Tajemny vrzavy zvuk :-o (brzdeni pri prejizdeni hrbolu)
Moderátor: Blue Lanos
Tajemny vrzavy zvuk :-o (brzdeni pri prejizdeni hrbolu)
Jsem si vsiml, ze mi Kalos vydava takovy vrzavy zvuk. Ale jenom, kdyz brzdim a prejizdim nejakou nerovnost vozovky(treba prejezd zeleznicniho prejezdu)... si myslim, ze to bude nejaka blbost..... Ma nekdo podobny problem?
- Reklama
Re: Tajemny vrzavy zvuk :-o (brzdeni pri prejizdeni hrbolu)
Normalka...Treba premazať (nastriekať silikonom)gumene silentbloky-alebo ako sa to píše...Niekde tu na fore sme už o tom kecali. A nie som si sice istý,ale dokonca aj vyfotené (alebo nakreslené) to sem niekto hodil.Ak to máš ale v záruke a budeš mať cestu okolo servisu,myslím si,že ti to tam streknú a vydrží ti to zasa nejaký ten 1 mesiac
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Pozdravujem ta tu na fóre a treba pozorne čítať príspevky a nájdeš čo potrebuješ.Ak náhodou nenájdeš tak napíš čo chceš vedieť.Koumeles píše:Jsem si vsiml, ze mi Kalos vydava takovy vrzavy zvuk. Ale jenom, kdyz brzdim a prejizdim nejakou nerovnost vozovky(treba prejezd zeleznicniho prejezdu)... si myslim, ze to bude nejaka blbost..... Ma nekdo podobny problem?
Diky moc jsem to prostrikal a je to v klidu...zatim
Môžeš mať pravdu, ale tu je moja skúsenosť - začalo to robiť hned prvu zimu a to mal Kalosík 3/4 roka. Pochybujem, že výmena tých silenblokov bola nutná a že by pomohla.... mám taký tajomný pocit, že to bude taká dedičná choroba Kalosov
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER