Ach ten check
Moderátor: Blue Lanos
Ideš na to dobre ... nekupil si náhodou moje auto ???
Nechcem sa ti samozrejme vysmievať,lebo je to nepríjemná vec!!!!! Ale ak som tiež málinko pohol s rýchlostkou(naozaj len asi 2-3mm) bez spojky,robilo to...(teraz neviem,nechce sa mi čítať ,ale myslím,že som to tam v tej sekcii tiež spmínal) Priprav si ale pre istotu pevné nervy.A ak si muzikant,nehovor im to ,lebo hneď ti povedia:..." no jasne...muzikant-musí všetko počuť..." tak to ma vtedy nasrali (bohužial,vedei,čo som zač...) A daj vedieť,ako si dopadol! Možno potom kúpim nazad KALOS
ODBOČILI SME OD TEMY SORRY
Nechcem sa ti samozrejme vysmievať,lebo je to nepríjemná vec!!!!! Ale ak som tiež málinko pohol s rýchlostkou(naozaj len asi 2-3mm) bez spojky,robilo to...(teraz neviem,nechce sa mi čítať ,ale myslím,že som to tam v tej sekcii tiež spmínal) Priprav si ale pre istotu pevné nervy.A ak si muzikant,nehovor im to ,lebo hneď ti povedia:..." no jasne...muzikant-musí všetko počuť..." tak to ma vtedy nasrali (bohužial,vedei,čo som zač...) A daj vedieť,ako si dopadol! Možno potom kúpim nazad KALOS
ODBOČILI SME OD TEMY SORRY
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Mne to dali taky jak mi svitil check a prestal Teda nedali, prodaliMirek píše:Já jsem už obal vyhodil, ale koupil jsem to normálně v autorizovaném servisu Opel/Chevrolet. Bohužel si nepamatuji značku a na dokladu je napsáno jen "Injector Cleaner". V návodu bylo, že je vhodné "léčebnou" kúru opakovat cca 1x za 5.000 km. Předpokládám, že někdo tady v konferenci bude vědět, co to bylo. Nebo si na webu vyhledej "injector cleaner" - je tam spousta odkazů na podobná aditiva.Jeník píše:mohl by jsi blíže specifikovat o jakou přísadu jde? Zatím bez Checku, ale prevence by přišla vhod.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Hanzy
Chlapi kdyz s tim mate problemy tak tankujte V-Power na Shell a budete mit klid ale ty ten motor je treba tocit klidne i sem tam treba dvojecku hopsnout az do omezovace od toho tam je a aspon vymetete vsechny pavuciny jak s motoru tak vyfuku a budete mit klid...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Ale ja at pocitam jak pocitam, tak 50km na shellku se mi nevyplati, nebo jo?Hanzy píše:Chlapi kdyz s tim mate problemy tak tankujte V-Power na Shell a budete mit klid ale ty ten motor je treba tocit klidne i sem tam treba dvojecku hopsnout az do omezovace od toho tam je a aspon vymetete vsechny pavuciny jak s motoru tak vyfuku a budete mit klid...
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- Hanzy
To se vyplati!!! Tak aspon protahnout i na benzin z JZD se to da radne protahnout...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
kalos
Ahoj Muco kté naší debatě,byl jsem se obědnat na garanci a řekl jsem jim to a že prý to je normální a že u oplu to také dělá jinak se uvidí až to tam odvezu ahoj Marek
- Hanzy
V klidu my co JEZDIME na lpg... Ale ani o tom nevim ze by melo byt neco i v benzinu,mluvilo se o nafte nejake bio prisade tak ten benzin ze mi nezda a jeste lih ten ma jine vyuziti neeee?! Navic i cena lihu je si myslim nekde jinde...Akri píše:ani nemluvMirek píše:Su zvědavej, jak bude "check" reagovat na benzín s lihem od ledna 2008
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
A co sem zasclěch tak to svinstvo do benzínu nemá mít na nic vliv. Akorát když budeš málo jezdit tak se může zkazit a zasvinit motor Super s mějma 4 nádržema benálu ročně
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Nemusis se bat, ze by se Te to nedotkloHanzy píše:V klidu my co JEZDIME na lpg... Ale ani o tom nevim ze by melo byt neco i v benzinu,mluvilo se o nafte nejake bio prisade tak ten benzin ze mi nezda a jeste lih ten ma jine vyuziti neeee?! Navic i cena lihu je si myslim nekde jinde...Akri píše:ani nemluvMirek píše:Su zvědavej, jak bude "check" reagovat na benzín s lihem od ledna 2008
AKRI - (byl) Muž z Ria !
Re: kalos
No Marečku,neviem sice či je to normálne,keď ti "rachotí" prevodovka...Možno je to pravda,ale to sa mi nechce veriť... je ale pravda,že asi už viac v servise nevedeli spraviť,než to,čo spravili. Asi naozaj to nebude také hrozné,no v prípade predaja to môže byť veľké "-"Marek Petružela píše:Ahoj Muco kté naší debatě,byl jsem se obědnat na garanci a řekl jsem jim to a že prý to je normální hoj Marek
Pěkný den
Jako od V-poweru by to být nemělo.Mě když se rosvítil poprvé tak jsem volal do servisu a tam mi technik řek ať si zkontroluji náplně a jinak až pojedu okolo ať se zastavím.Ono to může být problémů víc.Ale jako když tam máš v-power tak to opravdu protočit a třeba se to srovná.Já totiš jednou /už jsemto tady taky psal/mi došel benzin a koupil jsem u silnice z baráku /tvrdil že je to 95/ ale kdo ví co to bylo taky mi začal svítit a já beru vždy aspoň ob nádrž v-power a pomohlo to.Tak ať ti taky pomůže.
Ať nám jezdí a nezlobí
Jako od V-poweru by to být nemělo.Mě když se rosvítil poprvé tak jsem volal do servisu a tam mi technik řek ať si zkontroluji náplně a jinak až pojedu okolo ať se zastavím.Ono to může být problémů víc.Ale jako když tam máš v-power tak to opravdu protočit a třeba se to srovná.Já totiš jednou /už jsemto tady taky psal/mi došel benzin a koupil jsem u silnice z baráku /tvrdil že je to 95/ ale kdo ví co to bylo taky mi začal svítit a já beru vždy aspoň ob nádrž v-power a pomohlo to.Tak ať ti taky pomůže.
Ať nám jezdí a nezlobí