Cukanie motora
Moderátor: Blue Lanos
Cukanie motora
Cavte. Mam jeden, da sa to nazvat problem, chcem vediet ci to robi aj vam, alebo je to len moj pripad. Pri studenom motore, po nastartovani asi 1 - 2 km (kym sa trosku nezohreje motor, velmi trha. Aj pri slabom zatlaceni plynu. Chapem ze motor je studeny, ale pri ziadnom inom aute sa mi to nestavalo. A uz vobec nie uprostred leta. Mate podobne problemy?
LANOS 1,5S 5-dver. hatchback, modrá metalíza
- Reklama
- Blue Lanos
dost sa to tu riesi tlacitko Hladat!! Sviecky,kabel,ine palivo,EGR ventil....
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- Viktor
- Kontaktovat uživatele:
ja by som ti o tychto problemoch mohol pisat story
najprv skakal ako horska kobyla, tak som vymenil sviecky + kable
vsetko prestalo, (teraz ked mam merak a premeral som stare kable, zistil som ze boli viac ako OK, takze mam dvojo, ale tie sviecky boli cierne jak svina), potom to zacalo zase, vymenil som palivovy filter(ale aj tak to potreboval), zacpal EGR, vsetko OK, predvcerom mi zacal ked bol studeny skakat ako klokan, robi mi to len na dvojke, a len vtedy ak slabo pridavam, ked mu tam vstreknem toho paliva viac, tak necuka ...
Ked budem mat teraz cas, chcem rozobrat a vycistit saciu klapku aj krokovy motorcek a uvidim
inac, toto tema sa tu rozobera pravidelne kazdy 2 tyzden, Blue mohol by si to merge-nut dokopy
najprv skakal ako horska kobyla, tak som vymenil sviecky + kable
vsetko prestalo, (teraz ked mam merak a premeral som stare kable, zistil som ze boli viac ako OK, takze mam dvojo, ale tie sviecky boli cierne jak svina), potom to zacalo zase, vymenil som palivovy filter(ale aj tak to potreboval), zacpal EGR, vsetko OK, predvcerom mi zacal ked bol studeny skakat ako klokan, robi mi to len na dvojke, a len vtedy ak slabo pridavam, ked mu tam vstreknem toho paliva viac, tak necuka ...
Ked budem mat teraz cas, chcem rozobrat a vycistit saciu klapku aj krokovy motorcek a uvidim
inac, toto tema sa tu rozobera pravidelne kazdy 2 tyzden, Blue mohol by si to merge-nut dokopy
(predane) Lanos SE 1.5MPI 8V 63kW/86HP sedan
(teraz) Ford Focus 16V 74kW/100HP hatchback
mam to podobne, najme na dvojke, ked velmi jemne pridam a nedam mu viac plynu, tak trocka cuka.. staci citlivejsie spojkou preradovat a nenechavat pri dvojke nohu dole z plynu. inak mozno ten saci ventil a krokovy motorcek by bolo fajn vycistit, len stale sa do toho necem a neviem pustittomisoft píše:kable, sviecky, filtre mam nove. inac sa to sprava skoro presne tak ako popisujes v zavere
:: Daewoo Lanos 1,5 8V '98 :: cervena 73L :: LPG priemerna spotreba 9l/100km ::
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Mne to robi pri studenom motore hlavne v zime, ak veeelmi pomalicky pridavam plyn (ak som mal predtym plyn uvolneny). Robi to odnova. Asi soudruzi z Koeree nieco celkom nedotiahli.
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- Blue Lanos
A mne to nerobi A neveril mi to ani Mareman.
To Victor - Neda sa to spojit do jednej temy Teda aspon mne ako neadministratorovi to nejde
To Victor - Neda sa to spojit do jednej temy Teda aspon mne ako neadministratorovi to nejde
http://www.cardomain.com/id/27101976
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..jaaaj...
ja mam nexiu, a sem tam to robiii aj mne...
..A VIIITE CIIM TO JE ..?????
...NEVIIITEEE..... ?????
..no predca POTENCIOMETROM na sacej klapke...
..bud je vnom vyzrazana vlhkost...alebo je vybehany...
...takze...KONTOX to napraviii...
P.S. a ked tak si vycistite tie sacie klapky, nebudete to tolko citit...
...NEVIIITEEE..... ?????
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
- Viktor
- Kontaktovat uživatele:
Zase som o nieco mudrejsi, vsimol som si zasadnu vec!
Ked bolo auto naposledy v servise, povedal som im celu story o tom ako cuka, neda sa to nevsimnut a ked sa vratim chlapik vravi, ze tomu predsa nic neni ... ked som isiel domov kukam ako trtko, ze to chodi fakt super, tak ako uz davno nie, som si povedal, ze svina losos sa zase v servise pretvaroval ale dost ma sralo cim to je.
A uz viem dovod, svina losos bol na prudkom slnku vtedy asi 6 hodin a vtedy je to ok, niekde je zrejme vlhkost, ale dlhou jazdou sa to nevysusi! Teraz som bol v tatrach 350km a spat a robilo to celou cestou + bolo nalozene auto t.j. bolo to brutalne citit. Ked som bol teraz v praci, po dlhej dobe mi nevyslo miesto a nechal som auto na streche garaze, slnko dost prazilo a auto zase isty cas islo v pohode, po 10 km sa to zase posralo, nemozem si pomoct, niekde sa tam zraza vlhkost
chalani poradte
Ked bolo auto naposledy v servise, povedal som im celu story o tom ako cuka, neda sa to nevsimnut a ked sa vratim chlapik vravi, ze tomu predsa nic neni ... ked som isiel domov kukam ako trtko, ze to chodi fakt super, tak ako uz davno nie, som si povedal, ze svina losos sa zase v servise pretvaroval ale dost ma sralo cim to je.
A uz viem dovod, svina losos bol na prudkom slnku vtedy asi 6 hodin a vtedy je to ok, niekde je zrejme vlhkost, ale dlhou jazdou sa to nevysusi! Teraz som bol v tatrach 350km a spat a robilo to celou cestou + bolo nalozene auto t.j. bolo to brutalne citit. Ked som bol teraz v praci, po dlhej dobe mi nevyslo miesto a nechal som auto na streche garaze, slnko dost prazilo a auto zase isty cas islo v pohode, po 10 km sa to zase posralo, nemozem si pomoct, niekde sa tam zraza vlhkost
chalani poradte
(predane) Lanos SE 1.5MPI 8V 63kW/86HP sedan
A jak tam stříknu kontox? Já mám ten potenciometr, že se dovnitř nedá dostat.JRD McLAREN píše:..jaaaj...
...NEVIIITEEE..... ?????
Citroen C4 Grand Picasso 1.8i, 92kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele: