Elektrika
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Elektrika
Zfravím všechny, koupil jsem Nubiru 1.6 R 1998 a vyskytla se závada - nesvítí zadní světla, mlhovky, dálkové a palubovka. Brzdové světla, přední světla, zpátečka a blinkry jdou normálně. Palubovka svítí jen do doby než nastartuju. Poradí mi někdo co s tím?
- Reklama
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Ak ti nesvietia obidva strany parkovacie svetlá tak treba pozrieť(premerať relé na spínanie parkovacích svetiel.Odtial sú napájané aj zadné svetlá aj hmlovky .Osbvetlenie prístrojovej dosky je tiež napájané od relátka na parkovačky.Poprípade skontroluj poistku F28či tam dostávaš prúd po zapnutí svetiel(parkovačiek)
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
To relé najdeš asi v motorovom priestore(nubiru nepoznám kalos to má v motorovom)Je tam taká skrinka z umelej hmoty a po otvorení tam nájdeš poistky a relátka.Ak máš knižku -manual k vozu tak to tam bude napísané.Mal by tam byť aj popis na krytke čo dávaš dole.A nabudúce píš kludne sem ,ved aj iní čo majú ten typ ti poradia.
Tady máš schéma světel u Nubi, a tak jak říkal "dědo" na levém podběhu je velká plastová černá krabice a v ní jsou pojistky a relátka.
Chtěl jsem ti poslat schéma, ale server ukažto nějak neběhá, je možné, že už tu schéma elektriky světel někde je, zkus hledat, mám pocit, že jsem ho sem dával dokonce já. Nemáš v profilu mail, jinak bych ti ho poslal rovnou tam
Už jsem to našel:
dej si tam : https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php ... a+sv%ECtel
a tam je schéma
Chtěl jsem ti poslat schéma, ale server ukažto nějak neběhá, je možné, že už tu schéma elektriky světel někde je, zkus hledat, mám pocit, že jsem ho sem dával dokonce já. Nemáš v profilu mail, jinak bych ti ho poslal rovnou tam
Už jsem to našel:
dej si tam : https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php ... a+sv%ECtel
a tam je schéma
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502