Formule 1

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět

Komu fandite v serialu F1???

McLaren Mercedes
31
40%
Ferrari
30
39%
BMW Sauber
7
9%
Renault
5
6%
Toyota
0
Žádná hlasování
Red Bull Racing
1
1%
Honda
2
3%
Williams Toyota
0
Žádná hlasování
Super Aguri
0
Žádná hlasování
Scuderia Toro Rosso
1
1%

Celkem hlasů: 77

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jasne som včera vymlasknul frťana keď som videl ty červený prdelky jak mneli hlavu v smutku to je hold tak naše Mc L fachčí zatial OK stále,stále,stále a ...............le na čele TO JE ONÓÓÓÓÓ :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted:
Reklama

ros

Příspěvek od ros »

Ještě neslavte u MC. Až vám vezmou body, tak to na oslavu nebude. :lol: :lol: :lol:
Leganza 2,2 LPG automat rok 2000, dříve Espero
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

I kdyby vzali, tak sice oficiálně by bylo Ferrari šampionem, ale každý by věděl, že McLaren má nejrychlejší monoposty a že Lewis je nejlepší pilot v pit lane :!: :!: ;) A pro Ferdy by to bylo potupný vítězství....chachá :lol:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No teda já by som sa vôbec nevytahoval keby nám zobrali body tomu chce dakdo hovoriť šport veď už v HU to spravili já si myslím že kdo vyhrá ten vyhrá ale takým to spôsobom to je špina :evil: :evil: :evil:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Nono vy dristuly jak jste okopirovali auto a je to videt na prvni pohled ze ano tak se pak nedivte ze pridete o body.Ta cervena je hodne jasne videt!!!!I ten VODAFON byl minulou sezonu na FERRARI!!!Tak a mate to a vykecal jsem to i ostatnim!!!!A FIA to taky povim!!! :lol: :lol: :lol:
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

To je paráda

Příspěvek od Vazoun »

To je paráda :lol: ObrázekObrázek
Tak kdo to rozštípne :?: paráda klucí :lol: zdraví " Vazoun " :lol:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

vieš já mám rád súboj a je mi vlastne jedno kdo vyhrá proste já som taký že komu česť tomu česť a dokud sa to odohrává na trati tak nech vyhrá ten lepší ale v boxoch a odobraním bodou a iné nazmisli to pre mňa končí šport lebo už sa to nám Slovákom stalo a to na olimpiáde keď Martikánovi zobrali body lebo sa vraj dotkol tyčky no pravda to nebola lebo všetky zábery ukazovali že prešiel čisto a aj tak nie umenie Francúza ale zlé rozhodnutie rozhodcu ktorý bol vlastne tiež Franta prišiel náš reprezentant o body a tomu vravím svinstvo :evil: :evil: :evil:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Co narobis ale piratsvi se trestat musi i kdyz se jedna treda jen o barvu a sponzora ale i tak to staci!!!!A navic malem jsem zapomel i gumy tam meli jste si zustat u Michelinu vy kabatnici tak a mas to hooooouuuuu domluvil soooooooooom!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Souhlas

Příspěvek od Vazoun »

-peha- píše:vieš já mám rád súboj a je mi vlastne jedno kdo vyhrá proste já som taký že komu česť tomu česť a dokud sa to odohrává na trati tak nech vyhrá ten lepší ale v boxoch a odobraním bodou a iné nazmisli to pre mňa končí šport lebo už sa to nám Slovákom stalo a to na olimpiáde keď Martikánovi zobrali body lebo sa vraj dotkol tyčky no pravda to nebola lebo všetky zábery ukazovali že prešiel čisto a aj tak nie umenie Francúza ale zlé rozhodnutie rozhodcu ktorý bol vlastne tiež Franta prišiel náš reprezentant o body a tomu vravím svinstvo :evil: :evil: :evil:
-------------------------------
To s tebou kolegáčku " Peháčku " zcela a plně souhlasím , lebo unfér do sportu nepatří :!: Ale bohužel - děje se tak, a to je špatné :( :( :( čau
zdraví " Vazoun " :lol:
ros

Příspěvek od ros »

-peha- píše:vieš já mám rád súboj a je mi vlastne jedno kdo vyhrá proste já som taký že komu česť tomu česť a dokud sa to odohrává na trati tak nech vyhrá ten lepší ale v boxoch a odobraním bodou a iné nazmisli to pre mňa končí šport lebo už sa to nám Slovákom stalo a to na olimpiáde keď Martikánovi zobrali body lebo sa vraj dotkol tyčky no pravda to nebola lebo všetky zábery ukazovali že prešiel čisto a aj tak nie umenie Francúza ale zlé rozhodnutie rozhodcu ktorý bol vlastne tiež Franta prišiel náš reprezentant o body a tomu vravím svinstvo :evil: :evil: :evil:
Máš pravdu, bojovat se má na okruzích a né v kanceláři. Ale co nám zbývá u Ferrari, když nám to letos nejede. :oops: :oops: :oops: Jen si přeji, když už to nebude naše, aby to byl Hami. :? :? :?
Leganza 2,2 LPG automat rok 2000, dříve Espero
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Tak je to tady....aspoň, že nechali jezdcům body....Ferrari si vytlačilo aspoň pohár konstruktérů....zajímavý je, že když tenkrát odposlouchávali Williams, tak se jim nic nestalo....asi jsou si někteří rovnější než ostatní :cry:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Tak chlapi a je to tady. Traponso potopil McLeran a ten to pěkně odskákal. 100mil USD pokuta a vyloučení z poháru konstruktérů. Hmm,to má asi Ronn Denis velkou radost.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Mám dojem že tomuto sa hovorý svinstvo viete čo je vraj F I A ---Ferrari International Assiatance.... :evil: Toto nepovažujem za umenie ak by som mal takto zvíťaziť tak sa já osobne zachovám ako čestný človek za ktorého sa považujem a prosto a jasno by som sa aj ja vzdal výťaztva ktoré nieje výťaztvom lebo vždy som mal dojem že v F-1 ide o jazdu a výhru na trati to to nieje nič iné ako presadenie toho kdo viacej platí :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

http://www.f1sports.cz/default.asp?nav= ... iky=&kat=1
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

-peha- píše:Mám dojem že tomuto sa hovorý svinstvo viete čo je vraj F I A ---Ferrari International Assiatance.... :evil: Toto nepovažujem za umenie ak by som mal takto zvíťaziť tak sa já osobne zachovám ako čestný človek za ktorého sa považujem a prosto a jasno by som sa aj ja vzdal výťaztva ktoré nieje výťaztvom lebo vždy som mal dojem že v F-1 ide o jazdu a výhru na trati to to nieje nič iné ako presadenie toho kdo viacej platí :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

http://www.f1sports.cz/default.asp?nav= ... iky=&kat=1
Peha,tady může McLaren děkovat svým lidem a ne Ferarri! Po....i si to sami,místo toho,aby to zabalili a odevzdali ty plány,předávali si je mezi sebou. A ted to pěkně po...l Traponso,takže nechápu,proč osočuješ Ferarri.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Já nikoho neosočuju ale dobre si pametám keď nemenovaný team v USA pomali jazdil sám a tej slávy keď zvíťazil -fuj hamba takému čo si v tomto prípade hovorý športovec aj u nás existuje požiarny šport ale takto sa tam nevyhráva lebo nám ide o čestnost a umenie prehry a výhry zlúčiť v spravodlivosť ono ako náhle idem z Leganzou sám po dialnici tak to snad neznamená že mám najrýchlejšie auto na svete to sa vždy dá len porovnáním a v športe len tam kde sa má nie na papiery a u gulatého stoluObrázek
Odpovědět

Zpět na „POKEC“