ja tam uz ten castrol nenalejem, teraz to tu nemam, ale v praci som nasiel super obrazky po nejakych rokoch, dve rovnake auta, rovnaka udrzba tym istym clovekom, jeden isiel na castrol druhy na shell, ten motor co mal castrol bol dobre zaneseny zltym medom, shell cisty ... na ten castrol pocuvam stale len to, ze to predrazeny humus, ale kazdy si musi urobit nazor sam, kedysi som o tom cital viac odbornych clankov aj zo skusobne a ten castrol tam nevychadzal dobre, ale nikomu nechcem nic vnucovat. (niezeby shell nebol tiez predrazeny, vsade som sa docital, ze pomer cena vykon by mal byt najlepsi Total Quartz, ale kazdy pouziva co mu vyhovuje)Serpico píše:....to Viktore na Castrol Magnatic 10W - 40 jezdím taky a poslední jsem koupil za 166Kč / 1litr balení 5l + 1l v akci ATU tolik k ceně, je dobré sledovat různé akce...jinak jsem spokojený, spotřeba oleje 3mm na měrce po 7tisících ( pokud jezdím krátké trasy měním dřív )...případně doporučuji nett www.oleje.cz opravdu kvalifikované názory podložené v podstatě zkušebnou....
Mějte se fajn
Teraz som kupil na shellke lebo uz pozajtra menim a nemam cas objednavat cez net a maju tam teda super prirazku ale predsalen som kupil ten shell helix super 15w-40, lebo ho tam chcem nechat cca 1000 km po vyplachu tym pripravkom, lebo sa urcite bude nejaky bordel uvolnovat este z toho, tak sa mi zdalo zbytocne kupovat na 2-3 tyzdne taky drahy olej, takze polosyntetiku 10w-40 dam az po tych 1000 km, tiez shell helix super, tak snad to bude OK.