mototechna na daewoo alebo kde v BA je obchod kde maju diely
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
mototechna na daewoo alebo kde v BA je obchod kde maju diely
kde v ba maju na deawoo doplnky ? napriklad potrebujem zrkadlo spatna na nexinku a neviem kde.napriklad ako su skodovacke obchody na kazdom rohu kde v ba je daewoo take obchody? mam nexinku len tyzden asi som velmi spokojny ale neviem kde este najdem ten servis,...idem s tretim synchronom do carexu v pondelok a bojim sa aby mi nenaratali vela lebo to je autorizovany servis :(
- Reklama
Tak to by zaujímalo aj mňa, nemusí to byť len v BA, ale napr. niekde na západnom Slovensku (BA, TT, NR, TN kraj)...
Lebo keď som pozeral ceny neoriginál dielov tak to vychádzalo o dosť viac ako napr v čechách u krče...
Lebo keď som pozeral ceny neoriginál dielov tak to vychádzalo o dosť viac ako napr v čechách u krče...
Nubi 1,6 SX combi, r.v. 97, LPG Lovato, klima - PREDANÉ
ŠKoda Octavia II 1,9 TDi Elegance Plus 2008
ŠKoda Octavia II 1,9 TDi Elegance Plus 2008
Na zapadnom Slovensku zvyknem brat diely v MGM Chevrolet Topolcany, spokojnost. Da sa aj v Carmaxe vo Vrbovom pri Piestanoch, tam zas mavaju viac veci okamzite skladom, a mozno nieco budu mat aj vo svojej predajni v Blave na Bottovej 7 (neďaleko mosta Apollo), tel. 02-52965258, Mob: 0915-756327.
ex: Matiz, Kalos, Lacetti
- congo
- Kontaktovat uživatele:
ahojte,
tak v ba je ich viac
origos diely na daewoo - www.carex.sk - sidlo na Poliankach
pokial chces neoriginalne diely - http://obchod.autokelly.sk
ak by ste mali zaujem o nieco z auto kelly tak mi dajte vedet mam tam dost dobre zlavy
tak v ba je ich viac
origos diely na daewoo - www.carex.sk - sidlo na Poliankach
pokial chces neoriginalne diely - http://obchod.autokelly.sk
ak by ste mali zaujem o nieco z auto kelly tak mi dajte vedet mam tam dost dobre zlavy
Nexia 1.5 16v, SONY CDX-GT 500, Jensen XS1693, Magnat Basstec 225
prekrocil som magicku hranicu 200.000 km
prekrocil som magicku hranicu 200.000 km