1. Slovensko-český zraz - Ako bolo (dojmy, foto, video...)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
Tak sme dorazili asi o 14 tej a super bolo už sa tešííím na ďalšiu akciu cestav pohode. čítam boli ste na sulovských skalách????
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
- Reklama
tak tady je pokračování foteček - kdo by měl zájem o originál velikost tak si písněte a pošlu mailem... http://www.edisk.cz/stahni/97660/Manin_ ... .01MB.html
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Tak jsem zkouknul fotky od Jirky a měli jste to fakt super Nádherná krajina , počasí , hojná účast . Mě to na Manín letos nějak nevycházelo , tak na nějakým dalším srazíku ahoj
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé kamarádi, my jsme dorazili asi v 15:30 domů....bylo to naprosto fastatický s váma pokecat, pobavit se a popít. Pro kolegy, kteří by snad očekávali nějakou senzaci z mojí strany, tak věřte, že jsem byl do velmi lehké náladičky....
Takže opakuju, že sraz báječný, poznal jsem další nádhernou část Slovenska a několik dalších přátel...
KAČIČKA PLÁVA!!!! A jak jsem říkal, fotografie Mariana alias "pomalejšího" chlapce mám na ploše monitoru
Jinak ještě by mě zajímalo, jak dorazil domů Hanzy
Ivet, neboj...my víme, které kulky jsi "šoulala"
Takže opakuju, že sraz báječný, poznal jsem další nádhernou část Slovenska a několik dalších přátel...
KAČIČKA PLÁVA!!!! A jak jsem říkal, fotografie Mariana alias "pomalejšího" chlapce mám na ploše monitoru
Jinak ještě by mě zajímalo, jak dorazil domů Hanzy
Ivet, neboj...my víme, které kulky jsi "šoulala"
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Bandolíci
Tak se hlásím i za nás Do Ostravy jsme dojeli v pohodě, já jsem to i stihla do práce (s půlhodinovým zpožděním), Jarmil mi příjezd do Prahy ještě nenapsal, tak snad je taky v pořádku i s Bohdankou, kterou veze. Sulovské skály byly nádherné, kluci se aspon vyřádili - byli v autě trošku utahaní a co se týče srazu, tak byl úžasný. Skvělí lidé, skvělá zábava, skvělé počasí Už je moc pozdě (přišla jsem právě z práce), tak něco víc snad příště. PS: Ivetko, nohy nebolí
Martina od Bandolíku
Martina od Bandolíku
od 07.04.2007 CHevrolet AVEO 1,2 sedan,sunset orange ,2xabg,abs,central,el. okna, 14 alu.disky Dotz Imola,podsvícení zelený neon
Prostě supr kárka
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě
člen AVEO FANKLUBU
Prostě supr kárka
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě
člen AVEO FANKLUBU
Jasně , do baru a do němoty. Jo, taky se moc těším na fotky ze Sůlovských skal kterýma nás provedla LIFELIKE. Bylo tam moc krásně a i když jsem chvílema myslela že umřu, tak mě nohy taky nebolí. Ještě se neozval Filip s Pavlem, jak dojeli domů.
P.S. Ivošku musím potvrdit že si byl opravdu hodný, až moc...
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Byl hodný, protože jsem na něj dohlížel . Jinak by jsi vidělaIveta píše:Jasně , do baru a do němoty. Jo, taky se moc těším na fotky ze Sůlovských skal kterýma nás provedla LIFELIKE. Bylo tam moc krásně a i když jsem chvílema myslela že umřu, tak mě nohy taky nebolí. Ještě se neozval Filip s Pavlem, jak dojeli domů.
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Mne sa podarili natiahnuť do PC fotky od Jirky Bada,chcel som Ti to,Ivet,poslať mailom,ale sú to tak veľké súbory,že to nechce načítať cez centrum,hoc je to zazipované,aha ešte môžem skúsiť cez azet,ale naslľubujem úspech,či to načíta a či taký mail prejde.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L