Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Docent

Příspěvek od Docent »

Já mám dojem, že jeden zas o voze, druhý o koze. VOZIT se neznamená, že bych musel ŘÍDIT, ani CHODIT PĚŠKY. A nemusím k tomu ani mít pojistku na blbost...
Howgh.
Reklama

Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Docent píše:...Takže jsem to prohnal příslušnou databází a hele, ono to auto vůbec pojištěné není...
Proč si, Docente, myslíš, že je ta datbáze kompletní? Já tam nenašel hory pozitivě pojištěných aut...
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Tak ,Docente,s tými ženskými za volantom občas človek,zažije,otcovi tak zrovna minulý týždeň jedna pokrstila GETZa na parkovisku,ale neviem,akú mala farbu vlasov,nepýtal som sa :lol: :lol: :lol: :lol:
čo sa týka parkovania mámu to aj tu na nitrianskych sídliskách všetci domáci sa stavajú kolmo k obrubníku,ale dôjde cudzák a postaví sa pozdĺž,tak že zaberie najmenej 3 miesta..
Ohľadom toho zákonnenho poistenia,či ako sa to dnes volá,viem pozitívne že na stránkach url http://www.skp.sk/?lng=svk&MODULE=3&SECTION=17
sa tie údaje aktualizujú asi tak raz za uhorský rok,napr.ani moje auto tam nie je podchytené,hoci je poistené odo dňa kúpy,11.7.,u nás bez tej povinnej zmluvnej poistky ani neprihlásia auto na DI,takže tá aktuálnosť tých Vašich stránok poisťovateľov bude obdobná.Oprávnenie na vedenie refeerntských vozidiel,našťastie nemám,nedal som sa naverbovať na školenie,k čomu by mi to asi bolo,jediné služobné vozidlo na ktorom jazdím je vysokozdvižný vozík,tam chodíme raz ročne na preškolenie,ktoré skôr pripomína nejakú voľnú debatu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Serpico

pojištění

Příspěvek od Serpico »

....tak mi to nedalo a musím se přidat Docente - za totality jsme v autoškole neměli havarijně pojištěné vozidla s odkazem jste " učitelé "...nehody se ale přesto ojediněle staly - drobné kolize...jo a protože v Budějovicích jezdili za 5,8 tak jsme měli normu 6,5 l ze cvičkou a plnili jsme ji...." rukama "...no ale nic nadáváš asi právem na " blondýnu " chápu mě by to nasra.. víc...přesto znám dámy, které jezdí perfecto...takže o blondýnách je řečeno tím vše...z praxe vím, že pokud umí jezdit, tak jim nenasadíš mašli - právě proto, že jedou na rande aj....no a abych se moc nevytahoval, tak o jednu bábu jsem se zastavil...na semaforech svítila oranžová a pak se rozsvítila červená se zelenou šipkou pro směr rovně ( pod Kačerovem už tam není )...no a bábinka měla přeprogramovanej program no a to co viděla ji došlo 10m za semaforem a tak to zakápla no a já to měl naložený....dva pruhy vedle všechno jelo autobus, auta no nebylo kam to strčit....( poté jsem zapracoval na brzdách ) a to všechno po 32letým bezeškodným průběhu....ještě že auto bylo koupený v AAA a nebylo převedený ( tak mám plný bonus PP ) ale co naděláš....akorát jsem byl rád, že mi naši to přiměly to pojistit ( spoluúčast byla 1 000Kč a škoda 55 000 Kč )....tak ženský a ženský....

Mějte se fajn a přeji příjemný a nepřeprogramovaný ženský, né báby....
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Me dnes nepotesilo ze jsem hledal pas a nenasel a v sobotu jedu do Chorvatska a asi pojedu na obcanku a snad nebude problem... :?
Dobre jsem ho asi uschoval... ;)
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Iveta

Příspěvek od Iveta »

To - Hanzy, tak si to tam hezky užij a hlavně se moc nevystavuj na sluníčku abychom si tě v Maníně nespletli s černochem ! :D :D :lol: :lol: :lol:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

No uvidíš.....jen bacha...Chorvatsko není členem EU, tak aby tě tam pustili na občanku....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Docent píše:No a ještě jedna:

Před časem jsem v nákupním centru Šestka v Praze na Ruzyni pořídil tuhle fotku, kdyby byla někdy vyhlášena fotosoutěž "Blbec parkuje", tak abych se mohl zúčastnit :twisted:

Obrázek

Protože jsem tam od té doby viděl stejné auto parkovat obdobným způsobem 3x, začalo mne zajímat, která pojišťovna pojistila auto exotovi, který má evidentně problémy i s parkováním na obrovském poloprázdném prostoru... Takže jsem to prohnal příslušnou databází a hele, ono to auto vůbec pojištěné není...
Protože to ani podle typu, ani podle RZ nevypadá na Ukrajince nebo pracovité opálené občany, kteří auta obvykle nepojišťují, zbývají nám ti, co mít auta ze zákona pojištěné nemusí...

(1) Povinnost uzavřít pojistnou smlouvu podle tohoto zákona nemá
a) řidič cizozemského vozidla, který je držitelem platné zelené karty vydané pojišťovnou v cizím státě, nebo vozidla, jehož pojištění odpovědnosti na území České republiky je zaručeno kanceláří pojistitelů cizího státu,
b) složka integrovaného záchranného systému pro všechna vozidla neužívaná k podnikání a zařazená do průběžně aktualizované přílohy poplachového plánu integrovaného záchranného systému kraje,12)
c) Bezpečnostní informační služba pro jí provozovaná vozidla, Ministerstvo obrany pro vozidla provozovaná Vojenským zpravodajstvím a Ministerstvo vnitra pro vozidla provozovaná Úřadem pro zahraniční styky a informace a pro vozidla Policie České republiky útvarů služby kriminální policie a vyšetřování a obec pro vozidla provozovaná jednotkami sborů dobrovolných hasičů

Takže nevím jak vám, ale mně na základě logického úsudku (kombinace výše uvedené citace zákona a oné nezvláštní RZ) vyšlo, že dobrovolní hasiči jsou kopyta, co neumějí ani zaparkovat :twisted: :lol: .
Docente,když tady vyhlásíš soutěž o parkujícího blbce,tak to sem nebudu stíhat dávat. Každý den je u nás před barákem alespon jeden a vždy!!!!! má na r.z. bud xSx xx-xx nebo KLx-xx-xx,nebo xUx xx-xx. Já to fakt nechápu,místo pro pět aut a stojí tam tři,protože ten co má S na značce zabere dvě.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Ivoš píše:No uvidíš.....jen bacha...Chorvatsko není členem EU, tak aby tě tam pustili na občanku....
Nemel by byt problem pokud je obcanka po roce 2000 aspon pisou ale zaroven doporucujou pas...
No jeste pohledam...mozna najdu,to je to moje pendlovani a momentalni bydleni na trech mistech... :?
Ivet- Prave ze doufam ze jeste rade chytnu na zimu barvicku... ;)
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Takže nevím jak vám, ale mně na základě logického úsudku (kombinace výše uvedené citace zákona a oné nezvláštní RZ) vyšlo, že dobrovolní hasiči jsou kopyta, co neumějí ani zaparkovat :twisted: :lol: .[/quote]
Docente,když tady vyhlásíš soutěž o parkujícího blbce,tak to sem nebudu stíhat dávat. Každý den je u nás před barákem alespon jeden a vždy!!!!! má na r.z. bud xSx xx-xx nebo KLx-xx-xx,nebo xUx xx-xx. Já to fakt nechápu,místo pro pět aut a stojí tam tři,protože ten co má S na značce zabere dvě.[/quote]

To jsem někde četl na NETu s SPZkama - xAx xxxx andělé,xSx xxxx střeva,xTx xxxx trumpety,xHx xxxx hovada, atd....Už opravdu nevím co to bylo za server,ale mám pocit že nějakej .blog....
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Vojta

Příspěvek od Vojta »

J.Bad píše: To jsem někde četl na NETu s SPZkama - xAx xxxx andělé,xSx xxxx střeva,xTx xxxx trumpety,xHx xxxx hovada, atd....Už opravdu nevím co to bylo za server,ale mám pocit že nějakej .blog....
Mě někdy připadá, že SPZ s tím A jsou ne andělé, ale analfabeti. Alespoň ti, co občas parkují u nás před barákem a sámoškou. Načárované parkoviště jim nic neříká a klidně parkují přesně tak, jak je na té fotce. Tihle blbci dělají pražákům jméno. A ti s tím S jsou na tom podobně.
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Mě někdy připadá, že SPZ s tím A jsou ne andělé, ale analfabeti. Alespoň ti, co občas parkují u nás před barákem a sámoškou. Načárované parkoviště jim nic neříká a klidně parkují přesně tak, jak je na té fotce. Tihle blbci dělají pražákům jméno. A ti s tím S jsou na tom podobně.[/quote]

Někdo má taky xMx xxxx -jako moulové - neber to Vojto osobně :P
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Nepotěšilo mě, že Sedan neprošel EK a na STK jsem tedy ani nešel.....sakra.... :cry:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Ivosi a myslis ze to bylo autem???Myl sis rano zuby??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

To víš, že jsem si je vypucoval...dokonce jsem si včera umyl i nohy a krk, ale na emisích nebyla slečna, jen takovej děda, tak to neprošlo :cry: Jsem z toho naštvanej a smutnej....snad mě moje přítulka večer rozveselí :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „POKEC“