TUNING DO 2000?JEŽÍŠEK -aspon tak tento prispevok zacinal :)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Bodejť, že Hanzy musí něco prohodit Od totiž závidí Pardubice
Jinak postupem času už mu v Maníně bylo rozumět hůř a hůř....míň než normálně.... Jeho souvětí pak vypadala asi takhle: "Asdkasjdaieohjisdofhiasohfáiewohsdjhfsljdhf, asudgahufdasůf, asduaghwudilgha, asudhauwoipdgh, kde mám to pivo, aksdhauedfsdufaoifanvzufbci !!!"
Jinak postupem času už mu v Maníně bylo rozumět hůř a hůř....míň než normálně.... Jeho souvětí pak vypadala asi takhle: "Asdkasjdaieohjisdofhiasohfáiewohsdjhfsljdhf, asudgahufdasůf, asduaghwudilgha, asudhauwoipdgh, kde mám to pivo, aksdhauedfsdufaoifanvzufbci !!!"
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Po shlédnutí videa na Baldovci,bych si ted mohl myslet,že jste příbuzní.Ivoš píše:Bodejť, že Hanzy musí něco prohodit Od totiž závidí Pardubice
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
- Hanzy
Vinko s kolou je taky nam tutu ale da se z toho opit???
Co mam zavidet na Pardubicich dyt tam vlastne nic neni ani ten pernik jsem te nevidel zvykat!!!
Kdezto my tu toho mame ani by se to tu nevlezlo ale hlavne naseho BOHA RADEGAST a jsem silne verici je to BUH SLUNCE SKLIZNE A POHOSTINOSTI a ja jsem verici a nekdy ho radne uctivam!!!!
Co mam zavidet na Pardubicich dyt tam vlastne nic neni ani ten pernik jsem te nevidel zvykat!!!
Kdezto my tu toho mame ani by se to tu nevlezlo ale hlavne naseho BOHA RADEGAST a jsem silne verici je to BUH SLUNCE SKLIZNE A POHOSTINOSTI a ja jsem verici a nekdy ho radne uctivam!!!!
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
"Asdkasjdaieohjisdofhiasohfáiewohsdjhfsljdhf, asudgahufdasůf, asduaghwudilgha, asudhauwoipdgh, kde mám to pivo, aksdhauedfsdufaoifanvzufbci !!!"
Ivosku to pokud bylo tak jen abys mi rozumel...
Ale na tebe nemam do brejku na zemi jsem nesel!!!
Ivosku to pokud bylo tak jen abys mi rozumel...
Ale na tebe nemam do brejku na zemi jsem nesel!!!
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Nevim o zadnem notoriku jsme tady sami ridici,teda jezisi malem jsem zapomel a ted mi to doslo Ivosek se vzdy na sraz necha dovezt butto pro opici nebo ted uz si ji do Manina rovnou dovezl (nemyslim tatku ) a beztak i domu novou vezl...
Musite Jani dorazit na nejake stretko at to poznate zive i s manzelem stoji to za to...
Jinak jak to ze mi nikdo nablahopral k jubileu 1000 prizpevku bando jedna!!!
Musite Jani dorazit na nejake stretko at to poznate zive i s manzelem stoji to za to...
Jinak jak to ze mi nikdo nablahopral k jubileu 1000 prizpevku bando jedna!!!
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Hanzy: Break po půlnoci je nejlepší lék na klouby a po Radegastu mi bylo jednou blbě, takže ho nemám rád
A rozdíl v naší komunikaci je v tom, že ty když se opiješ, tak mlvíš hrozně rychle a ještě tím vaším krátkým nářečím, ale já mluvím krásně a srozumitelně a sám sobě si rozumím v pohodě Možná jen trochu mumlám
Ale stejně se těším až zase popijeme a já slibuju, že si kocovinu sebou nepřivezu a budu pít s čistou hlavou
A rozdíl v naší komunikaci je v tom, že ty když se opiješ, tak mlvíš hrozně rychle a ještě tím vaším krátkým nářečím, ale já mluvím krásně a srozumitelně a sám sobě si rozumím v pohodě Možná jen trochu mumlám
Ale stejně se těším až zase popijeme a já slibuju, že si kocovinu sebou nepřivezu a budu pít s čistou hlavou
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Hanzy
Danke vam za blahozelanie...
Pehacku nebo taky DAEWOO SENIOR
Ivosku ano mas pravdu ale to neni nareci ale rec rychleji myslicich but mluvim nebo spim a vy jste mezi mluvite a napul spite no jo uradove maji cas... a prazaci ti zas zpivaji.Nestihaji vam to brat anteny a ne ze my rychle mluvime,musis si dat rychlejsi procesor!!!
Ale i tak setesim na dalsi akci a pribal tam Janu s manzelem poznaj co neponali...
Po Radegastu spatne???To ale Radegastem nebylo nebo si jich natlacil hodne...my mame tady v hospe i plzen a myslel jsem ze na ni prejdu a ta mi nesedi,po prvnim az druhem se sklebim a pak to jde ale jsem a druhy den nafukly a tlaci pretlak a sragora nez si na to softwer zvykne Tak jsem zas u Radegastu a ten ladi od prviho kousku a nic s neho neni...
Pehacku nebo taky DAEWOO SENIOR
Ivosku ano mas pravdu ale to neni nareci ale rec rychleji myslicich but mluvim nebo spim a vy jste mezi mluvite a napul spite no jo uradove maji cas... a prazaci ti zas zpivaji.Nestihaji vam to brat anteny a ne ze my rychle mluvime,musis si dat rychlejsi procesor!!!
Ale i tak setesim na dalsi akci a pribal tam Janu s manzelem poznaj co neponali...
Po Radegastu spatne???To ale Radegastem nebylo nebo si jich natlacil hodne...my mame tady v hospe i plzen a myslel jsem ze na ni prejdu a ta mi nesedi,po prvnim az druhem se sklebim a pak to jde ale jsem a druhy den nafukly a tlaci pretlak a sragora nez si na to softwer zvykne Tak jsem zas u Radegastu a ten ladi od prviho kousku a nic s neho neni...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG