STK - cena

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Tak se zítra chystám se Sedanem na EK + STK.....Emise by projít mohly, ale STK pochybuju :? a to z těchto důvodů: Vlnovec je v pytli - každou chvíli odejde...celá pravá strana silentbloky v háji, levý spodní čep a rosí váleček spojky.....řekl bych, že pokud nebude technik slepec, tak to nedopadne dobře..i když je to hned po ránu v 7:00, takže šance tu možná je ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Reklama

Serpico

STK

Příspěvek od Serpico »

....to IVOŠ můj typ kulák spodního ramene může dát i do "A" nebo v horším případě "B" ( do měsíce znova ) silentbloky tipuju do "A" na spojkovej váleček se ti vyprdne...a vlnovec napíše koroze výfuku " A "...dávám ti 70% šanci no uvidíš....voni hlavně potřebují abys tam za dva roky přijel znova....jediný co neodpouštěj jsou brzdy a to je dobře

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

To rozdělení do skupin A a B znamená co? A je nejzávažnější závada?
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

Krupka, Emise 200 technicka 0 celkem 200 kč + asi 50 za benzin. No neni to krasa :D :D
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

To je.....mě to bude zítra stát asi 800 + benzín:-)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Tak to dopadlo blbě....auto neprošlo ani kontrolou emisí :cry: Prý to nejde naměřit, protože je v háji asi alternátor...nerozumím tomu, ael přijde mi divný, když EK + STK projde kdejaká šunka a vrak a já ne :cry:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Chúďa a kedy máš reparát jo teda ale vlastne ani já nechápem prečo tomu vadí altík :cry: :cry: :cry:
matkogin

Příspěvek od matkogin »

najlepšie je nechať auto doma dat niekomu love a prejdeš coby dub :P
esperko modra metalízka ....pracuje sa na doplnkoch
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Nechápu proč se stále někdo snaží obcházet TP. Vždyť se jedná o Vaši bezpečnost , zdraví a nakonec i bezpečnost ostatních účastníků silničního provozu. Ty co se tu chlubí, že technickou prohlídku " uplatí " , nemám rád. Já bych to osobně nikdy neudělal.
Naposledy upravil(a) V.Brousek dne pát zář 14, 2007 21:03, celkem upraveno 1 x.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

V.Brousek
napísal:
Nechápu proč se stále někdo snaží obcházet TP. Vždyť se jedná o Vaši bezpečnost a zdraví a nakonec i ostatních. Ty co se tu chlubí, že technickou prohlídku " uplatí " , nemám rád. Já bych to osobně nikdy neudělal.

v zásade súhlas,ale keĎ má človek starší voz,je dobré mať "zichra" t.j. isť tam z niekym kto pozná a vyzná sa,mal som kedysi aj staré šunky,tak som tú kontrolu absolvoval a brzdy,riadenie a ďalšie životne dôležité funkcie museli byť v poriadku,predsa sám si neposadím rodinu do voza,ktorému neverím,ale ten zicher nje dobrý na to,že potom nebuzerujú kvôli malichernostiam,oni totiž,najmä súkromne STK-čky radi vozy staršie ako 10-12 rokov posielajú na opakovanú kontrolu,predsa oni z ničoho musia žiť,Nesvieti jedná žiarovka -Tu nič neopravujte,prídte ešte raz-to som zažil kedysi,a ešte večer predtým to svietilo,ale na tom aby boli všetky životne dôležité funkcie auta OK,mi ,ako majiteľovi v prvom rade záleži,ale hrabať sa mi v lekárničke,či vyhŕňat koberčeky pod nohami ozaj nikto nemusí 8) ,vedel by som tu popísať niekoľko strán začo všetko sú schopní zbuzerovať na STK :? :? 8) ,tak na tot je dobré mať toho zichra,nič iné.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Ve čtvrtek jedem s taťkou na opětovné STK a snad to dopadne dobře. Ještěže máme ještě Kombi...
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Ivoš píše:Tak to dopadlo blbě....auto neprošlo ani kontrolou emisí :cry: Prý to nejde naměřit, protože je v háji asi alternátor...nerozumím tomu, ael přijde mi divný, když EK + STK projde kdejaká šunka a vrak a já ne :cry:
Od kdy má alternátor vliv na emise??? Ivoši kam to chodíš na ME? Ten pán asi něco pil ne? :lol: :lol: :lol:
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Jo to já nevím....v motorech se moc nevyznám, ale když testoval otáčky, tak ty 3 sloupce lítaly jak barevná hudba a to by prý nemělo....říkal, že si mám nechat opravit alternátor, nebo dynamo...vím, že blbnou otáčky za studena....po sešlápnutí spojky při přeřazování vyletí na 2,5 tisíce, ale to je problém krokového motorku, to už vím....každopádně mi vrátil papíry a já jel domů....v Pardubicích jsou hodně přísný....přijde mi to jako kravina....kdejakej krám, kterej čoudí jak sentinel projde, ale ten tam má asi známý....
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Ivoš píše:Jo to já nevím....v motorech se moc nevyznám, ale když testoval otáčky, tak ty 3 sloupce lítaly jak barevná hudba a to by prý nemělo....říkal, že si mám nechat opravit alternátor, nebo dynamo...vím, že blbnou otáčky za studena....po sešlápnutí spojky při přeřazování vyletí na 2,5 tisíce, ale to je problém krokového motorku, to už vím....každopádně mi vrátil papíry a já jel domů....v Pardubicích jsou hodně přísný....přijde mi to jako kravina....kdejakej krám, kterej čoudí jak sentinel projde, ale ten tam má asi známý....
Já když byl na ME,tak mi naměřili desetinoví hodnoty,co je povolené maximum. Mám služebního pickupa felici a ta má trojnásobné hodnoty co Nesii. A prošel jsem s tím i technickou. :lol:
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Serpico

stk

Příspěvek od Serpico »

...to Ivoš ta elektrika může mít vliv k vzhledem ŘJ ( nesprávné napětí ap. ) to je na vyjádření našeho " palikxe " ( to je kouzelník ) ale trvám na svém, ohřál to ten " děda " na provozní teplotu ( katalyzátor začíná fungovat - pracovat, teprve po ujetí 15 až 20km - musí mít provozní teplotu...to soukup vyhodnocení projde a s jakými hodnotami = jsou stanovené hodnoty výrobcem a ty se liší, proto ten rozdíl mezi pickapem a nessii....naprosto rozdílný motory, ve škodě je motor byť upravovaný modifikovaný tříložiskový z 50 let minulého století...nessie také z minulého století ale trochu ke konci, ale pětiložiskový SOHC nebo DOHC s litinovým základem a tedy robustní + elektronika a celkem chytrý " jáchym " dokáže se přizpůsobit řidiči...

Mějte se fajn a ať už nám prochází STK bez problémů - taky mi vyhodili již jsem se zmiňoval ( třetí brzdové světlo a odlesk )....
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Odpovědět

Zpět na „POKEC“