garančka
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
garančka
mám hloupý dotaz kolik vás stála garanční prohlídka? Mám 17000 a kousek v pondělí ho vezu do servisu ale překvapila mně cena kterou mi řekli do 5000kč,příjde mi to trochu moc ale v Ostravě v servisu mi řekli to samé
od 07.04.2007 CHevrolet AVEO 1,2 sedan,sunset orange ,2xabg,abs,central,el. okna, 14 alu.disky Dotz Imola,podsvícení zelený neon
Prostě supr kárka
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě
člen AVEO FANKLUBU
Prostě supr kárka
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě
člen AVEO FANKLUBU
- Reklama
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
len ako priklad môžem uviesť,prvú garančku s GETZom,tam sú tie ceny porovnateľné,na tej som bol ešte ja,stála 3800 Sk,ale to robila cena oleja,oni tam dali Castrol 400 sk/l kým bol voz v 3 ročnej záruke musel som si tam nechať naliať to čo tam dali,teraz tam dávajú už to isté,čo do Mateja 150 SK/l
+ výmena vložky vzduch.filtra,tá tiež niečo stojí,takže ,Bandoliku,celkom kľudne sa tomu dá veriť,oni si tam naúčtujú kde-čo.Dalo by sa ušetriť,doniesť si olej a filtre,lenže,kým je voz v záru,mohli by sa "stavať na zadné" ,vraj výrobca trvá na to a bla..bla..bla,hoci je to volovina,čítal som serióznu literatúru o to,že výrobca neurčuje konkrétnu značku náplní,môže len dopručiť,určuje len vlastnosti,triedu a špecifikáciu.
lenže servis,jaj ,ten musí z niečoho aj žiť,za litrovku oleja,ktorá v predajni stojí 150 Sk,oni pýtajú takých 220.... Najlepšie mať známeho v servise,ja mám takého,ktorými zavolá,reso najprv povie,čo treba kúpiť,aby som si to zohnal lacnejšie ako u nich.
+ výmena vložky vzduch.filtra,tá tiež niečo stojí,takže ,Bandoliku,celkom kľudne sa tomu dá veriť,oni si tam naúčtujú kde-čo.Dalo by sa ušetriť,doniesť si olej a filtre,lenže,kým je voz v záru,mohli by sa "stavať na zadné" ,vraj výrobca trvá na to a bla..bla..bla,hoci je to volovina,čítal som serióznu literatúru o to,že výrobca neurčuje konkrétnu značku náplní,môže len dopručiť,určuje len vlastnosti,triedu a špecifikáciu.
lenže servis,jaj ,ten musí z niečoho aj žiť,za litrovku oleja,ktorá v predajni stojí 150 Sk,oni pýtajú takých 220.... Najlepšie mať známeho v servise,ja mám takého,ktorými zavolá,reso najprv povie,čo treba kúpiť,aby som si to zohnal lacnejšie ako u nich.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Re: garančka
ja jdu zhruba za mesic, sam jsem zvedavej Pak napisbandolik píše:mám hloupý dotaz kolik vás stála garanční prohlídka? Mám 17000 a kousek v pondělí ho vezu do servisu ale překvapila mně cena kterou mi řekli do 5000kč,příjde mi to trochu moc ale v Ostravě v servisu mi řekli to samé
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
Olej sa da doniest vlastny, ja som to vzdy tak robil (+ filtre od nich). Akurat chceli vediet, aky to bude, ci splna specifikaciu (samozrejme splnal). Tvaril som sa dost odhodlane, takze mi nejako moc neodporovali, ale viem si predstavit, ze niekoho nezorientovaneho staci trochu pritlacit a akceptuje vsetko. Schvalne - ak by nechceli dovolit, vypytajte si telefon na importera, ze si to chcete overit. Lebo vyrobca nediktuje znacku, iba specifikaciu!
ex: Matiz, Kalos, Lacetti
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Já drahý servisky vyřešil taky svejma dílama. Z olejeservisu olej i s faktůrou (cena 1100 za 5L místo 350 Kč za 1L), z jinýho origo servisu filtry a zbytek, taky s faktůrou ať vidí za kolik se to normálně pohybuje. No a po 3. servisce už v Čimelicích stojej ty filtry stejně jako v Ostravě a olej taky
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram