Dveře jdou ztuha.
Moderátor: Blue Lanos
Dveře jdou ztuha.
Jdou mi ztuha otevírat dveře.V pantech problém nevidím ty mám dostatečně promazaný ,ale problém bude v těch omezovačích otevření.Nastříkal jsem na ně ve dveřích Konkor a objevil se na nich rez Prosím poradˇte mi,čím a jak tyto omezovače promazat.Musím demontovat plastový kryt dveří ?Dík Bohuš
- Reklama
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Pokial sa ti tam objavila hrdza, znamena to, ze mas este staru verziu omedzovacov, bez plastoveho potahu. Mne sa stalo to iste, nepomahalo ziadne mazanie ci uz vazelinou, olejom, ci hocicym inym. Dvere sa uz skoro vobec nehybali, strasne to skripalo. Otvorit ci zatvorit ich bolo rovnako, ako trenovat v posilovni Tak som obmedzovace vymenil. Odvtedy ziadny problem. Len pri prvom pokuse ich zavriet dvere skoro prepadli dnu do auta. To vies, natrenovane ruky
Vymenit ich nie je problem. Musis dat dole tapacirung dveri. V dverach je obmedzovac prichyteny dvoma skrutkami, tusim na krizovy skrutkovac alebo kluc (8-10?). Su pristupne z hrany dveri. O karoseriu je to jedna skrutka na 10-tku (?) kluc. Ked obmedzovac uvolnis, prestrcis ho do dveri a vyberies. Novy namontujes opacnym postupom.
Ked ich budes kupovat, musis povedat, pre ktore dvere (lave/prave a predne/zadne) to potrebujes, pretoze vsetky styri su rozdielne. Cena (pred asi troma rokmi) bola okolo 250 za kus, ale to sa mi len vynorilo z pamati, nemusi to byt presne.
Vymenit ich nie je problem. Musis dat dole tapacirung dveri. V dverach je obmedzovac prichyteny dvoma skrutkami, tusim na krizovy skrutkovac alebo kluc (8-10?). Su pristupne z hrany dveri. O karoseriu je to jedna skrutka na 10-tku (?) kluc. Ked obmedzovac uvolnis, prestrcis ho do dveri a vyberies. Novy namontujes opacnym postupom.
Ked ich budes kupovat, musis povedat, pre ktore dvere (lave/prave a predne/zadne) to potrebujes, pretoze vsetky styri su rozdielne. Cena (pred asi troma rokmi) bola okolo 250 za kus, ale to sa mi len vynorilo z pamati, nemusi to byt presne.
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- Blue Lanos
Presne!!! Ja mam vymenene vsetky 4 ks mal som take kovove ako Vado
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
jo to mam stejne.uz ho shanim.
cena je 250 kc za jeden mozna ho dostanu levneji asi o 20 procent.
zjistim zda je k sehnani
kolik jich pripadne chces?
cena je 250 kc za jeden mozna ho dostanu levneji asi o 20 procent.
zjistim zda je k sehnani
kolik jich pripadne chces?
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil