Folie na sklo

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Serpico

folie

Příspěvek od Serpico »

....folie, nevím je to každého věc - na předních bočních ( a tam je přípustné snížení na 70% a to má nessi z výroby ) mě osobně vadí silně zatmavené - nevidím řidiče - tedy snížení případné vizuální komunikace ( třeba jestli netelefonuje a mě přehlíží, třebaže jsem na hlavní...) nicméně se nestrefuji do miloshe...ale na tmavým autě se mi taky nelíbí ( Habron souhlas, pohřebák ještě nemusím... )...ale to je otázka osobního vkusu...
...to miloshi jakou vidíš souvislot v tom koho volí Krtek a zatmavením skel...já v tom žádnou souvislost nevidím....

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Reklama

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Folie se davaji povinne v ramci bezpecnosti silnicniho provozu a to proto jelikoz dotycni maji ksychty ktere desi ostatni ucastniky provozu pri jizde za denniho svetla a aby nemuseli jezdit jen v noci tak museji povinne instalovat folie!!!Takze nechte ty s foliema at je maji apon nam hnusnymi ksychty nekazi krasny den!!! :lol: :lol: :lol:
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
milosh

Příspěvek od milosh »

hanzy, ted jsi na to kapnul, meli by te slyset ty osklivy majitele luxusnich aut co maj folie ;)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

V klidu ja o nich taky uvazuju nebot s tim mym ksichtem to uz taky neni nejlepsi... :lol: :lol: :lol:
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Ale jo, vždyť nic neřikam. Jenom už bych nedával tak tmavý jako jsme mělna Feldě. A to zadní okno a průhled skrz furt nevim. Zas sem dneska kvůlli průhledný koktávce viděl v protisměru auto křižující dráhu tý koktáfky. Koktavián ho neviděl....
Na tmavym autě se mi taky moc nelíběj a bejt to každej pes jiná ves (myslim vzadu tmavší) vypadá taky nic moc. Nejdřív bych šel cestou toho pokovení na maximum jestli to je možný.
S cizíma řidičema nekomunikuju. Když už tak se staženym okýnkem nebo dostatečně hlasitě že je jedno, jaký má kdo okna (barva a tloušťka) :D
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

Hanzy píše:V klidu ja o nich taky uvazuju nebot s tim mym ksichtem to uz taky neni nejlepsi... :lol: :lol: :lol:
:D :D Myslím, že se to ještě dá snést. Ale folie si dej!!! :lol: :lol:
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
sudzin

Příspěvek od sudzin »

Zdravím všechny.Jen sem se chtěl zeptat na vaš nazor co řikate na folie kde sou boční zadni okna hodně tmave a ve předu bočni okna světlejši aby to bylo atestovano.Dík moc za nazor
luky33

Re: Folie na sklo

Příspěvek od luky33 »

Jestli mohu doporučit někoho na autofólie tak mrkněte na www.autofolie-levne.cz, dělají to fakt dobře.
mino22

Příspěvek od mino22 »

Ja jazdim tiez firemnym autom , ktore ma vzadu a na bokoch folie. Trochu som si musel na zaciatku zvykat , ale teraz mi to uz vobec nevadi . Da sa na to zvyknut. Mame ich hlavne preto , aby nik necumel do auta , nakolko sa prepravuje dost drahy tovar . V takto ofoliovanom aute sa da tiez dost pekne venovat priatelke na zadnych sedadlach . ;) Ale na Lanose folie nemam a niekedy mi to vadi hlavne preto ze je auto cele prehriate ked stoji na slnku a cestou domov z roboty mam saunu .
Daewoo Lanos sedan , r.v.97 ,1.5 sohc.
lechi142

Příspěvek od lechi142 »

len je sakra skoda ze u nas na SK nie su folie na prednych bocnych oknach schvalene a beru sa za to technicaky :cry:
Lanos 1,5, 5D, strieborna metaliza, bez klimy a ABS, folie, JBL GT4.12, JBL GTO75.2, JBL GT5.502, BM Boschman 6.9 (SPL 130,8 dB), šiška JDM Performance, šošovkové hmlovky s angel eyes a 10 000k HID
Odpovědět

Zpět na „LANOS“