DVD Baldovec 2007 by Milosh
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Tak DVD uz budu zitra vyrabet (LISOVAT ) a v tydnu posilam, pokud jeste nekdo mate zajem dejte vedet nerad bych jich udelal 10 a pak jeste posilal po 1 kusu opozdilcum
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Vsichni zajemci o DVD mi prosim poslete SZ s adresou, dik. Paltbu bych udelal nejlepe predem na ucet a pak to poslu coz? Uz se mi parkrat stalo ze jsem neco nekomu poslal a prachy nikde, takze toto bude myslim lepsi reseni coz?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tak ne vsichni maj tak velky smysl pro humor jako ty DocenteDocent píše:Takhle zase může někoho napadnout, že ti to pošle na účet po pětikorunách a budeš na tom ještě hůř .
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Dotaz na DVD
-----------------------milosh píše:tak ne vsichni maj tak velky smysl pro humor jako ty DocenteDocent píše:Takhle zase může někoho napadnout, že ti to pošle na účet po pětikorunách a budeš na tom ještě hůř .
Miloshi - ty kluku jeden, já jsem se domníval že když jsem si to DVD objednal přez " IVETKU " tak jej zaplatím jí a ty penize od ní dostaneš najednou to už neplatí ??? Zdraví " Vazoun "
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
OK
---------------------------------Iveta píše:To- Vazoun, neboj platí. Jsem domluvená s Milošem, takže všichni co mají DVD objednané přes moji osobu ho dostanou v Maníně. ( Samozřejmě ti co byli hodní, na ostatní čekaj brambory).
OK - " IVET " všechno jasný a díky, zanedlouho čau " Vazoun "
kopne te do pytleIvoš píše:Vezmeš mě do pytle, čertice? Já budu jako budulínek...jen panáčka s Pehou, abych neurazil...v neděli bych chtěl stihnout ještě (když bůh dá) návštěvní hodiny v nemocnici....
ale zase mi tady delate OT !!!
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Výtka
Přeji všem hezký den,tolik jsem se těšil zrovna jako spousta dalších kolegů a kolegyn z Daewoo fora,na to kýžené DVD ale co se stalo? Náš kolega admina "Milosh" na nás zapoměl a " Ivce " poslal pozdě. / Výtka /
Snad to vyjde do Baldovce r.2008, to už budu kulatej dědek se sedmi křížky na hřbetě ale stále fit a plný optimismu čau " Miloshi " a polepši se Vazoun
Snad to vyjde do Baldovce r.2008, to už budu kulatej dědek se sedmi křížky na hřbetě ale stále fit a plný optimismu čau " Miloshi " a polepši se Vazoun