Tak som vcera po dlhej dobe - a po prejdeni umyvackou - trochu obzeral auto (asi uplne prvykrat takto podrobne) a nasiel som toto, co vidite na obrazkoch. Bolo to fotene mobilom na malu vzdialenost, ale hadam sa da rozoznat, o co ide... (Velke obrazky ani nestahujte, tam je to velmi neostre)
Vsetky tieto "prskance" (priemer asi 0.3-0.8 cm) sa nachadzaju na sreche tesne nad celnym sklom. Po dlhom spominani som si spomenul, ako som k nim pravdepodobne prisiel. Pred asi 4 rokami sa z nakladaku, iduceho predomnou, zosypala sprska strku. Odnieslo to celne sklo (nie uplne, zopar vyprsklin, neskor som tym sklom ulovil na dialnici dravca) a ta hrana nad nim. Len vtedy som si to nevsimol, tak som to neriesil. A teraz po rokoch to uz nedokazem, aj ked SPZ-tku som si zapisal. Okolo vyprsklin su dalsie "spuchliny", pod nimi to asi bude tiez hrdzave ...
Neviete, co s tym mam spravit ? Nejako sa mi moc nechce gitovat, smirglovat ... Na vzhlade mi moc nezalezi, ide mi o to, aby hrdza nepostupovala dalej. Postaci prestreknut nejakym bezfarebnym lakom, alebo treba nieco ine ???
Minule tu kdesi bezala debata skrabancoch. Boky mojho auta po 7-rocnom parkovani na parkoviskach pod holym nebom vyzeraju takto:
Kedysi ma to dost vytacalo, ked som nasiel dalsi skrabanec, ale teraz to uz neriesim, auto pouzivam na vozenie. Zatial ani jeden s tych skrabancov "nepresiel" cez zakladny biely nater, hrdzu nikde nevidno
A vraj nehrdzavie ...
Moderátor: Blue Lanos
- vado
- Kontaktovat uživatele:
A vraj nehrdzavie ...
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- Reklama
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Vdaka za radu,Akri,
ale co s tymi hrdzavymi prskancami na streche, kde uz ani zakladna farba nie je ? Pytam sa, som v tomto smere laik.
ale co s tymi hrdzavymi prskancami na streche, kde uz ani zakladna farba nie je ? Pytam sa, som v tomto smere laik.
V.