Pozinkovanie karoserie
Moderátor: Blue Lanos
Pozinkovanie karoserie
Zdravim,uvazujem o kupe Leganzy a zaujimalo by ma,ci vsetky Legy boli plne pozinkovane a aka bola zaruka na prehrdzavenie karoserie? Chcem sa spytat,ci mate niekto zle skuenosti s koroziou na Lege?
Zatial nemam Legu,ale dufam,ze coskoro bude!
- Reklama
Pozinkovanie karoserie
Zdar, po bezmála ročním vybírání jsem si zhruba před měsícem Leganzu konečně koupil. Prohlédnul jsem jich asi deset a mám zkušenost, že pokud se nejedná o bouračku, tak bývá jen lehká koroze na vlečných okách, pod chromovaným plastem na víku kufru a na kapotě v okolí masky. Dále bývají povrchově orezlé polonápravy, asi jako u každého auta. U některých jsem si taky všiml bouliček na předních sloupkách. Já tam mám najeto skoro 150tisíc a koroze je zatím akorát na vlečných okách a lehce pod tím chromem na kufru. Přeji šťastnou ruku při případném nákupu .
Leganza CDX, 2.0/16V, 133PS, 1999, 149.000km, 2. majitel.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ono sa jedná aj o majitela lebo takto máme tu vela Leganz ale ani jedna nemá hrdzu až na jednu ale ta chudinka le v rukách lekára ktorý s ňou jazdí aj do lesa na chalupu a na otázku či ju dakedy umyl tak že dážď to vždy opláchne a on má auto na robotu no je to chudinka a takhle by nemala dopadnúť žiadna kráska
A o tom ako vyzerá vnútro sa ano písať nedá je to fajčiar a vajgle má všade proste takú hrúzu so ješte nevidel a podvozok je jedna velká katastrofa
A o tom ako vyzerá vnútro sa ano písať nedá je to fajčiar a vajgle má všade proste takú hrúzu so ješte nevidel a podvozok je jedna velká katastrofa
Re: Pozinkovanie karoserie
Pokud to mam shrnout, tak na Leganze IMHO je karoserie to posledni, co zacne reznout. Spis reznou, jak bylo zmineno, funkcni casti na podvozku jako vyfuk, veci kolem brzd (vcetne rucni), chladic klimy, ulozeni tlumicu atp. ...jako u vsech aut. Ja sam zatim na svym kousku zadnou povrchovou rez ani puchyrky nenasel (a to jsem se dival opravdu peclive - tuk tuk), akorat snad na hlavickach sroubu, co drzi svetylka osvetlujici zadni RZ...MiraxMan píše:Zdar, po bezmála ročním vybírání jsem si zhruba před měsícem Leganzu konečně koupil. Prohlédnul jsem jich asi deset a mám zkušenost, že pokud se nejedná o bouračku, tak bývá jen lehká koroze na vlečných okách, pod chromovaným plastem na víku kufru a na kapotě v okolí masky. Dále bývají povrchově orezlé polonápravy, asi jako u každého auta. U některých jsem si taky všiml bouliček na předních sloupkách. Já tam mám najeto skoro 150tisíc a koroze je zatím akorát na vlečných okách a lehce pod tím chromem na kufru. Přeji šťastnou ruku při případném nákupu .
Jinak uz jsem to tu (pysne zminoval, ale ja mam to zminovane madlo kufru ne chromovane, ale v barve (a lesku) vozu a nejedna se pritom o tuning:
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)