Mám na Vás jednu veľkú prosbu.
Mám taký problém.Šiel som včera na svojom aute, a nejaký dobrák ma škodovke predo mnou vyhodil z okna plastovú fľašu, ktorá samozrejme skončila pod mojím autom a zachytila sa mi o spodok výfukového potrubia, kde sa samozrejme začla rozleptávať, čo som cítil z ventilátora vo vnútri auta.Samozrejme som zastavil čo sa dalo som odlepil z výfuku no ale sa to prilepilo.doma som to čo zostalo a dal osa zoškrabať tak som zoškrabal ale aj tak cítm smrad vo vnútri po umeline, ako ked ju pálite,Kde mám dať nejaký osviežovač alebo niečo naliat aby som potlačil ten smrad,Už som to včera vyskúšal dvakrát a nepomohlo nič.Priamo zvrchu som nalial na výfukové potrubie čo ide k motoru zvrchu vanilkovú tekutú vônu troch to šlo ale po určitej dobe opať ten smrad,cím to mlžem potrieť myslím na spodu a aj do vnútra ako sa dostanem k tomu aby mi tam nešiel ten vzduch.
Smrad z motorového priestoru
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
no tohle je problem.ale jedine co tak proste jezdit az se uplne uskvari i zbytek toho plastu a smrad odejde sam.zacpat sani ventilatoru asi muzes pod prednim oknem pod plastem je dira sani tak tu ucpat ale necim co ti nenasaje vetrak.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
musíš odstramit příčinu, osvěžovačem tenhle smrad asi nepřebiješ
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Bud rad, ze ti v aute nesmrdi spalena krv a chlpy. Nejaky dobrak v noci zrazil psa a nechal ho lezat uprostred cesty v zakrute... Nestihol som sa mu vyhnut, lebo do protismeru mi islo dalsie auto, tak som celym spodkom auta toho cerstvo zrazeneho psa presiel. Som rad ze chladic ostal cely. Od olejovej vane, cez cele potrubie vyfuku, katalyzator az po tyc zadnej napravy som mal natiahnutu krv a chlpy. Viete si niekto predstavit ako to smrdi ??? S flasou by som si take starosti nerobil, aj ked viem ako to moze smrdiet.
Drotenou kefou to jemne prebrus, normalnou kefou s vodou to okefuj a potom uz len jazdi, za tyzden bude dobre...
Drotenou kefou to jemne prebrus, normalnou kefou s vodou to okefuj a potom uz len jazdi, za tyzden bude dobre...
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
No uvidíme už som to prebrúsil ostrou keforu aj brúsnym papierom už tam je fakt len drobulinko ale ono niekde ešte vždy ten smrd naiekm poťahuje mám chodiť so zapnutým kúrením naplno alebo s ventilátorom a čím to pretrieť toulé na laebo technický benzín nepomohol(výfuk bol vychladnutý) čím to pôjde dole.
teraz sa ti tie zbytky musia uz len vypalit, nejako to vydrz...
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo