Pojďte poradit,jak natunit espero...

Moderátor: Blue Lanos

milosh

Příspěvek od milosh »

UNI Remus ted v akci na http://www.tuning-centrum.cz 8)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

Mno,nevím jak by šlo vyzkoušet dejme tomu 10 třetích dílů výfuku..Zajimalo by mě,zda by měl ten prodejce se mnou trpělivost... :lol: Mno a Remusy jsou na mě opravdu hlučné (teda ty co znám)..Nejlepší by asi byl právě takový výfuk,co začíná jít slyšet od těch 3000 otáček.. 8)
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

T-PK píše:Mno,nevím jak by šlo vyzkoušet dejme tomu 10 třetích dílů výfuku..Zajimalo by mě,zda by měl ten prodejce se mnou trpělivost... :lol: Mno a Remusy jsou na mě opravdu hlučné (teda ty co znám)..Nejlepší by asi byl právě takový výfuk,co začíná jít slyšet od těch 3000 otáček.. 8)
Tak to sa hodne pletes :) Keby si pocul ten moj tak by si toto nikdy nepovedal. Praveze, oni su hodne tiche oproti inym 8) Ja ani neviem ze ho mam ani pri 5000ot :oops: 3000ot s nim nespravi nic :P
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

jeden sused ma na Espere vyfuk Sebring a ma to taky docela prijemny (exterierovy) zvuk za jazdy na volnobeh. ale vobec to nehuci ako BMWcka.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

A můžeš mi prosím zjistit jaký Sebring to je přesně?Případně kde ho můžu sehnat?
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

T-PK píše:A můžeš mi prosím zjistit jaký Sebring to je přesně?Případně kde ho můžu sehnat?
Zial tazko, ten sused byva 2 panelaky vedla a ani ho nepoznam ale parkrat som si vsimol jeho auto ked isiel okolo.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Tak sem se ptal na ty žárovky a nejsou homologovaný ale poradili mi tam fintu na policajty prý nemohou dát pokutu za na místě okamžitě odstranitelnou závadu na autě :) takže to prý stačí jen vozit standartní dvě žárovky a když něco tak je na místě vyměnit a když stejně budou chtít dát pokutu tak jim rovnou říct že to odmítáte a chcete to hnát přes správní řízení a oni vědí že to prohrajou tak to vzdají 8) tohle mi bylo řečeno :lol: ;)
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Presne tak, jedinej prusvih muze byt, kdyz s tim nabouras a zustanou tam tyhle zarovky.
T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

Hmm,tak to ne,to si radějí koupím tykhle http://shop.tuning.cz (příslušenství->LUCAS žárovky)... a S HOMOLOGACÍ.!!! 8) 8) 8)
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Jo ty vypadají dobře 8) ale sou přeci jen trochu dražší :cry:
T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

Víš jak,jsou dražší,ale zase to budu mít uplne bez problémů a starostí..A to se vyplatí..!!! 8)
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

No jasně a vo vo vo vo tom to přeci je :lol: :lol:
Návštěvník

už mám nové žárovky

Příspěvek od Návštěvník »

Tak už jsem si koupil nové žárovky...Nakonec jsem se nechal překecat odborníkem na H1 12V 55W RANGE POWER BLUE (s xenonovým plynem a tudíž i efektem xenonového světla a s 30% svítovstí..Jsou schválené na provoz na českých silnicích)...Pokud nečekáte osilňující modrou záři,tak vás určitě svou svítovostí potěší... 8) A tady máte odkaz,odkud jsem je koupil http://home.tiscali.cz:8080/cz630454/cenik.htm
T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

Tak už jsem si koupil nové žárovky...Nakonec jsem se nechal překecat odborníkem na Narva H1 12V 55W RANGE POWER BLUE (s xenonovým plynem a tudíž i efektem xenonového světla a s 30% svítovstí..Jsou schválené na provoz na českých silnicích)...Pokud nečekáte osilňující modrou záři,tak vás určitě svou svítovostí potěší... A tady máte odkaz,odkud jsem je koupil http://home.tiscali.cz:8080/cz630454/cenik.htm
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

T-PK píše:Našel jsem na netu tyto žárovky:
Žárovky „Premium Xenon“ jsou prvojakostní žárovky vybavené technologií Bi-lux, díky které disponují o 30% vyšším svítivým výkonem než běžné žárovky stejné watáže. Dodáváme v provedení H1, H4 a H7. Firma Lucas je garantem jakosti dodávaných žárovek.

Patice: H1
Napětí: 12V
Wattů: 55W
Balení: sada 2ks
Homologace: Ano, schváleno pro provoz na pozemních komunikacích.

Můžu si je bezobav hodit na espero?

Jo a jaký vzduchový filtr by si mi doporučil a případně porad jaké zásady dodržovat při instalaci a jak tu samotnou instalaci porvest....?
A na kolik takova sranda prijde? Prosim vsechny, co sem pisou, aby sem si tam dal to ci ono, aby u toho psali i priblizne ceny a pripadny efekt te upravy :) Dik.
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“