Milovice - Jak bylo + fotky a videa
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Milovice - Jak bylo + fotky a videa
Ahoj, zdravi vas nexia sef
Fotky jeste zpracovavam, ale tady je jeden bonbonek, cela sestava z Milovic, krome Serpica, ktery jel se svym zlutaskem domu driv
Fotky jeste zpracovavam, ale tady je jeden bonbonek, cela sestava z Milovic, krome Serpica, ktery jel se svym zlutaskem domu driv
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Jasny, clanek bude, o tom neni pochyb, mam to diky clenum zdokumentovany uz z cesty z Prahy az po posledni spolecne foceni, samozrejme vcetne sprintu nexii
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: hehe
Ahoj LadroneLadron píše:Muhehe tady Ladron (Pecuv Kamoš) No bylo to tam geniální fota mám videa taky Škoda pro ty co tam nebyly
Ja uz fotky sypu na web, bude to tam asi nak behem par minut, je to jen 30MB A celych 250fotek.
Nejdriv jsem chtel udelal special kategorie, ale pak jsem to vsechno dal do jednoho a taky od vsech fotografu dohromady, tak snad to nebude vadit, kdyz tam bude nektery auto vickrat od nekolika lidi. Viz, treba ten cervenej kadett, ten tam je asi 30x
Udelal jsem to jako vzdy, jako HTML stranky s nahledy v programu zoner media explorerSato píše:Bude to v nejakom .rar subore na stiahnutie, alebo len v sekcii Fotogalerie?
A je to tady, snad jsem prvni, kdo na net uverejnuje fotky z nejlepsiho letosniho srazu
MILOVICE - FOTO ZDE
MILOVICE - FOTO ZDE
Naposledy upravil(a) milosh dne úte říj 05, 2004 07:46, celkem upraveno 1 x.
Nejhezci auto srazu byl tento kadett, fakt cista prace
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Miloši, kdybys neodjel tak brzo, tak bys věděl, že jsem vyhrál 3. místo ve sprintech na 400 metrů v kategorii do 1600 ccm. A taky jsem vyhrál, hlavně díky Vám, soutěž o NEJ výfuk. Takže jsem si domů přivezl dva krásné diplomy.
Sraz to byl vynikajicí a myslím, že každý, kdo tam nebyl, může jen litovat... !!!!!
Sraz to byl vynikajicí a myslím, že každý, kdo tam nebyl, může jen litovat... !!!!!
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Ivane, tak to ti gratuluji
Vyfuk je super, ale asi i ten bolehlav
A co ja? Ja nic nevyhral?
Vyfuk je super, ale asi i ten bolehlav
A co ja? Ja nic nevyhral?
A tady bych si dovolil ze sveho archivu dodat VIDEO NASEHO NEXIA MASKOTA
jeeej, ten je zlatymilosh píše:A tady bych si dovolil ze sveho archivu dodat VIDEO NASEHO NEXIA MASKOTA
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
A jeste jednou se musim omluvit pani majitelce, neb jsem omylem zatrobil, kdyz maskot "stal" vedle meho auta a jak jsem ho videl, tak z toho malem umrelmrk píše: jeeej, ten je zlaty