavigace TomTomOne

Vše co se týká techniky, zapojení, ND

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi

Odpovědět
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Autonavigace TomTomOne

Příspěvek od Vazoun »

Mám dotaz týkající se autonavigace TOMTOM ONE kterou jsem si pořídil pro cesty na Slovensko a podobně.V akci mne stál navigátor včetně poštovného 6.040,-Kč.Škoda že mapu Slovenska obsahuje pouze ze 16%,tudíž nepoužitelná.Českou republiku 99% ale stále navádí hlavně po dálnici a nerad se přesměrovává na okresky a podobně.Zabudovanou má pak ještě mapu Polska 30% a Madarska 40%.Potřebuji poradit co mám podniknout abych mohl hlavně využívat okresky.
Pokud máte někdo zkušenosti - dejte vědět.Zdá se mi totiž že zbytečně najezdím podle navigace mnoho zbytečných km.Pro porovnání :Z našeho městečka
Dolní Poustevny - do Manína jsem najel 500km
Manínská Tiesnava - Slavošovce SK - najeto 310km
Slavošovce - Krnov - najeto 400km
Krnov - Dolní Poustevna - najeto 345km
Neumím tyto trasy dle " vyhledávače na Mapy Atlas
posoudit, protože ten vypíše tolik obcí a různých variant,že jsem z toho na palici.Pomůže dědkovi někdo?
Hezký den přeje všem " Vazoun " :lol:
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Chvílu vydrž pozriem sa do Auto Route :lol: :lol: :lol:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Dolní Poustevna-Manín.....520,3 km (tvoja..500 km)
Manín - Slavošovce..........246,3 km (tvoja..310 km)
Slavošovce - Krnov..........400,8 km (tvoja..400 km)
Krnov - Dolní Poustevna...374,8 km (tvoja..345 km)

Takto mi to vychádza v Route :lol: :lol: :lol:
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Díky Pepíno

Příspěvek od Vazoun »

No vidíš " Peháčku " ten rozdíl je vlastně nepatrný,musím
se do tý navigace nějak dostat aby mne to navádělo jak
potřebuji Já a ne ON.Díky jseš hodnej kluk a máš to u mne.Pozdravuj manželku aj od mé Aničky - " Vazoun "
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Díky za pozdrav jo ale pozor ten môj route tiež je bez dialnic lebo mám ročník 2005 ale vlastne ani odchylky tam tak markantné niesú jo jenom ma udivuje Manín - Slavošovce lebo aj mne na tacho vyšlo 250 km---route 246,3 km---TomTom 310 km tam sú tedy rozdiely lebo to je skoro 60 km což je vela no ale na druhú stranu keď máš tak málo z SR mapy či v tom nieje pes zakopaný :D :D :D
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Vysvětlení

Příspěvek od Vazoun »

Já už asi vím " Peháčku " v čem je ten zakopaný pes.Ta moja hlava stará a zapomětlivá - však jsem zo sestrou byl na výletě v Plešivci a zpet a to je určitě ten rozdíl.
Jinak ti to vyšlo úplně perfektně.Zdraví " Vazoun " :lol:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Paráda tak Ti to sedí lebo Plešivec je tam asi 22 km čiže tam sa to nabralo :lol: :lol: :lol: Tom-Tom šlape parádička :lol: :lol: :lol:
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Ahoj Josef!! Takže když dáš nejkratší tak dopadneš jako když jsme jeli spolu do Baldovce a pojedeš třeba pomalu polníma cestama.Určitě si vzpomínáš jak jsme jeli lesem a mezi polema občas cesta jak na tankodromu :lol: Jinak tady ti dávám odkaz mapy se nechají i dokoupit ale když jsem to prohlížel tak Slovensko je tam opravdu jen těch 40% Polsko asi 50%.Ale jinak jde o zvyk a trasy natrénuješ.Já se teď taky rozhoduji co si koupit jinýho.Už mám navigaci asi 3,5roku nejdřív jsem měl Pocketkim a potom Tomtoma.Tady ty věci jdou strašně rychle dopředu.Když si člověk uvědomí že v devadesátým to američani poprvé použili v raketách na Sadáma a dnes to má pomalu každý auto.Takže tady máš odkaz a študuj :lol: http://www.tomtom.com/
Ať nám jezdí a nezlobí :P
PS:Pozdrav i pro ženu!
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Souhlas

Příspěvek od Vazoun »

Souhlasím s tebou "Vládíku "alias " Topole "dobře si na tu cestu tím tankodromem - po té flikované cestě z nějaké cihlové bouračky a různé jiné sutě dobře si na ní pamatujeme s bábinkou.Tam šlo o překousnutí jazyku.
Proto se musím u toho svého navigátora, naučit se jej ne vždy poslechnout,protože se nakonec stejně přesměruje podle toho kam chci jet já.Ale než jsem na to došel,najezdil jsem zbytečných km až až.Zdravím a těšíme se opět na brzké shledání i s pí.Milenou kterou od nás prosím moc pozdravuj - čau " Vazounovi "
Odpovědět

Zpět na „Technická Sekce“