Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je přesně ta nehoda, kterou jsem myslel....myslel jsem, že se to stalo někde v Rakousku....a ještě pro doplnění...v tom autobusu jela i naše učitelka ze Základní školy.....tehdy si pamatuju, že pak přišla po nějaké době do školy, začala učit,ale hodně se změnila....sice byla pořád nepříjemná a zlá jako předtím, ale bylo na ní vydět to trauma...přece jen tam zemřel její manžel...totiž on byl snad dokonce majitel té modelárny.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Reklama
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
6.9. je zrejme smutný dátum pre legendy,ráno oznámili že zomrel Luciano Pavarotti,url http://aktualne.centrum.sk/zahranicie/e ... ?id=247000
aj keď napatril medzi moje srdcovky,uznávam jeho kvality,
ale práve v tento dátum 6.9. odišli 2 moje srdcovky
1990-
Tom Fogerty,spolu z bratom Johnom ,Stu Cookom, dougom Cliffordom zvaným Cosmo založili skupinyu Creedence Clearwater Revival,(pôvodne sa volali Blue velvets)majú na konte nespočet hitov z prelomu 60. a 70.rokov,na ich hudbe som rástol.Dodnes sa robia coververzie ich pesničiek.Tom Fogerty,po nezhodách ako prvý v r.1971 opustil túto skupinu,čo bol začiatok ich konca,rozpadli sa v októbri 1972.Narodil sa 9.11.1941
url http://pl.youtube.com/watch?v=KH3u9dRaC ... ed&search=
2000-
zomrel môj najobľúbenejší herec Jiří Sovák (nar.27.12.1920 ako Jiří Schmitzer) toho určite nemusím nikomu bližšie predstavovať,stačí jedna hláška z filmu Marečku,podejte mi pero "..Hovnivááááááááál "
url http://www.csfd.cz/herec/944-sovak-jiri/
aj keď napatril medzi moje srdcovky,uznávam jeho kvality,
ale práve v tento dátum 6.9. odišli 2 moje srdcovky
1990-
Tom Fogerty,spolu z bratom Johnom ,Stu Cookom, dougom Cliffordom zvaným Cosmo založili skupinyu Creedence Clearwater Revival,(pôvodne sa volali Blue velvets)majú na konte nespočet hitov z prelomu 60. a 70.rokov,na ich hudbe som rástol.Dodnes sa robia coververzie ich pesničiek.Tom Fogerty,po nezhodách ako prvý v r.1971 opustil túto skupinu,čo bol začiatok ich konca,rozpadli sa v októbri 1972.Narodil sa 9.11.1941
url http://pl.youtube.com/watch?v=KH3u9dRaC ... ed&search=
2000-
zomrel môj najobľúbenejší herec Jiří Sovák (nar.27.12.1920 ako Jiří Schmitzer) toho určite nemusím nikomu bližšie predstavovať,stačí jedna hláška z filmu Marečku,podejte mi pero "..Hovnivááááááááál "
url http://www.csfd.cz/herec/944-sovak-jiri/
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
.. a ešte...
Docent nám nejako mlčí na fóre,ani do Manína sa neprihlásil,fňúúúúúúúúúk ,škoda,veľmi rád by som ho spoznal aj osobne,ale teraz verme tomu,že je len na dovolenke,alebo inak zaneprázdnený.azda len neoveroval v praxi nejakú odrovnávaciu radu pre menej chápavých jedincov ,verme že je vvšetko v poriadku s ním .normálne mi tu už chýbajú jeho príspevky.
Docent nám nejako mlčí na fóre,ani do Manína sa neprihlásil,fňúúúúúúúúúk ,škoda,veľmi rád by som ho spoznal aj osobne,ale teraz verme tomu,že je len na dovolenke,alebo inak zaneprázdnený.azda len neoveroval v praxi nejakú odrovnávaciu radu pre menej chápavých jedincov ,verme že je vvšetko v poriadku s ním .normálne mi tu už chýbajú jeho príspevky.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
V.Brousek píše:Viděl jsem ten autobus, proboha vždyť to byla stará Karosa....... J.
No,ta Karosa sice bola stará,no behajú ešte v horšom stave .len dokedy??-
Naposledy upravil(a) Muco dne ned pro 09, 2007 14:06, celkem upraveno 1 x.
jj, byl jsem na dovolené v Borkovicích v jižních Čechách, těšil jsem se na babí léto a málem jsem tam dostal reuma .
A aby toho nebylo dost, tak mně nějaká myška nebo myšák vlezla do kaslíku před spolujezdcem, totálně rozcupovala toaletní papír, co tam mám pro strýčka Příhodu a ožrala hroznový cukr a bonbóny Winterfresh . Tak jenom doufám, že teď nesídlí někde v motoru .
Jo a k tomu pravopisu - buďte rádi, že moje maminka nebyla učitelka, to bych se vás ještě ptal, jestli máte čistý kapesník (jako maminka - učitelka mého kamaráda ještě v době, kdy mu bylo 30) .
A aby toho nebylo dost, tak mně nějaká myška nebo myšák vlezla do kaslíku před spolujezdcem, totálně rozcupovala toaletní papír, co tam mám pro strýčka Příhodu a ožrala hroznový cukr a bonbóny Winterfresh . Tak jenom doufám, že teď nesídlí někde v motoru .
Jo a k tomu pravopisu - buďte rádi, že moje maminka nebyla učitelka, to bych se vás ještě ptal, jestli máte čistý kapesník (jako maminka - učitelka mého kamaráda ještě v době, kdy mu bylo 30) .
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Docente,vitaj doma,konečne už je naša DAEWOO rodina komplet,máme všetkých doma .O myšiach viem svoje,chodia nám pravidelne do pivnice na zemiaky (brambory),horšie,že v aute sa im nedá nastražiť pasca,ako v tej pivnici
Naposledy upravil(a) alvin dne úte zář 11, 2007 19:07, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
Bacha na myšáky môj šéfík mal v Pasátovi potkana a on si tam dokoncazrobil hniezdo a samo že to tak trocha odniesla elektronika nakoniec sme ho chytili na lepidlo a já ho dorazil lopatou brrrrr Jo šéfik má kombíka a ta potvora si hniezdo urobila v predu pri kúrení a v zadu mal spižírnu proste si tam zrobil karavan
Jo a k tomu pravopisu - buďte rádi, že moje maminka nebyla učitelka, to bych se vás ještě ptal, jestli máte čistý kapesník (jako maminka - učitelka mého kamaráda ještě v době, kdy mu bylo 30) .[/quote]
Pěkný den
Moje žena nebyla učitelka ale jakmile někam jdu tak to samý Máš čistý kapesník vzal sis čistou košili otoč se jak vypadáš.Ona říká když by jsi byl neupravený tak je to i moje ostuda že se o tebe nestarám.Já jsem si už na to za těch 42let zvykl,že mi to ani nepřijde
Ať nám jezdí a nezlobí
Pěkný den
Moje žena nebyla učitelka ale jakmile někam jdu tak to samý Máš čistý kapesník vzal sis čistou košili otoč se jak vypadáš.Ona říká když by jsi byl neupravený tak je to i moje ostuda že se o tebe nestarám.Já jsem si už na to za těch 42let zvykl,že mi to ani nepřijde
Ať nám jezdí a nezlobí
kapesník
....na co reptáte Topole, Docente nemít kapesník je otrava - když ho našinec potřebuje a nejsme z ukrajiny, aby jsme to odhazovali rukou z nosu.....a tak se přidávám moje žena mi radši do vypraných kalhot, dá hned nový a to je fajn....tak proč reptat....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
mňa dnes nielenže nepotešolo,ale namíchlo,že som sa skoro celé poobedie nemohol dosť sem,bol nedostupný web ,fňúúúúúúúúúúúúúk ,o to väčšia moje radosť bola keˇsom sa sem pred chvíľkou dostal ,ale veril som,že to úraduje len nejaký technický škriatok a nie sabotáž priaznivcov nejakej konkurenčnej značky ,ako sa o tom píše tu url http://pocitace.sme.sk/clanok.asp?cl=3481663